Rocking.gr Party @ Rainbow Rock Bar, 10/12/2010

Ποιοι είναι αυτοί :?:

sorry, δεν τους ξέρουμε.

Δεν πειράζει, τρανσατλάντικ τότε για τρελό κέφι, χορούς και πολλές μπύρες.

αν τους προτείνεις να τους ψάξουμε κι αυτούς…

Μόνο Kvelertak. Και Clutch για να μην αφήσουμε την Almighty και την μπλούζα της παραπονεμένη. :stuck_out_tongue:

Τα λέμε στο πρώτο rocking party του 2011 λοιπόν.8)

Nihilist ώρες είναι να μου πεις ότι θα παίξεις κι εσύ κανένα διωράκι να χαρώ :stuck_out_tongue:

:lol:
Τι να παίξω? Εδώ δεν ξέρω αν θα μου επιτραπεί καν η είσοδος στο μαγαζί. :stuck_out_tongue:

Ποιος κακόβουλος σου απογορεύει την είσοδο; πες και θα τον περιλάβουμε :stuck_out_tongue: Αφού είναι γνωστό ότι είσαι παιδί που δίνει έμφαση στη μελωδία :stereo:

Χαχ ναι είμαι μελωδικός τύπος παναθεμά με. :lol:

Το μελωδικό δίωρο το έχει αναλάβει ο pot και ο Θοδωρής. Θα είναι μέσα στη μελωδία… :smiley:

(Όχι πως θα λείπει και από τα προηγούμενα δίδυμα… :metal: )

:blues::metal:

Όποιος θέλει Clutch να έρθει από νωρίς ε! Μη λέτε μετά ότι το χάσατε! (όχι ότι δεν μπορεί να ξαναπαίξουν δηλαδή…)

ενταξει το εσωσες με την παρενθεση:lol: αλλα θα ερθω νωρις γιατι μ αρεσει να ακουω ενα ολοκληρωμενο προγραμμα! και οχι να πηγαινω καπου, να καθομαι μια ωρα και φευγοντας να κανω και σχολια του τυπου’'μαλακιες επαιζε" [-X και ναι αυτο ειναι μπηχτη για ορισμενους…:wink:

Για πείτε και για το dresscode.

Ναι παιδιά, άλλα έκανα χθες δύο bump για Devil’s Blood.
Ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο και να μη χρειαστεί ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ. :blues:

Less is More. :blues:

Τί περίμενα από σένα; :stuck_out_tongue:
Εννοώ: Να ντυθούμε ροκούδες/μεταλούδες/πεταλούδες ή να βάλουμε κανα φορεματάκι πιο girly; (λέγοντας φορεματάκι δεν εννοώ αυτά που φοράνε στα σκυλάδικα κλπ.)

Πεταλούδες με φορεματάκια παρακαλώ.

Δεν έχω να προτείνω κάτι. Προφανώς και είναι γνωστοί. Δεν το έλεγα ειρωνικά πάντως. Οι Beatles ηταν πάντα καλή φάση για πάρτυ, προφανώς λοιπόν το ίδιο και οι Τρανσατλάντικ που ανακάλυψαν τον τρόπο να τους διασκευάσουν με syncopation μετά από 40 χρόνια. :smiley:

[SPOILER]^ Copyright στο χρήστη outlaw8)[/SPOILER]

[SPOILER]Βάλλε μόνο τις μπότες σου![/SPOILER]

!