[I]αχ καλε…ΤΙ να βαλω?[/I]
#-o
[I]αχ καλε…ΤΙ να βαλω?[/I]
#-o
φίλοι, οχτροί, μπαλαδόφατσες, οπαδοί του “πιο όμορφη”, πολιτικοποιημένοι που σφάζεστε στο πόδιουμ, τύποι με τα γραφικά και τα σωστά σχόλια στο facebook, αναγνώστες, ανταγωνιστές, πάρτυ πήπολ, άτομα που μισείτε το HRC, άτομα που αγαπάτε τα πάρτυ μας, γαύροι, βάζελοι, τύποι “αγαπάμε”, μπαναρισμένοι, αμπανιάριστοι, πρώην αναγνώστες, ιδιοκτήτες φαν κλάμπ, τύποι που θέλετε να γνωρίσετε τα κορίτσια στην πόρτα, τύποι που έχετε γκόμενα κ θέλετε να γνωρίσετε τα κορίτσια στην πόρτα, γκρίνιες για το Moderation, έμπορες των αγγελιών, παροικούντες την ιερουσαλήμ, άτομα που συντηρείτε το φήμες, πρώην συντάκτες, άτομα που θέλετε να γίνετε συντάκτες, άτομα που θέλετε να σας ζητήσουμε να γίνεται συντάκτες για να μας φτύσετε και να το λέτε στους φίλους σας, ανανγώστες guest, trolls, flammers , γραφικοί, σοβαροί, αγαπημένοι…
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !
ΛΕΤ ΔΕ ΠΑΡΤΥ ΜΠΙΓΚΙΝ
:dance::dance::blues::afro::hippy::hippy:
Αναγνωρίζω τον εαυτό μου σε αρκετές από τις παραπάνω κατηγορίες, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να προλαβαίνω να σας τιμήσω απόψε με τίποτα!
Εύχομαι πάντως να περάσετε όλοι και όλες καλά και πάντα ό,τι καλύτερο για το Rocking! 8)
:bye::bye::bye::bye:
Με τέτοιο [SPOILER]ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ[/SPOILER] ξεχάστε τα φορεματάκια.
παρακαλώ πείτε μου. :blues:
χμ…:-k κανενα σχολιο ακομα;Μαλλον η συμμετοχη ηταν πολυ μικρη αυτη τη φορα.Τελικα ουτε γω το τιμησα το γεγονοτο.Ελπιζω την επομενη φορα
:lol3::lol3::lol3: Τι’ναι τουτο???
ενναλακτικα, η συμμετοχη ηταν μια χαρα και γιαυτο γυρισαμε μετα τις 4.30 ενω αρκετοι εμειναν ακομα …εμενα μαρεσε ο χωρος γενικα, πιο ροκ περιβαλλον, με τον ηχο και τα ηχεια στο μεσα μερος επαιζε θεμα-που μια παιζαν μια οχι-…δυστυχως εφτασα αργα και δεν προλαβα ολο το προγραμμα απο την αρχη, ΑΛΛΑ μολις μπηκα επαιξε σαμπαθ \m/, πετυχα κατι πουστιες μπον τζοβιδες κτλ αλλα πιο αργα μπηκαν κατι ομορφιες και χτυπηθηκαμε αρκετα…την επομενη φορα ειπαμε,μονο σλατζοστονεροντουμιες και φουντες για ολους…hail στις κοπελιες που γνωρισα, ανμπερν και νενιελ και φιλη τους + cheers σε ολους τους μουργους και τις γνωστες μουρες που ειδα παλι σημερα + cheers και στο site για την διοργανωση, αντε και του χρονου…
ωραιο το παρτυ σημερα…
μετρησε…
ωραια μουσικη ωραιος χωρος…
πολλες γνωστες φατσες και αρκετες γνωριμιες με συνφορουμιτες…
ελπιζω να σας ξαναπετυχω παιδες (σε καταλληλο χωρο και να εχουμε χρονο ωστε να πουμε περισσοτερα)…
cheers σε ellanor - γρακχο - bleedin - angmar -redrum - chrisp - unbernt - neniel - elwing 13…
ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν - ειμαι κομματια…
μαλακια επαιξε χθες…
εσκασα κατα τη μια αλλα ηταν τοσο πιττα το μερος,που απλα δεν επαιζε καπου να αραξουμε χωρις να ειμαστε σε καποιων το δρομο/μεση/ποδια…οποτε και την καναμε σχετικα στα καπακια.
Ελπιζω να περασατε καλα!
Σιγουρα θα ερθω νωριτερα την αλλη φορα,μπας και κατσω!
Χεχ, της παλαβής γινόταν από κόσμο, μόνο με γράκχο και βλήδιν μίλησα, και πλάντερερ και προσατανικ που ήταν στην παρέα.
Χαζοχόρευα και κουτσοτραγούδαγα όλο το βράδυ, θυμήθηκα και τα νιάτα μου με τις συγκεκριμένες μουσικές.
Αυτό, και λίγο από nihilist :hippy:
Εσένα αποπάνη ήθελα να σε γνωρίσω χθες αλλά δεν, όταν σε αναζήτησα είχες φύγει!
Το καλύτερο με τα πάρτυ του ρόκιν είναι που βλέπω γνώριμο και καλό κόσμο ξανά μετά απο καιρό. Χάρηκα που σας είδα πάλι όλους και cheers σε deathakia που γνώρισα. Έριξα περισσότερους χορούς απ’ ότι έπρεπε μάλλον χθες και τώρα πονάει - υπερβολικά - το ένα μου ποδάρι. Ελπίζω να μην έσπασα κάτι.
Nαι, κι εγώ ήθελα να γνωρίσω 3-4 άτομα και ήσουν ένας από αυτούς, αλλά ως κοινωνική πεταλουδίτσα που είμαι είχα τρομάξει από το πλήθος και δεν έκανα καμία απόπειρα γνωριμιών και κοινωνικοποίησης #-o
Το λένε αγοραφοβία όπως ξέρεις και η ίδια. Δε τρέχει κάτι, με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου μπορεί κάποτε και να το ξεπεράσεις, ειλικρινά σου το εύχομαι! Είναι καλά τα πλήθη!
Ω ναι, το κατέχω πολύ καλά - κοινωνική φοβία το λένε το δικό μου :roll:
Μία χαρά πέρασα, απλά θα ήθελα να γνώριζα και κανέναν. Εκτίμησα την αξία των ταμπελακίων του προηγούμενου πάρτυ, παρόλο που τότε μου είχεαν φανεί γελοία:-s
Εγώ έχω την παλια έκδοση του DSM, με τους παλιούς όρους, εκείνη που εκδηλώσεις χειραφετημένης και ανεξάρτητης συμπεριφοράς απο τις γυναίκες τις θεωρεί ψυχοπαθολογικές. Ωραία πράγματα.
(βέβαια αυτό συνέβαινε έναν αιώνα πριν με τις σουφραζέτες, δεν υπήρχε dsm τότε, αλλά εντάξει μωρέ, μη κολλάμε).
το πάρτυ πήγε για άλλη μια φορά εξαίσια - για κανένα δίωρο ήμασταν τόσο πίτα που δεν χώραγε άλλο κόσμο.
να ευχαριστήσω και να χαιρετήσω όλα τα παιδιά που στηρίζουν, αγαπάμε κ γνωριζόμαστε. 8)
deadmemories κ αδερφή, εκλεκτούς mods, lupin γράκχο, neniel Κ παρέα της (δεν θυμάμαι νικς σόρυ), θεούλη bleedin, redrum και crisp που τους πήρε το μάτι μου αργά και γενικά ολο τον καλό τον κόσμο…
περάσαμε τέλεια, τραγουδήσαμε πολύ. χάρηκα που σας άρεσε και το μαγαζί γιατί το διαλέξαμε με προσοχή και μετά από αναζήτηση.
ευχαριστούμε πολύ όλους σας ! :respect:
till next time…:dance:
Εντάξει, έπικ πάρτι, γούσταρα όσο δεν πάει…
Την έκανα όταν έπαιξε Walk από Pantera και μιλάμε ήταν το τέλειο φινάλε για μένα. Βασικά θα καθόμουν παραπάνω, αλλά στην παρέα μου υπήρχαν και όχι τόσο ροκ άτομα που γκρίνιαζαν αλλά εντάξει και πάλι, τέλεια ήταν!
Πάλι πήγα και χώθηκα στη γωνία στην άκρη και ο μόνος που είδα και τα είπαμε ήταν ο τρισμέγιστος Ποτ, που καθόταν με τον αδερφό του και ψάρωσα τρελά γιατί είναι ίδιοι!
Την ώρα που έφευγα είδα και έναν γραφικό τύπο με καρφάκι μαλλί που πλησίαζε τους 20 πόντους και νομίζω ότι ήταν ο Lupin, αλλά επειδή η παρέα είχε βγει ήδη έξω και δεν ήμουν και σίγουρος δεν χαιρέτησα.
Μπράβο στο Ρόκιν για τη διοργάνωση, ελπίζω να μην αργήσει το επόμενο πάρτι…