Rocking.gr Party @ Rainbow Rock Bar, 10/12/2010

Άψογο το μαγαζί, καταρχάς, να το διατηρήσετε αν γίνεται.

Και ωραίο παρτάκι γενικώς, έσκασα πολύ αργά βέβαια, αλλά αν ήταν πίτα όπως λέτε καλύτερα. Χέηλζ στη γνωστή παρέα, σε όσους ξαναείδα, σε όσους γνώρισα και ειδικά σε outlaw.

ΜΟΝΟ Beherit :!:

διαβάζω όσα λέτε και ψιλοζηλεύω είναι η αλήθεια. :lol:
δεν πειράζει.εφόσον το επόμενο πάρτυ είναι σλατζοστόουνερ, us indie rock, garage/psychedellic ή μόνο ΓΚΑΓΚΑ, θα τιμήσουμε. :roll:
δεν είμαι τόσο παλιοροκάς είναι η αλήθεια…

Kλασικός χίπστερ, αν το πάρτυ ήταν στο Bios ακόμα εκεί θα βρισκόσουν :stuck_out_tongue:

Λοιπόν ωραίο το πάρτυ, το μαγαζί σο εντ σο. Εμείς σκάσαμε αργά γιατί πριν είμασταν στο metalzone open jam. Γιαυτό χάσαμε και κάποιους χρήστες που θέλαμε να βρούμε από κοντά (ακόμα ψάχνω μες στο πλήθος ολμάιτυ και πλάντερερ, που τους είδα και μέχρι να πάω στη μεριά τους είχαν φύγει :|:lol:)

Αλλά περάσαμε γαμώ, τόσο που το κλείσαμε το μαγαζί.

Ωραίες μουσικές, ειδικά από λατρεμένο ζάρκα.8) Και ώραιος κόσμος, πινκς σε Τζιμ παύλα και ντεθάκια που είπαμε ένα γεια, και σε όλους τους άλλους συνήθεις υπόπτους :smiley:

Aληθεια, καλα περασαμε και χθες!:smiley:

Σιγουρα το καλυτερο απ’ολα τα τελευταια σας παρτιες. Θυμισε κατι απο παλια.:slight_smile:

Many Cheers σε οσους ξαναδα και οσους (οσες μαλλον) γνωρισα, you know who.

Χα, γω πιστευω πως προβαλα σθεναρη αντισταση και στο τελος εδικαιωθην αφου εφυγα “αστιγματιστος” απο το πεδιο.:p:metal:

Καπου μεταξυ 4-4:30 εξαφανιστηκαμε, ελπιζω μοναχα να αφησα λιγη μπυρα για οσους εμεινα πισω.:drunk:

Slainte!

:drunk:

Εγω με τη σειρα μου να πω οτι το μαγαζι δεν μου ειπε και πολλα (μα να τελειωσουν τα ποτηρια?!?!) αλλα ετσι κι αλλιως πηγα για την παρεα. :roll:

Αβε σε Almighty C και Plunderer (στην ιδια παρεα ημασταν #-o)

Ωραία τα περάσαμε και χτες!!! Το κλείσαμε το μαγαζί 8)
Έπεσε πολύ χορός και χεντμπακιν. Ο Έλλανορ έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας όταν έπαιξε Paradise Lost, αλλά νομίζω ότι ο Γράκχος αξίζει να πάρει το βραβείο χορού της βραδιάς.

Χάρηκα που είδα όλες τις γνωστές φάτσες και που γνώρισα και άλλα παιδιά από το φόρουμ. Τα ταμπελάκια όμως που ήταν :-k Ήταν η πρώτη φορά που έρχομαι σε πάρτυ και δεν έχει τα καλτ ταμπελάκια. Οικονομική κρίση και είχαμε περικοπές :stuck_out_tongue:

Η μουσική ήταν πολύ καλή. Ωραίες επιλογές από όλα τα παιδιά :thumbup::thumbup:

Τα λέμε πάλι στο επόμενο πάρτυ.

