χαχαχα!!!:lol: :lol: :lol:
Αλλα γιατι δεν κρατηθηκες χρυσε μου ??? Καζουρα μου κανεις ??? Γιατι ??? Αφου ξερεις οτι εγω ειμαι ΑΕΛ !!
ΥΓ: Αν θες να πεις κατι σχετικα με αυτο υπαρχουν αναλογα τοπικς στα Αθλητικα.
χαχαχα!!!:lol: :lol: :lol:
Αλλα γιατι δεν κρατηθηκες χρυσε μου ??? Καζουρα μου κανεις ??? Γιατι ??? Αφου ξερεις οτι εγω ειμαι ΑΕΛ !!
ΥΓ: Αν θες να πεις κατι σχετικα με αυτο υπαρχουν αναλογα τοπικς στα Αθλητικα.
τι λέει μωρέ πάλι???8O 8O #-o :lol:
12 μερούλες και θα γίνει χαμός…
HAIL AND GRILL??? :lol2: :lol: :lol3:
Λίγες μέρες ακόμα!!! :vibrate: :vibrate:
Οι κλασικοί των φορουμσυναντήσεων, δεν έχουν δικαιολογία να μην έρθουν. Οι υπόλοιποι έχουν τη δικαιολογία ότι δε με έχουν γνωρίσει ακόμα μεν ( 8) ) αλλά ούτε αυτούς θα τους δικαιολογήσουμε γιατί είχαν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν και δεν ήρθαν!!! :lightsabre: :thumbdown:
ο γιεα! ετοιμαζομαστε…αντε να πεσουν οι επικοι στιχοι του kings of feta…
“θα βάλω δικηγορο, να σας τα παρει όλα,
Ανώριμοι μ@λ@κες, ψοφήστε απο φόλα”
…ειναι και ο πανισχυρος μεγιστανας ασφαλως… :vibrate:
Πάω στοίχημα ότι τους ξέρεις όλους απ’ έξω!!! #-o :lol:
Into floroi ride ρεεε!!!
Σε 2 μερες λοιπον θα γινει η πρωτη κοινη και επισημη εμφανιση με την κυρια Rangel Tolkki.Tιμη σας!!! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μιαμ…:oops: :oops:
Έλα που ντρέπεσαι… :lol: :lol: :lol:
Αυτή τη Πέμπτη, ολη η ομάδα κρούσης , θα είναι εκεί…μαζί με τα πιό hot sexy girls in Athens…
Αν και έχουμε λίγο χαθεί, επ` ευκαιρία θα βουλιάξει το μαγαζί ,και θα τα Π(Ι)ΟΥΜΕ επιτέλους από κοντά και όχι μόνο ηλεκτρονικά…
Είμαιστε έτοιμοι για headbanging τρελλά…Βάλτε φωτιά…Nanowar…city on flame, with real f***** rock & roll… only for those about to rock…FIRE…και δε θα μείνει τίποτε ορθό…:lol: :lol: Τα ψέματα τέλος…Ραντεβού Underworld ,'ωρα 9.00…Πανικός…
RAINBOW, τα posts σου είναι όλα τα λεφτά! :thumbup: :lol:
:vibrate: :bounce: :yahoo: :drunk: :trombone:
Η ξανθια δεξια ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
Κάτω τα χέρια. :lightsabre:
Επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, μια φωτογραφία από συναυλία των Nanowar πριν μια εβδομάδα.
Λιγότερο από 2 μέρες έμειναν
Έπος λέμε
Τα σπαει ο δισκος!!! Ειδικα ο 1ο κομματι “Ο Βαρβαρος” ειναι επος!!!
Ραντεβου την Πεμπτη λοιπον!
ειδικα το σφυρι μου αρεσει στη φωτο. τα σπαει ασυλληπτα…:lol3: