Rocking.gr Party: Metal To The Bone

Ελα ρε 10ρικο ειχανε οι αλλες? Εγω με 5 ευρω πηρα amstel. Μετα απο λιγο δεν ειχε ουτε απο αυτες αλλα δε βαριεσαι… Ειχα πιει 3.
Παντως οντως lol στην ποικιλια της μπυρας. Δε βαριεσαι… καλα περασαμε

εγώ ήπια 3 paulaner από super market (παρέα με κάτι λουκάνικα και πιτούλες) πριν έρθω και ήμουν τζιτζί :p.

Tην επόμενη φορά λοιπόν ή πίνουμε όλοι από πριν, ή μαζευόμαστε να πιούμε τσάι και να παίξουμε τόμπολα και μπίνγκο.

Γιατί νομίζω ότι οι μπύρες δεν είχαν μια ενιαία τιμή για όλους και σε άλλους τις χρέωναν 5?, σε άλλους 6? και σε άλλους 7? :-k:-k και η πλάκα είναι ότι πολλοί έλεγαν ότι το hard rock cafe είναι ακριβό :stuck_out_tongue: επίσης το σκηνικό που περιγράφει ο iron fist είναι για γέλια ή για κλάματα ειδικά αυτό “τι νόμιζε ότι είναι σαν και αυτούς που έρχονται τις άλλες μέρες?” :lol::lol:

τελικά αυτό έπρεπε να κάνουμε από την αρχή :lol::lol: ξέρεις πόσες χώραγαν στην τσάντα μου :roll:

Ρε παιδιά όμως χλιαρές μπύρες; Τίποτα δε μάθατε από τον Αστερίξ;

Καλησπέρα σε όλους σας παιδιά.

Κατ’ αρχήν ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε για άλλη μια φορά με την παρουσία σας: είδαμε φορουμίτες που στηρίζουν κάθε φορά τα πάρτυ μας, είδαμε και τους πιο σκληρούς καθώς και νέα πρόσωπα. Είχαμε καιρό να κάνουμε ένα καθαρόαιμο μέταλ πάρτυ και το συγκεκριμένο ήταν ένα στοίχημα που νομίζω πως κερδήθηκε. εύχομαι να περάσατε καλά όσο και εμείς και να γουστάρατε με τις επιλογές των παιδιών.

special hail στον deathster που ήρθε από μακριά.

Στα του μαγαζιού τώρα: Δυστυχώς το rocking.gr δεν έχει λόγο στις τιμές του κάθε μαγαζιού. αυτό που έγινε στο skull με τις τιμές ήταν όντως ανεπίτρεπτο και θα το λάβουμε σοβαρότατα υπόψην μας όταν έρθει η ώρα για επιλογή κάποιου χώρου στο μέλλον για ανάλογο πάρτυ. το ότι οι μπύρες τελείωσαν, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε χώρο (τουλάχιστον αντίστοιχου βεληνεκούς) αλλά το θέμα της τιμής είναι κάτι που στεναχώρησε και εμάς ιδιαίτερα.

όπως και να έχει όμως ελπίζω να μείνει σε όλους μας η καλή αίσθηση της βραδιάς και να επαναληφθεί σύντομα κάτι ανάλογο.

Επομενο παρτυ στο Φτηνιακο

Απαραδεκτος. :stuck_out_tongue:

Ασε με.40 λεπτα περπαταγα για να βρω το μαγαζι.
Τι κανω ο ερμος ο χωριατης στην πολη μονος μου. :frowning:

Ηθελα να κατσω παραπανω στο παρτυ αλλα ημουν ξυπνιος απο τις 7.30 και
ορθιος σχεδον ολες τις επομενες ωρες.Ακομα και στο τρενο -τον ΟΣΕ μου
μεσα- ορθιος ημουν.Ειδα καποιες γνωστες φατσες (special hails στον mandrake που με εσωσε γιατι θα ξαναπηγαινα Εξαρχεια).Χαρηκα που γνωρισα μπολικες φατσες.Pinks λοιπον σε Bleedin, RedRum, shaman, Lupin, Gracchus, deadmemories, Angel_Death, DeadImmortality, Vic Vega. :-k Ξεχασα κανεναν ? Ειδα και

Απαραδεκτος. :stuck_out_tongue:

Ασε με.40 λεπτα περπαταγα για να βρω το μαγαζι.
Τι κανω ο ερμος ο χωριατης στην πολη μονος μου ? :frowning:

Ηθελα να κατσω παραπανω στο παρτυ αλλα ημουν ξυπνιος απο τις 7.30 και
ορθιος σχεδον ολες τις επομενες ωρες.Ακομα και στο τρενο -τον ΟΣΕ μου
μεσα- ορθιος ημουν.Ειδα καποιες γνωστες φατσες (special hails στον
mandrake που με εσωσε γιατι θα ξαναπηγαινα Εξαρχεια).
Χαρηκα που γνωρισα μπολικες φατσες.Pinks λοιπον σε Bleedin, RedRum,
shaman, Lupin, Gracchus, deadmemories, nihilist, Chrisp, Angel_Death,
DeadImmortality, Vic Vega, Stelios86.
:-k Ξεχασα κανεναν ?
Πρεπει να σταμπαρα και τον Almighty C.The Ugliest Band In the world φιλος ?

asyftaos mode on

Εμενα ξεχασες

asyftaos mode off

Δεν σε ειχα γνωρισει στην Πατρα εσενα ? Ειχα αυτη την εντυπωση…

Για τις ζεστες και ακριβες μπυρες δεν γκρινιαζω.Γκρινιαξατε εσεις. :stuck_out_tongue:

εγώ γκρινιάζω μόνο για το σαπιόδοντό μου που με ανάγκασε όλο το βράδι να πιπιλάω το πιο ΝΓΚΕΫ ποτό στο σύμπαν.

Ε μα να παίζει μόρμπιντ έηντζελ και γω να πίνω μπέηλις!!! Ντροπή!!!

Ρε μαλάκα γαμεί το Μπέιλις, Άιρις Κριμ ρε μαλάκα… :frowning:

μπααα… μάλλον μόνο παίρνει, δε δίνει.

E, ναι, εσένα είναι σα να σε ξέρω ήδη.:smiley:

Παρόλαυτά εσύ είσαι απαράδεκτος, ξέχασες ασυφτάο!:lol:

Έτσι. And the ugliest people in the world :dance:

Δε νομίζω. 8)

Γούσταρες;

@bleedin Baileys γιατί μπορούσες να πιεις και μπύρα όχι :-k:-k

…προφαση απλη…