Εσυ και μυτη να σκασεις, και μπλουζακι να φορας που να γραφει ασυφταος απανω, πανο να εχεις, αφισες, ντουντουκες…δε θα σε δουμε
θα δεις ενα ποτηρι μπυρας ομως να αδειαζει μονο του !
Λοιπόν εντάξει οι DHG?
Πολύ ωραία ήταν, πινκς σε όσους είδα, κρίμα που δε μπόρεσα να γνωρίσω καμιά νέα φάτσα.
Ότι είπε ο μπλίντιν για το νάιλιστ και τις γούτσου επιλογές του.8)
Επίσης ας αναφέρω κάτι που δεν ξέρω ειπώθηκε, πως
ΓΕΛΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τις μπύρες και τις τιμές της υπόγας.
Ελπίζω το επόμενο πάρτυ να γίνει σε κανά μαγαζί της προκοπής
αληθευει οτι ο bleeding εσκασε στο παρτυ με τσεχικο μοντελο ‘και καλα η κοπελα μου’ :lol::lol::lol: ?
Όσο αληθεύει ότι τα χεις με τη Τζούλια
πλακα κανω ρε σεις
Ποιος λέει κρυάδες για το ντεθ μεταλ?Λες και δεν είναι γνωστό τοις πάσι ότι όοοοοολοι μα όοοολοι οι ντεθμεταλλάδες είναι αγαπούληδες/φωτεινούληδες/τρυφερούδια…εγώ ας πούμε στο χαμερσμασντ φεης έλιωνα από αγάπη για τον δικό μου. Κι ακόμα πιο πολύ που τον έσουρα εκεί και δεν είπε λέξη μολονότι ξέρω ότι από μέσα του έβριζε
Τώρα που το λες…δλδ ΕΛΕΟΣ όμως
Και ψηνόμουν να το αναφέρω αυτό, αλλά φοβόμουν μη χαρακτηριστώ τσιφούτης ή κάτι τέτοιο:p.
Δέκα ευρώπουλα για μια πράσινη και μια κόκα κόλα;;; Έλεος!
Eεεεεεεεετσι, Monumental Possession και Black Thrash Attack!
Happineeesssssssssssss:D
Μπαίνοντας μέσα έπαιζε Balls το the wall και στα καπάκια Rebelion. Πολύ καλή αρχή είπα και έκατσα να πάρω μια μπύρα(τι σκατά μέταλλα είμαστε?).Μια μοναχική και ηρωική barwoman να σερβίρει ζεστες μπύρες των 8 και 10 euro,αυτό ήταν το πρώτο λάθος που αντίκρισα.Ο χώρος σε κακή κατάσταση,έμοιαζε λες και είχε γρήγορα γρήγορα μεταμορφωθεί για την βραδια που θα έρχονταν οι αγριοί να τα σπάσουν και έμοιαζε υπερβολικά άδειος.Η μουσική ήτανε πολύ καλή με σωστή ροή και δέσιμο μεταξύ των κομματιών ένα εύγε στους Djs που πιστεύω ότι διάβασαν τον κόσμο.
Βγαίνοντας από την τουαλέτα άκουσα 2 τύπους να λένε πως:Καλά ρε μαλακα 10 euro τις πράσινες και μας τελειωσαν?αλλα ok τώρα μας φέρανε?Και συνέχισε ο εν λόγω κύριος,τι νόμιζε ότι είναι σαν και αυτούς που ερχονταί τις άλλες μέρες?Και του το είχαμε πει πάρε και άλλες μπύρες.
Το απλό αυτό γεγονός μπορούν οι 2 κύριοι να το επαληθεύσουν.
Γενική εικόνα του party?Κακός χώρος και κακή οργάνωση με μόνο τις προσπάθειες του Dj να προσπαθούνε να σώσουν την κατάσταση.
Ωραία,αφου κράζετε,είπα να χωθώ κι εγώ Πήγα γεμάτη χαρά στο μπαρ και λεω με καμαρι’‘μια καησερ’’ και λέει ‘‘δεν έχω’’
"ΟΚ’’ λεω…’‘μία χάηνεκεν’’(τι να κανω;ας ριξω τα μουτρα μου) '‘δεν ‘εχω’’ μου ξαναλέει #-o ‘‘μα καλά τι έχεις από μπύρες;’’ ‘‘αμστελ και αυτή εδώ τη ξένη’’ μου κανει.Κατήντησα να παρω την βρωμοαμστελ που ειναι σα κάτουρο.Βέβαια πήρα και ‘‘την ξένη’’ μετά (μάλλον τσέχικη ήταν…ακούς ψηλέ;:p) αλλά ήταν και ακριβές παναθεμάτες.
Granat λεγόταν η μπύρα και είχε την θερμοκρασία που έχει το κάτουρο Αυγουστιάτικα στο κέντρο της Αθήνας,έλεος δηλαδή.
Btw έχεις δίκαιο είναι Τσέχικη.
Eρωτηση για οποιον ξερει:
Το μαγαζι που εγινε το παρτυ ανηκει ακομα στον Tακη που ειχε και το Ηχοχρωμα (τραγουδιστη των Crush)?
Κλαιτε για τις μπυρες,εγω ηρθα ημι-κλασμενος και εσκασα 20αρικο:lol::lol:
Αισχος με τις μπυρες ομως,ναι,τιμες τραγικες και απο ενα σημειο και μετα νο μορ χαινεκεν και αμστελ,ελεος…
Η ιδέα, να έβαζα 3-4 κουτάκια στο μπουφάν, τελικά μόνο καλή ήταν. Από δω και πέρα, μόνο έτσι σε συναυλίες και μαγαζιά. Δεν θα τους χρυσώνουμε κάθε φορά.
τι κουτάκια, τσίχλες?
τσου καραμέλες:)
mos def