Βέβαια Λεπά που είχα ζητήσει δεν παίξατε, αλλά μου το χρωστάτε. Δεν το ξεχνάω :roll::roll:

Μπράβο και από δω για το πάρτυ!

Τσιερζ στους γνωστούς που πέτυχα, τσιερζ και σ’ όλους αυτούς που κατάφεραν να καταναλώσουν όλη τη ντραφτ και δεν έμεινε ούτε σταγόνα για μας! Χαλάλι, όμως, βρέθηκε λύση. :drunk:

Α, τσιερζ και στο ντιτζεη (δεν ξέρω ποιος ήταν) που επαιζε danzig όταν έφτασα :smiley:

Νομίζω ο Stargazer_Adonis ήταν.

Αλήθεια αυτός ο μουσάτος τύπος που ήταν με Ζάρκα ποιος ήταν (τον είχα δει και στο προηγούμενο πάρτι);

ενεκα metalzone δεν ηρθα.

αλλη φορα αγαπημενο rocking να κοιτατε τι αλλο παιζει εκεινη την ημερα.
οκ δεν σας ελειψα το ξερω.μαζεψε το rainbow κοσμο…

ομως στεναχωρηθηκα που δεν ηρθα γιαυτο και ειμαι επιθετικος σαν πουμα.

ανεβαστε καμια φοτο, απεφυγα οτι καμερα εβλεπα με περισια χαρη8)

btw μονο στο Rainbow απο δω και μετα, γνησιες καλτ ροκιν στιγμες

Σταμάτα όμως να γράφεις παντού “καλτ ρόκιν στιγμές”, βαρέθηκα.

Σωστά ο άλεξ θα το’χε κάνει ήδη “καλ τ ρωκην στοιμγεσ” ή κάπως έτσι.

Ρε μαλάκα έλεος. Πρέπει να στοιχειώνει το φόρουμ ακόμα και μπαναρισμένος;

Wow. Νομίζω περάσαμε ωραία. Πρέπει να ήπιαμε κιόλας…:smiley:

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία, πρέπει να έγινε τση κακομοίρας από κόσμο σε κάποια φάση, αλλά εγώ είχα χώρο εκείνη την ώρα…8)

Cheers σε όλους, με τους οποίους τα είπαμε.

Άντε και στο επόμενο…

Λοιπόν λοιπόν…

Όμορφα περάσαμε χτες με ωραίες μουσικές σε γενικές γραμμές κ κάποιες ωραίες εκπλήξεις που δεν περίμενα ν’ακούσω! :smiley: Χάρηκα που είδα γνωστούς/ες από’δω κ μιλήσαμε λίγο, χάρηκα που γνώρισα κ μερικούς ακόμα κ μιλήσαμε περισσότερο… Hail σε νέες γνωριμίες Γράκχο, Νένιελ, Ρεντ Ραμ, Κρίσπ - χάρηκα πολύ παίδες - κ σε όλους/ες που ήξερα ήδη (ξέρετε ποιοί είστε! :stuck_out_tongue: )… Αναζήτησα κ Αλμάιτι που ήξερα πως θα’ναι εκεί αλλά ενημερώθηκα ότι έφυγε νωρίς. Κρίμα… :frowning:

Κατά τ’άλλα επεσήμανα κ χτες, το λέω κ τώρα:

1. Ο χώρος ήταν στριμόκωλος κ χανόσουν - δυσκολεύτηκα να βρω ακόμα κ αυτούς που ήξερα

2. Πάρτυ ρόκιν χωρίς τα respect καρτελάκια παρακαλώ να μην επαναληφθεί.

Αυτά. Να΄μαστε καλά κατά τ’άλλα κ πάντα τέτοια! :wink:

Ο πολυαγαπημένος Θοδωρής Μηνιάτης (metalmad). Και Danzig μόνο ένας βάζει στα ρόκινγκ πάρτυζ :x

Α, είχες ανέβει ήδη; Δεν σε είδα, αν και θα 'πρεπε να το φανταστώ πλάκα-πλάκα…

Τα σέβη μου τότε στο μιστερ Ποτ! :slight_smile:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

γαμάω. 8)