Rocking.gr Party @ Rainbow Rock Bar, 10/12/2010

Γαμώτεν! Το ξερα ότι έκανα μαλακία που δεν πήγα να γνωρίσω τη Neniel.

Γιατί έχει κρύψει τη φάτσα του Jeff Martin?

Edit: Εδιορθώθη!

GRACCHUS:lol: μην ορκίζεσαι κιόλας!

Βτς περιμένουμε και την επίσημη ανταπόκριση στην κεντρική. Άντε μη φιδιάζετε.

[SPOILER]ο νέκρο ήδη έχει ανοίξει το paint και με περιμένει :D[/SPOILER]

Ποιος είναι με την obituary? τονε θυμάμαι, τονε τράκαρα 2-3 φορές σε φάση συχνουρίας :lol:

Επίσης ποστάρετε κι άλλες φωτο σας παρακαλώ, να δούμε τι χάσαμε να ζηλέψουμε!

Ο deathakias…τον έδωσα στεγνά!

Δυστυχώς δεν έχουμε εικόνες απ’τις τρελές χορευτικές φιγούρες. Όσοι χάσατε δεν νομίζω να δείτε ποτέ σας τέτοιο θέαμα!

εγωωω…
οι μπυρες χτυπησαν 2ψηφιο νουμερο εκεινο το βραδυ…

kaiser δεν βλεπω στις φωτο…

κοίτα στο χέρι μου

χαχαχαχαχαχαχαχχαχ

ΧΑ! Thorgal ήταν τελικά το νικνέιμ σου…! Εγώ το μόνο που τελικά θυμόμουν ήταν ότι ήσουν απ’αυτούς που δε μ’αφησαν να τους “σφραγίσω”.
αλλά εσύ είχες πιο ιδιαίτερη δικαιολογία “θέλω το στυλό να είναι πράσινο”…

Ρε συ Νένιελ… στην πρώτη φωτογραφία, να το καταλάβω το μωσαϊκό στο πρόσωπο του Τάσου μιας και δεν είναι συμφορουμήτης ακόμα, αλλά στη δεύτερη, [B]γιατί μωσαΐκεψες[/B] το πρόσωπο του jim?

ααα…!! τι καλος! :slight_smile:

=D>

ομορφο το παρτυ! ομορφες κουβεντες με ολους(chrisp nice meeting you) παλι το κλεισαμε το μαγαζι με τον ρεντ ραμ αλλα αυτο δεν αποτελει ειδηση για μας… :lol:

εβαλε running wild η ημουνα μεσ την καλη χαρα και τα ακουγα ολα rock n roll ?? :lol::lol:

Προφανώς ναι, αλλά έβαλε και Riding the storm!:smiley:

Ωραίες οι φωτο αλλά για τους αδαείς βάλτε και υπότιτλους να σας γνωρίσουμε με την μια…

Εγώ πάντως λίγους (αλλά σίγουρα καλούς) εγνώρισα. Στο επόμενο περισσότερους…

Ωραίες οι φωτός Νένιελ αλλά τελικά εμένα μία με εκφράζει μόνο (η unburnt νομίζω θα συμφωνήσει).

Με τα νερά στη μπλούζα και την κοκκινίλα απο το καταραμένο το κρεμμύδι στο χέρι και όλη η [U]παρακμή[/U] γενικώς.

Άντε, ποστάρετε και οι υπόλοιποι φωτογραφίες όμως, δεν ήμασταν μόνο εμείς στο πάρτυ!

Έτσι! Δε θα με βλέπετε σ’ένα σωρό φωτός, υπάρχει η μούρη μου κ στην άλλη φωτό… Δεν είμαι για χόρταση! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι αλλά ήμασταν οι πιό γαμάτοι κ οι άλλοι το σκέφτονται τώρα. Λογικό.

γιατρέ μου ώρες-ώρες νομίζω οτι δεν με προσέχει κανένας…

ΓΙΑΤΡΕΕΕΕ

Συμφωνώ με το αμέσως πάνω ποστ απο αυτό εδώ.

(στο ποστ του [B]Jim[/B] αναφέρομαι :PPPPP)

Άαααχχχ άγιες μέρες… Χριστοί, ασύφταοι γεννιούνται… :roll: