hail hail!
Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι συγκεκριμένο από χτες το βράδυ… αλλά μπααα…
Έχω στο μυαλό μου κάποιες αποσπασματικές, αμυδρές εικόνες με κάτι ταμπελάκια, μπύρες, ωραίο (γυναικείο) κόσμο, αλλά μέχρι εκεί.
Ωραία πράγματα και στο χθεσινό πάρτυ!
Όμορφες μουσικές(ευχαριστώ που βάλατε Volbeat και Coheed & Cambria) και ακόμα πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες!8)
Χάρηκα που ξαναείδα Αngmar,Mandrake και που γνώρισα Thorgal,Red Rum,Panagiotis και Bleedin:)
Α, απαιτώ να έρχονται σε κάθε πάρτυ οι 3 κοπέλες της υποδοχής!
Τιμιο θρασ!!!
Γαματα ηταν χτες.
Οντως το playlist ηταν πολυ καλο,ειδικα οταν επαιζε ο Γιαννης που μας εβαλε και Social Distotion,Bad Religion κι αλλα τετοια ομορφα(και που τελικα δε μας τα ζαλισε με Pearl Jam και U2 οπως περιμεναν μερικοι).
Θεος επισης κι αυτος που εβαλε Agnostic Front.
E o Γιαννης δεν τα εβαλε μονος του τα κομματια, ειχε και την DJ Ερη διπλα του, ενα χειροκροτημα για την κυρια παρακαλω=D>
Ενα κομματακι Pearl Jam το βαλαμε παντως:p… U2 εβαλαν οι Moondogz μετα απο εμας
Αγαπάμε τον Θεό Λάμπη!8) Χάρηκα που σε ξαναείδα ρε φίλε μετά απο αρκετό καιρό!
Πολύ όμορφα για άλλη μια φορά, οι γνωστές φάτσες πάνω κάτω, Χρήστο χάρηκα πολύ για τη γνωριμία, τα λέμε στο επόμενο!
Επίσης αγαπάμε και στηρίζουμε το μουσικό του Αλίμου, ξέρεις εσυ δαρκοβδεσπαμ8)
Εδιτ προς τον απο πανω: Το μόνο U2 που μ’ αρέσει:p
Επισης αγαπαμε τον Κυριο
Αγαπαμε και Παναγιωτη!!
Να πω με τη σειρά μου οτι περάσαμε πολύ όμορφα και συγχαρητήρια στους dj που μας έκαναν και χορεύαμε συνέχεια! ναι είμασταν η τρελή παρέα που χοροπήδαγε (σε αυτο βοήθησαν και τα δωρεάν σφηνάκια8))
χρόνια πολλά στο σάιτ!!!
χάρηκα που γνώρισα μπλίντιγκ και δαρκ από κοντά!
Και ένα Hail στον Θανάση φυσικά φυσικά!
Thanks for the credit! Αλλά ομολογώ οτι εκανες τρελές αλλαγές αναμεσα σε pc - cd. Κολλήσανε απίστευτα!!! Ποίος είσαι ο Merilin??? ΠΕΣ ΜΟΥ!
Δε με φώναζες νταρκ όμως8)
8)8)8)8)
Άτιμε μέρφυ με τις συμπτώσεις σου, δε με άφησες να πάω σε ένα πάρτυ μόνο.
Άψογο το πάρτυ (όσο έκατσα αλλά είμαι σίγουρος και μετά). Τα συγχαρητήρια στα παιδιά που έβαζαν μουσική, πανέμορφες επιλογές.
Τώρα για όλες τις φάτσες που είδα τι να πω. Ένας κι ένας. Χάρηκα που γνώρισα και κάποια παιδιά που δεν ήξερα.
Λολ με τα ταμπελάκια που έφτιαχνα με Γράκχο. Είναι να μη μας κάτσει η τρέλα τελικά.
Και το συμπέρασμα της βραδιάς μετά από παρατήρηση του Παναγιώτη. Οι Πρόντιτζυ είναι ΤΟ μέταλ!
Επίσης ένα σόρυ που δε χαιρέτησα τους πάντες πριν φύγω.
Είμαι ήδη μέσα στο επόμενο.8)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! έλα ρε έβαλε volbeat??? πσσσσσσσσσσσσσ αυτά είναι!!!:drunk:
Το playlist όντως ήταν πολύ καλό, τουλάχιστον από τις 12-3 που ήμουν, όλα τα κομμάτια ήταν ένα και ένα.
Hail στο pot, για dropkick και Flogging Molly!και για όλες τις υπόλοιπες επιλογές!
Χάρηκα που είδα τις γνωστές φάτσες(freedom που στο καλό έβρισκες όλες αυτές τις μπύρες???)
Επίσης χάρηκα που γνώρισα tolkki,kourou,Angmar και monte…:)
Πέρασα πολύ καλά, είχε αρκετό κόσμο ειδικά την ώρα που έφτασα, γεμάτο.
Οπότε μέχρι την επόμενη φορά!!!
Now playing: Anorimoi - I xeiroteri mera ever
via FoxyTunes
η ερωτηση ειναι αλλη.
η ΑΠΟΥΣΙΑ μου, έγινε αισθητή?
Still miss u jason <3
4 beers (μια κερασμένη από τον άρχοντα ΘΟΡΓΚΑΛ) and a couple of shots, cheers to Rocking.gr!
Κοζαρε σου πάει το κοντό κοντό μαλλάκι, είδαμε Gigatron μετά από αρκετό καιρό, ένα ΧΕΙΛ στην αγία τριάδα Γράκχο, Ρεντ Ραμ και Βλιδιν και στην έτερη αδερφή Γαλάνου!
Gore, εμείς τα λέμε τη Παρασκευή ξανά 8)8)
όταν έβαλε green day ναι:lol:
πω θανεβαινα σε κανα τραπεζι =|
ΠΑΝΤΩΣ, να τονισω πως τα “κολπακια” του γιαννης… με το πισι, το καλοκαιρι ταμαθε.