Κουρούμπελο από τώρα λέμε:
[U][B]
Kvelertak[/B] - “Blodtørst”[/U]
Ξέρει.
Α και εσύ ο αποπάνω άσε τα florcore και ψήσε ΝΤΕΒΙΛ’Σ ΜΠΛΑΝΤ λέμε.
Χριστός ή Κοκαϊνη…
Τα χουμε πει αυτά, τα ξέρουμε και θα τα ακούσουμε 8)
[SIZE=“1”]εγώ θέλω high on fire για το γαμώτο[/SIZE]
Εγώ θα ήθελα από τον κύριο Ποτ, να παίξει ένα [I]20 Buck Spin[/I] ή ένα [I]Burning Saviour[/I], από τους ΘΕΟΥΣ, να γεμίσουμε τον κόσμο φλόκια…
Τέτοια λέτε και το σκέφτομαι να έρθω
Πες μου ότι δεν εννοείς 10-11 σε παρακαλώ πολύ :? :? :?
Πριν το πάρτυ έχει έξοδο για ΦΑΙ.
Τι να κάνω, i’m a social butterfly.
Eπίσης δωροδοκώ κάποιον να μου βάλει [U]αυτό[/U] που είναι πιο τρου από kvelerltak.
Αφού δεν αφήνετε nihilist να παίξει, θα είμαι σε χοροπηδηχτό mood, τι να κάνουμε.
…
Εγώ θέλω να δω πόσο θα συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν μια φορά να κάνετε πάρτυ ενώ είμαι κι εγώ Ελλάδα; Δηλαδή αν δεν είμαι εγώ εκεί, πώς θα ξεκινήσει ο χορός και το κέφι; Ε; Ποιος θα φέρει τα σφηνάκια τεκίλας ε;
πφφφφ. Έχω αρχίσει να νομίζω πως είμαι πιο ανεπιθύμητος κι από κλανιά σε στολή αστροναύτη…
Εδώ κι ο χάρτης για όσους δεν έχουν ξαναπάει στο Rainbow:
Μη σου πω 10-10.30. Στην αρχή μαζί με τα λάγνα κομμάτια για pole dancing.
θελω μετα τις 12 electric wizard και μπαφους κερασμενους απο το μαγαζι για οοοολα τα παιδια…
Sleep, OM και High On Fire. Το τρίδυμο της επιτυχίας και του μπάφου. Αγαπάμε όπως και να έχει:p:p
Εγώ στηρίζω, αλλά παίζει μετά να έχουν φύγει ακόμα και οι συντάκτες και να παίζουμε 5χ5.
Και γω στηρίζω αν είναι έτσι!
[SPOILER]και ας μην ξέρω 5x5 :oops:[/SPOILER]
να και μια Παρασκευη την οποια περιμενω να ερθει!
τελικα τι ωρα αρχιζει?
μη το κανετε και πολυ νωρις,ωρε…να κανουμε κανα μπανιο μετα τη δουλεια,πριν τσουλησουμε κατα κειθε!
και αν ειναι να βαλετε λαγνα κομματια για πολ-ντανσινγκ, να φερω 2-3 φιλες που κανουν μαθηματα (:roll: ) να χορεψουν για να κανουμε κεφι!
Στις 10 να είναι εκεί! Αν το ξέραμε βέβαια θα βάζαμε και εισητήριο…
aXaxAaxaxaxAXaxAxaxaXa!
καλα,μη το κανουμε και θεμα…
ειπα ειναι φιλες, δε θελω να τις “εκμεταλλευτω”!
[SPOILER]ΤΙ κομματια δλδ θα εμπαιναν για να χορεψουν? [/SPOILER]
AYTO :!:
οι 2 τους στανταρ θα ψηνονταν!
καλη επιλογη!
θα προωθηθει.