κριμα
την αλλη φορα !
bravo paidia poly kalh h x8esisni fasi ante kai sto epomeno…
alla emeina me thn pikra…
ena crystal mountain vre paidia…!!!
ρε παιδια θα σκασω ποιο τραγουδι επαιξε αμεσως μετα το painikiller??Ηταν γυρω στη μια και τεταρτο καπου εκει…
κοιτα τι εβαλε και δεν ημουν εκει ακομα. Εσκασα μυτη λιγο πριν το BYOB. Αλλη φορα θα ερχομαι πρωτος
έτσι. να μάθεις άλλη φορά…:har:
Eγω απο τις 12 μεχτι τις 2:30 ημουν στον καναπε στο βαθος και μετα ολη την υπολοιπη βραδια καθομουν εκει που επαιζαν μουσικη αλλα μαλλον δε φαινομαι εγω ουτως ή αλλως
(asyftaos alert)
και εγώ πρόλαβα από System και μετά…κρίμα γιατί ήταν όντως γαμάτο το setlist. Next Time!
κσι γω το ιδιο…απο συστεμ και μετα αλλα αν και καθομουν εκει με τα αυτοκολλητα δεν ειχε στυλο κ δεν εβαλα…στα πολυ μπρουταλ φυγαμε γιατι δεν αντεχαν…(πιο μπρουταλ παρεα την επομενη…note!!!)
Ησουν και εσυ εκει μωρε? Δε σε ειδα
Εγώ ευτυχώς πήγα νωρίς και πρόλαβα. Και ΝΑΙ όντως ήταν γαμηστερή η φάση. Καλά, στο Powertrip, “έφυγα”.
Και αυτή η λίστα και αυτή του Potofgold (αυτές που άκουσα μόνο, δηλαδή), έσπερναν. Οπότε οι 2 ώρες που έκατσα άξιζαν με το παραπάνω.
Ένα παράπονο έχω μόνο: Εκεί ανάμεσα στις μεταλιές έπρεπε να δίνατε και μια ωρίτσα να παίξει ο Κόζι. Νομίζω θα ταίριαζε…
πολυ καλη η set list…μεχρι τις 2 περιπου ημουν εκει…τα αυτοκολλητα επρεπε να ηταν φωσφοριζε:p
με το παράπονο έμεινε η στρουμφίτα μας! πολή αγανάκτιση με το θέμα αυτοκόλιτα! :p:lol:
ρε, μην αφήνετε να μπαίνουν (-με) άτομα χωρίς αυτοκόλλητα άλλη φορά. κι όσοι δεν είναι απ’ το φόρουμ, να τους κολλάτε αυτοκόλλητο “θαμώνας” ξέρω γω. κρίμας. ε δε μπορείς να πάς σε άτομα που υπάρχει πιθανότητα να μην είναι από το φόρουμ και να τους ρωτάς “ποιός είσαι εσύ?”, είναι λίγο μλκια :p. καλά, εδώ δεν είδα τον keyser που τον ξέρω θα μου πείτε :lol:
Ναι ρε γαμώτο, μαλακία. Στο επόμενο θα είναι πιο οργανωμένα τα πράματα και θα 'ναι γαμώ!
Πότε είπαμε ότι θα γίνει το επόμενο;;;
Nα έχετε τέτοια την επόμενη φορά
Hail σε παλια γνωστα ρεμαλια που ειδα χτες ξανα,σε καινουριες γνωριμιες,αλουκαρντ,ντεντμεμορις και οποιον αλλο ξεχναω τωρα-μιας και ημουν λιγο κομματια χτες και δεν ενιωθα και πολυ-,μλκια για οσους δεν ειδαμε λογω καρτελακιων κτλ,καυζερς κ σια,αντε νεξτ ταιμ τα ξαναλεμε,μια χαρα ολα χτες\m/
καλα εδώ δεν κατάλαβα τον ντεθστερ η πανάχρηστη.αίσχος
Απο Satyricon ήταν το Now, Diabolical…
Δεν ξερω αν επαιξε και το Now Diabolical, αλλα το K.I.N.G επαιξε στανταρ. Το θυμαμαι :-k
ποτε θα ξανακανετε παρτακι να σκασω και γω μυτη?