Rocking.gr summer in the city party, το Σάββατο, 11 Ιουνίου, στο Rainbow Rock Bar!

Ένα έχω να πω και τα άλλα αργότερα που θα ξεβαρεθώ.
Ο mr_whatsisname έβαλε φωτιά στο πάρτυ. 8)

Μαλλον ειχε ερθει και ο VRYKOLAKIS εχτες στο παρτυ. Παντως καλα βαραγε μεχρι να γινει το κακο. Εμενα μου αρεσε. Γνωρισα και παιδια που δεν ειχα πετυχει σε αλλα meetings. Φαση ειχε, να το ξανακανουμε :stuck_out_tongue:
Αλληλεγγυη στον αδικημενο Ιασωνα. next time man :wink:

Εσένα του αποπάνω σου βγήκε τρελό όνομα χτες με την πρόταση για το άφτερ που έριξες. Λεπτομέρειες προσεχώς σε ποστ των λαγωνικών του ροκιν (ακα μπλιντιν)

Πλάκα είχε, αν και με τον γιάσωνα στα ντεκς και πάλι καλά που κράτησε τόσο. :stuck_out_tongue:

Μπαχαχα ναι η αληθεια ειναι οτι το περιμενα απο τον ψηλο. Δοκιμασε την προταση μου και θα ερθει να μου πει αν του αρεσε ε? :lol:

Παίδες, το σκηνικό με το ρεύμα δεν ενόχλησε, είχε όντως το γέλιο του. Όντως ένα κασετόφωνο μας έλειπε να είχαμε έξω και ήμασταν κομπλέ! Το θέμα με τον κλιματισμό [U]ήταν[/U] ένα ζήτημα ωστόσο, κοντεύαμε να βράσουμε αυγά εκεί μέσα, στη θέση σας θα το σκεφτόμουν σοβαρά αυτό σε επόμενο καλοκαιρινό πάρτυ.

Επίσης περιμένω σε επόμενο πάρτυ εκείνο να ακούσουμε (όπως σε παλιότερα) και λίιιγο πιο χαβαλετζίδικη/χορευτιάρικη μουσική. Μια χαρά ήταν η μουσική χθες δηλαδή, ροκ πάρτυ ήταν εξάλλου, αλλά you know what i mean. \:D/

Χαιρετισμούς στους keeper και hoperidesalone που γνώρισα και σε όλες τις γνωστές φάτσες.

άμα ήξερα ότι θα έπαιζε τόση ζέστη να έφερνα το baby oil από πριν, να μην γυαλίζω απτον ιδρώτα τουλάχιστον. να είχα true γυάλισμα 8)

Nαι! Με λάδι όπως οι MANOWAR! \m/

[B]έδιτ[/B] Αχα καυτό πάρτυ ακούω…φτου τα καλύτερα χάνω πάντα…άά να χαθώ!! :stuck_out_tongue:

[B]έδιτ 2[/B] χαχαχ το ‘‘ιδρωμένο τρου αγόρι’’ (ααχ:roll::p) είναι ο αποπάνω μου…
εγώ είμαι κορίτσι λέμεεε…

Α ναι, cheers φυσικά και στο αποπάνω ιδρωμένο αγόρι. Το πάρτυ ξεχείλιζε ιδρώτα και τρουίλα, ήταν ένα καυτό πάρτυ αν μη τι άλλο. 8)

εδιτ. Ερώτηση κρίσης. Είναι λοιπόν η σάιλεντ γούιντερ το “ιδρωμένο τρου αγόρι” στο οποίο αναφέρομαι ή αναφέρομαι στον αποπάνω της?

Οι ΣΩΣΤΟΙ δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν στο Άλευκατ, για τους υπόλοιπους υπήρχαν και τα [B][SIZE=“5”][COLOR=“Magenta”]ΓΚΕΫ-ΜΠΑΡ[/COLOR][/SIZE][/B] του Κεραμεικού. :blues:

Ψαρευεις. Θελεις να γεμισω τη σελιδα σου γυμνες κορασιδες για να εξιλεωθω.

στις 1 ήρθα στις 1:10 έφυγα.
ζέστη και χαλαρή μουσική η αιτία.

.

Θυμήστε μου κάποιος γιατί δεν πήγαμε σε gay bar τελικά.

Επίσης θυμήστε μου καποιος πώς βρέθηκα από άκλικος που ήμουν μαζί με όλους τους άλλους εγώ ο ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ:!:

εγω εχτες εκανα την πιο cult εμφανισει για οσους δεν με καταλαβαν ειμουνα αυτος με το steell panther to t-shirt χαιρετησματα στου γνωστους dethakia kai kaizer

ΠΡΟΦΑΝΩΣ το καλύτερο ρόκινγκ πάρτυ έβερ! Όταν όλα πάνε ομαλά δεν έχει πλάκα 8)

Οι κλίκες καταρρίφθηκαν πανηγυρικά. Κ ας μην ξαναυπάρξουν. Εποχές με παλιές “κλίκες” που έθαβαν ο ένας τον άλλον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα επιβάλλεται η ενότητα μεταξύ “αγανακτισμένων” :stuck_out_tongue:

είχε την πλάκα του το απρόοπτο. cheerz σε όσους γνώρισα και μιλήσαμε 8)

Το Θαύμα του αλκοόλ!

Επίσης χάρηκα που γνώρισα κόσμο και μιλήσαμε, άντε και την επόμενη φορά όλοι σε γκέυ μπαρ και μάλιστα με ανάλογες ενδυμασίες, τρέλλλα θα περάσουμε !:wink:

όπως?

Κατα τ’ αλλά, αμάν δεν έχει τύχει rocking πάρτυ και να είμαι Αθήνα. Τι σκaτα:|

Ρε καλά λένε ότι όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια