Πάρε αναλυτικά λοιπόν!
Στην 1η (από αριστερά προς τα δεξιά): Τάσος, Ellanor, Unburnt, -Jim-, Deathakias13, Bleedin History.
Στην 2η (από αρισταρά προς τα δεξιά πάλι): Ellanor, Neniel, -Jim- και ο Deathakias στα πόδια μας.
Πάρε αναλυτικά λοιπόν!
Στην 1η (από αριστερά προς τα δεξιά): Τάσος, Ellanor, Unburnt, -Jim-, Deathakias13, Bleedin History.
Στην 2η (από αρισταρά προς τα δεξιά πάλι): Ellanor, Neniel, -Jim- και ο Deathakias στα πόδια μας.
Αφού στη δεύτερη είναι πιξελαρισμένος ο Jim τί τ’ αναφέρεις στον άνθρωπο; Θα μπερδευτεί…
(Crimson κανονικά είμαι ΧΩΡΙΣ pixels στη μούρη… Ρώτα κ τους άλλους… )
Τα αναφέρω όλα προς αποφυγή παρεξηγήσεων :p:lol:
Ίσα-ίσα που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ παρεξηγήσεις κ θα περίμενε να δει κανέναν με κουτάκια ο άνθρωπος… [-X
Τεσπα, γυναίκες… Ποστάρετε κ κάνας άλλος ρεεεε
Του Τζιμ του αρέσουν τα πίξελ. Ιδού και ορισμένα απο τα αγαπημένα του παιχνίδια όταν ήταν μικρός.
Και επισήμως το τόπικ καταστράφηκε.
Ως εξίσου κατεστραμμένος με ξέρεις καλά τελικά…
ευχαριστώ πολύ.!
οι άλλοι 9,5 και η Neniel 10
*οι πιξελαρισμοι έχουν προβλήματα με τον νόμο?? :lol: αν ναι, στην μια φαίνεται ο Jim μια χαρά…
…άρα τελικά δεν είσαι gay… Μου λύθηκε μια απορία
Κρύβε λόγια ΓΜΤ!!! :-s
δεν εμφανίστηκα καν και με βγάλαν gay…!!
φαντάσου να είχα έρθει…
εεεε…για όποιον μας παρακολουθεί…δεν έχει σχέσεις με τίποτα ταραχοποια στοιχειά ο Jim…οτι έγκλημα κάνει είναι εδώ μέσα…
Μα, τί όμορφος που είμαι ο πούστης.
πες νουμερο…
Αχαχαχαχα, ρε Γρακχο τι κατεβασες ρε? Ενα πηγαδι μπυρα?
12345
Funny you should say that. Αν και δε μέθυσα καθόλου (4-5 μπύρες να πια, όχι παραπάνω), στο τέλος ήμουν κομμάτια (σηκωμένος γαρ απ’ τα χαράματα) κι όπως έφευγα μου λέει ο outlaw “ώπα, είσαι ΟΚ ρε; Θα τα καταφέρεις;” “Ναι ρε”, του κάνω κι εγώ, “χώμα είμαι, όχι λιώμα”. :lol::lol:
xaxaxa
Τρελές αποκαλύψεις. Και θυμόμουν ότι κάπου είχα ποζάρει, αλλά ήλπιζα ότι δε θα φανερωθεί ο κάτοχος της φωτογραφικής
Είμαστε όλοι με τρελό ποτήρι στο χέρι. Και βλέπετε ότι στο τραπέζι υπάρχουν και άδεια μπουκάλια και ποτήρια μπύρας :drunk::drunk::drunk::drunk:
Ναι συμφωνώ, μόνο αυτή σε εκφράζει… τα’χες φτύσει μετά απο τέτοιο κοπάνημα…
Όσον αφορά τα “νερά” στην μπλούζα… ΕΛΑ παραδέξου ότι είναι ο ιδρώτας απο τον χωρό…[SPOILER][/SPOILER]
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ >> δεν είναι καταρραμένο! … ! γιατί πολύ απλά μόνο καλοσύνη μπορεί να βγάλει το συγκεκριμένο φατσάκι: