Rocking.gr party: Nanowar και Anorimoi live!

χαχαχα!!!:lol: :lol: :lol:
Αλλα γιατι δεν κρατηθηκες χρυσε μου ??? Καζουρα μου κανεις ??? Γιατι ??? Αφου ξερεις οτι εγω ειμαι ΑΕΛ !!:stuck_out_tongue:

ΥΓ: Αν θες να πεις κατι σχετικα με αυτο υπαρχουν αναλογα τοπικς στα Αθλητικα.

τι λέει μωρέ πάλι???8O 8O #-o :lol:

12 μερούλες και θα γίνει χαμός…

HAIL AND GRILL??? :lol2: :lol: :lol3:

Λίγες μέρες ακόμα!!! :vibrate: :vibrate:

Οι κλασικοί των φορουμσυναντήσεων, δεν έχουν δικαιολογία να μην έρθουν. Οι υπόλοιποι έχουν τη δικαιολογία ότι δε με έχουν γνωρίσει ακόμα μεν ( 8) ) αλλά ούτε αυτούς θα τους δικαιολογήσουμε γιατί είχαν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν και δεν ήρθαν!!! :lightsabre: :thumbdown:

ο γιεα! ετοιμαζομαστε…αντε να πεσουν οι επικοι στιχοι του kings of feta… :metal:

“θα βάλω δικηγορο, να σας τα παρει όλα,
Ανώριμοι μ@λ@κες, ψοφήστε απο φόλα”

…ειναι και ο πανισχυρος μεγιστανας ασφαλως… :vibrate:

Πάω στοίχημα ότι τους ξέρεις όλους απ’ έξω!!! #-o :lol: :stuck_out_tongue:

Into floroi ride ρεεε!!!

Σε 2 μερες λοιπον θα γινει η πρωτη κοινη και επισημη εμφανιση με την κυρια Rangel Tolkki.Tιμη σας!!! :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μιαμ…:oops: :oops:

Έλα που ντρέπεσαι… :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Αυτή τη Πέμπτη, ολη η ομάδα κρούσης , θα είναι εκεί…μαζί με τα πιό hot sexy girls in Athens…
Αν και έχουμε λίγο χαθεί, επ` ευκαιρία θα βουλιάξει το μαγαζί ,και θα τα Π(Ι)ΟΥΜΕ επιτέλους από κοντά και όχι μόνο ηλεκτρονικά…
Είμαιστε έτοιμοι για headbanging τρελλά…Βάλτε φωτιά…Nanowar…city on flame, with real f***** rock & roll… only for those about to rock…FIRE…και δε θα μείνει τίποτε ορθό…:lol: :lol: Τα ψέματα τέλος…Ραντεβού Underworld ,'ωρα 9.00…Πανικός…

RAINBOW, τα posts σου είναι όλα τα λεφτά! :thumbup: :lol:

:vibrate: :bounce: :yahoo: :drunk: :trombone:

Η ξανθια δεξια ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.

Κάτω τα χέρια. :lightsabre:

Επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, μια φωτογραφία από συναυλία των Nanowar πριν μια εβδομάδα.

Λιγότερο από 2 μέρες έμειναν :smiley:

Έπος λέμε :smiley:

Τα σπαει ο δισκος!!! Ειδικα ο 1ο κομματι “Ο Βαρβαρος” ειναι επος!!!

Ραντεβου την Πεμπτη λοιπον!:smiley:

ειδικα το σφυρι μου αρεσει στη φωτο. τα σπαει ασυλληπτα…:lol3: