Πλάκα είχε το πάρτυ.
Ωραίο το blackout.
Βέβαια θα συμφωνήσω στο θέμα της μουσικής… ήταν κάπως χαλαρή… Εγώ ήθελα μια shakira π.χ. Και προσπάθησα να την “βάλλω” απο το κινητό μου όταν είχε πέσει το σκοτάδι… αλλά το μεγαφωνάκι του δεν έχει τη δύναμη να καλύψει τις φωνές γύρω…
Επίσης θα συμφωνήσω για το θέμα του κλιματισμού… ΔΕΝ υπήρχε η ζέστη εκεί μέσα… Και πάνω που εντοπίσαμε που βρισκόταν το aircondition … τζουπ… πάει το ρεύμα…
Anyway…
χάρηκα που είδα κόσμο που είχα καιρό να δω.
Και ακόμα περισσότερο χάρηκα που γνώρισα τα κορίτσια: φυτσικάκι (reddishnut), domino, ελένη (φίλη domino), oxiolga, και almighty.
A, και τους keeper και elrick.
Κάποιος πέταξε την ιδέα για βυζάρες έξω στη μούρη του DJ. Θα έλυνε και τα δύο ζητήματα
Κατά τ’ άλλα γέα, χάρηκα πολύ που έκοψα φάτσες…και που γνώρισα κάποιες από αυτές! Κατά τ άλλα, αν το ψήσετε για gay bar και μάλιστα με theme εμφάνιση, count me in!
Σε ροκ πάρτυ δεν βάζεις Shakira, γκοντάμιτ. LADY GAGA βάζεις και θα δεις πως θα αρχίσουν τον χορό και τις φιγούρες τα μέταλλα.
Τι να πείτε εσείς ρε, εσάς δε σας πιάνει το ταμπού! [-X Κατά τ’ άλλα δημοψήφισμα για α) τουρ στα [SPOILER]γκέυ[/SPOILER] μπαρ με καρφιά και δέρματα(κλικ), β) ημέρα hiking στην εθνική με πέτσινα και baby oil (κατά τη γνωστή λαϊκή ρήση manowar, manowar, living on the road :lol:).
Τα αλογα απαιτούν και την ανάλογη πανοπλία από μέρους μας. Κα με τη πανοπλία δεν θα φαίνονται οι καλογραμμωμένοι ΜΥΕΣ μας, και το baby oil που κάναμε τόσο κόπο να αλείψουμε. Γκέηδες, ε γκέηδες.
είσαι μικρός και δε ξέρεις 8)
μπορούμε χαλαρά να φοράμε δερμάτινα (αμάνικα) και να έχουμε απλά σιδερένια περίφραξη στη κοιλιακή χώρα. έτσι θα φαίνεται και το baby oil και τα μπράτσα που κάναμε τόσο κόπο να χτίσουμε. τα σπαθιά θα τα κουβαλάμε στη πλάτη οπότε δε μας ενοχλούν. όλα είναι λυμένα
Ρε guys εγινε τελικα η κληρωση ? Εγω ηρθα με την Αlice Cooper-fun club παρεα μου και περασαμε πολυ καλα … αλλα περιμενα την κληρωση στις 2 και 2 παρα 5 εγινε το μπαμ
Φυγαμε μετα και δεν εχω ιδεα τι εγινε με τ¨ο διαγωνισμο…
Ειναι τυχαιο οτι μετα απο το θεικο κοβερ αρχισαν να καταρεουν τα παντα?
Πρωτα κοπηκαν για λιγο 2-3 τραγουδια,τα υπολοιπα ειναι γνωστα…
Εγω χαρηκα παντως γιατι γνωρισα πολυ κοσμο
Cheers σε ολους/ες που ειδα/γνωρισα χθες!
Τα λεμε στο επομενο παρτυ που θα…τιναξει στον αερα την εκρηκτικη ατμοσφαιρα του χθεσινου.
Δεν πειραζει για τη διακοπη, εμεινε και κατι να μας χρωστατε για το επομενο! \m/
Ο Ιασωνας ειναι συνΣκωτος και στηριζουμε.
Το κακο ειναι οτι δεν προλαβαμε να πιουμε οσο θελαμε αλλα no problem, συνεχισαμε αλλου μετα!! :drunk::drunk::drunk: