Rocking.gr Party @ Rainbow Rock Bar, 10/12/2010

Πάρε αναλυτικά λοιπόν!
Στην 1η (από αριστερά προς τα δεξιά): Τάσος, Ellanor, Unburnt, -Jim-, Deathakias13, Bleedin History.

Στην 2η (από αρισταρά προς τα δεξιά πάλι): Ellanor, Neniel, -Jim- και ο Deathakias στα πόδια μας.

Αφού στη δεύτερη είναι πιξελαρισμένος ο Jim τί τ’ αναφέρεις στον άνθρωπο; Θα μπερδευτεί… :stuck_out_tongue:

(Crimson κανονικά είμαι ΧΩΡΙΣ pixels στη μούρη… Ρώτα κ τους άλλους… :wink: )

Τα αναφέρω όλα προς αποφυγή παρεξηγήσεων :p:lol:

Ίσα-ίσα που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ παρεξηγήσεις κ θα περίμενε να δει κανέναν με κουτάκια ο άνθρωπος… [-X

Τεσπα, γυναίκες… Ποστάρετε κ κάνας άλλος ρεεεε :stuck_out_tongue:

Του Τζιμ του αρέσουν τα πίξελ. Ιδού και ορισμένα απο τα αγαπημένα του παιχνίδια όταν ήταν μικρός.

[SPOILER]

[/SPOILER]

Και επισήμως το τόπικ καταστράφηκε.

Ως εξίσου κατεστραμμένος με ξέρεις καλά τελικά… :wink:

ευχαριστώ πολύ.! :slight_smile:
οι άλλοι 9,5 και η Neniel 10 :smiley:

*οι πιξελαρισμοι έχουν προβλήματα με τον νόμο?? :lol: αν ναι, στην μια φαίνεται ο Jim μια χαρά…:stuck_out_tongue:

…άρα τελικά δεν είσαι gay… Μου λύθηκε μια απορία :stuck_out_tongue:

Κρύβε λόγια ΓΜΤ!!! :-s

δεν εμφανίστηκα καν και με βγάλαν gay…!!
φαντάσου να είχα έρθει…

εεεε…για όποιον μας παρακολουθεί…δεν έχει σχέσεις με τίποτα ταραχοποια στοιχειά ο Jim…οτι έγκλημα κάνει είναι εδώ μέσα…

You Never Drink Alone, λέμε:

[SPOILER][/SPOILER]

Μα, τί όμορφος που είμαι ο πούστης.

πες νουμερο…

Αχαχαχαχα, ρε Γρακχο τι κατεβασες ρε? Ενα πηγαδι μπυρα?

12345

Funny you should say that. Αν και δε μέθυσα καθόλου (4-5 μπύρες να πια, όχι παραπάνω), στο τέλος ήμουν κομμάτια (σηκωμένος γαρ απ’ τα χαράματα) κι όπως έφευγα μου λέει ο outlaw “ώπα, είσαι ΟΚ ρε; Θα τα καταφέρεις;” “Ναι ρε”, του κάνω κι εγώ, “χώμα είμαι, όχι λιώμα”. :lol::lol:

xaxaxa
Τρελές αποκαλύψεις. Και θυμόμουν ότι κάπου είχα ποζάρει, αλλά ήλπιζα ότι δε θα φανερωθεί ο κάτοχος της φωτογραφικής :stuck_out_tongue:

Είμαστε όλοι με τρελό ποτήρι στο χέρι. Και βλέπετε ότι στο τραπέζι υπάρχουν και άδεια μπουκάλια και ποτήρια μπύρας :drunk::drunk::drunk::drunk:

Ναι συμφωνώ, μόνο αυτή σε εκφράζει… τα’χες φτύσει μετά απο τέτοιο κοπάνημα…

Όσον αφορά τα “νερά” στην μπλούζα… ΕΛΑ παραδέξου ότι είναι ο ιδρώτας απο τον χωρό…[SPOILER][/SPOILER]

ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ >> δεν είναι καταρραμένο! … ! γιατί πολύ απλά μόνο καλοσύνη μπορεί να βγάλει το συγκεκριμένο φατσάκι: