Rocking.gr Party @ Rainbow Rock Bar, 10/12/2010

Μόνο Hindu, τέλος…8)

+1 :frowning:

Ωραίο πάρτυ παιδιά!
Χάρηκα που γνώρισα Unburnt, Άννα, -Jim-, Deathakia, Lupin, Bleedin, Keyser, Dead Memories, Montecristo, Pot και μερικά ακόμα παλικάρια. Ευχαριστώ τον Ellanor για τις γνωριμίες και το γέλιο που μας προσέφερε! Ζήσαμε επικές στιγμές \m/
Almighty που κρυβόσουν εσύ και δεν σε γνωρίσαμε; Κρίμα :frowning:
[B][I]
Οι γνωστοί που βρεθήκατε στις φωτο πείτε μου αν έχω την άδειά σας να τις ανεβάσω στο φόρουμ :P[/I][/B]

Σσσσσσς…! Αυτά δεν είναι για όλους…8)

πρώτα απ’ολα να αναφέρω ΤΟ ΨΟΦΟΚΡΥΟ που έκανε χθες… αλλά δεν πειράζει… είδαμε και χιονάκι όπως φέυγαμε… (κάποια στιγμή έπιασε για τα καλά…)
όσον αφορά τον χώρο, δεν περίμενα να είναι “σπηλιές-σπηλιές”… αλλά στο τέλος μ’άρεσε… congrats για τη διοργάνωση!
Αλλά ρεεε… που ήταν τα αυτοκολλητάκια στο πέτο του καθένα με το νικ τους??
next time να γίνει παρακαλώ, γιατί δυσκολεύομαι να προφέρω το δικό μου…
Λοιπον: χθες ΚΑΤΑΦΕΡΑ και μέτρησα 6 σφραγιδούλες σε καρπούς συμφορουμητών με το σήμα>>[SPOILER][/SPOILER]
θα ήταν περισσότερες αν μ’αφηναν…
Επίσης, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα απο κοντά:
Neniel (κούκλα μου!!!), montecristo, lupin (είσαι ψηλός τελικά), bleeding (πιο ψηλός απο lupin), deadmemories, gigatron, φίλο gigatron (δε θυμάμαι νικνέιμ), deathakia13, kaiser, φίλο deathakia και σύντομα συμφορουμήτη Τάσο, boig, Vic Vega (ΜΑΚΡΥΑ το τσιγάρο απο μένα), Gianni (τελίτσες τελίτσες), Angel_death.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον.

@Angel of Death: ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ!!!
θα σου κρατάω μούτρα μέχρι να πιούμε αυτά που μου’χεις υποσχεθεί!

[SPOILER]το εννοώ… [/SPOILER]

@Megatherion: κι εγώ όταν μπήκα είχα τρομάξει… και ρωτούσα τις κοπέλες τις υποδοχής για το αν έχουν δει την παρέα μου… και δεν τολμούσα να “αφήσω” την είσοδο… ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ…!
αυτό που λέει κι ο ellanor με την almighty παραπάνω: [U]http://www.youtube.com/watch?v=agCYcnOXadg[/U]

πες μου ότι στεκόσουν πίσω μου γαμώτο, και ότι εσύ ήσουν μια που της τράβηξα την μπότα αρκετές φορές καταλάθος…
ΡΕ! ήθελα να σε γνωρίσω…

TRAVOLTA μου εσύ! … τι κίνηση… τι στυλ… τι κόλπα
σοβαρά τώρα: πραγματικά δεν το περίμενα ρε! μπράβο! RESPECT!

:lol::lol::lol: μιλα την αλλη φορα ρε γαβ γαβ!!!

Α, ωραία ήταν πάλι! Αρκετές γνωστές παρουσίες, όμορφες μουσικές, 2112 έτσι για να ζέσταμα και σύντομο τετ-α-τετ με Γράκχο περί premier league!
Επίσης, πού ήσασταν όλοι εσείς!

Χαχαχαχ ναι Unburnt! Θεϊκές κινήσεις κι εσύ και ο Ellanor. Για βίντεο είσασταν.
(Χμ νομίζω κάποιους ξέχασα να σας αναφέρω ή έχω μπερδέψει τα nicknames…έφταιγε λίγο και το ηχείο που ήταν από πάνω μας+η μπύρα μου :P)

Πείτε ρε για τις φωτογραφίες! Ανεβάζω ή όχι;

Eυχαριστουμε τις σεσημασμενες φορουμοφατσες που μας τιμησαν για αλλο ενα παρτυ! :slight_smile:

Ελπιζουμε να περασατε τοσο καλα, οσο περασαμε και εμεις

Επισης! να σαι καλα

Δεν ξέρω αν ήμουν πίσω από σένα, ήμουν πάντως μπροστά από την τουαλέτα, με τραπεζάκι αγκαλιά, δεν έχω παράπονο, αριστερά πίστα ήμουν, είχα και καρεκλίτα 8)

καλά ήτανε.
Τα χαλασμένα ηχεία στη μέσα αίθουσα με το πριβέ το μπαρ έδιναν χαρακτήρα ΛΑΟΥΝΤΖ ΒΙ-ΑΪ-ΠΙ κατάστασης, και εγώ αυτά τα λέω από τη δεύτερη σελίδα αλλά δε με ακούτε, και φιλιά σε όσους\ες μιλήσαμε (και ειδικά στον πλάντερερ) και όσους/ες γνώρισα χωρίς να πούμε και πολλά αλλά δεν έχω πιει καφέ ακόμα και δε σας θυμάμαι κλπ και… αυτά βασικά.
Μόνο Ντάνζιγκ.

Αυτό το ριμαδοηχείο μας τρόμαξε αρκετές φορές πάντως.

ά, δεν ήσουν εσύ…
αλληνής τη μπότα έπιανα…
αλλά πρέπει να πέρασα απο τα μέρη σου 2-3 φορές…

Devil’s Plaything ftw.

Ωραια ητανε, δυστυχως εσκασα αργα (κατα τις δυο), χαρηκα που ειδα πολλες αγαπημενες φατσες, σορρυζ που εχασα επισης αρκετες.

Ο Γρακχος ειναι ενας μικρος θεος - για παντα στις καρδιες μας.

είπα να ρθω κατά τις 4, αλλά έμαθα ότι είχατε σπάσει… ωραίο πάρτυ, πφ :stuck_out_tongue:

έλα να ανεβαίνουν πιξ σιγά σιγά.

Από τα καλύτερα ρόκιν πάρτιζ που έχω έρθει. Καταλαβαίνω τα παράπονα πολλών από σας για τον ήχο, τα ηχεία κτλ., αλλά εγώ εκεί μπροστά πρώτη μούρη που ήμουνα ομολογώ ότι ήμουν κομπλέ. Πολύ ωραίο το μαγαζί, μου θύμισε ένα από τα καλύτερα μεταλλάδικα στην Αθήνα, το Outlaw. Κι όσο για τη μουσική βέβαια, κατά το μεγαλύτερο μέρος θέρισε - ακούσαμε ένα σωρό αγαπημένα κομμάτια και τα δώσαμε όλα. Special pinks στη λατρεία potofgold, μόνο που τους Pentagram τους καθυστέρησε αρκετά, έδιωξε τον Μπλήντιν κι έτσι στέρησε από τον κόσμο που είχε μείνει εκείνη τη στιγμή την “τύχη” να γίνει μάρτυρας τριπλής χορογραφίας Μπλήντιν - Ποτ - Γράκχου (τελικά ήταν μόνο διπλή, χοχο).

Κατά τ’ άλλα έριξα φάπες σε πολλά γνωστά βλαμμένα και γνώρισα τους χρήστες Jim (cheers fellow Priest brotha!), deathakia (παρά το νικνέημ, το θρας το ίδιο) και kaiser (πολύ γέλιο το παλικάρι στο τέλος, ποιός ξέρει πόσους Βόσπορους είχε κατεβάσει). Φιλούμπες σε όλες και όλους, πάντα τέτοια.

Χιόνια στο καμπαναριό…

Πω γκάζι με αυτοκίνητο ποτέ ξανά. Κάναμε Πειραιά - Γκάζι σε 10 λεπτά και παρκάραμε μετά από 45#-o#-o. Δεν είχα πάει ποτέ με αμάξι(βασικά ευτυχώς που έγινε εχθές) και δεν γνώριζα το μέγεθος του χάους εκεί.

Στα του πάρτυ, γουστάραμε πολύ, ωραία μουσικές, ακούσαμε απ’ όλα δεν μπορώ να πω, ο χώρος μου άρεσε αρκετά, αν και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τρύπα τελικά αποδείχτηκε μεγαλύτερος. Βέβαια όταν έφτασα ήμασταν όπως στους Bolt Thrower, σαρδέλες. Πολύ κόσμο σε αντίθεση με το κρύο που είχε, όπου πίστευα θα άλλαζε γνώμη σε πολλούς για βραδινή έξοδο.

Cheers σε όλες τις γνωστές φάτσες!!!+ την UnburntKhaleesi που γνώρισα. Επίσης θα ήθελα να γνωρίσω Neniel όπως και τα άλλα παιδιά που δεν έχω δει ποτέ, αλλά ελπίζω την επόμενη φορά!

Πω ο lupin εκεί στα ξένα ψήλωσε ρε :? Μου φάνηκε πιο ψηλός, εκτός αν ήταν τα 12πόντα, οπότε πάω πάσο. Επίσης έβλεπα έναν monte να τρέχει από δω και από κει και κατάφερα να δω μετά από 2 ώρες :stuck_out_tongue:

Άντε μέχρι την επόμενη φορά!

και μιλώντας για ύψη, σπέσιαλ αναφορά στον προσατάνικ που ειδωθήκαμε παρότι ήμασταν σε διαφορετικές αίθουσες. 8)

Χαχαχαχαχα! Παρακαλείται αν κάποιος έχει φωτογραφικά πειστήρια για το πόσο χίπικα χορεύεται το “Vampyre Love”, να τα ανεβάσει πάραυτα!