στο παρτι θα ερθει και η δικια μας κλικα…
kaiser - jim - elric…
οποιος ειναι ακλικος - αν θελει- ας στειλει να βρεθουμε…
μπορεί να σκάσω μύτη και εγώ οπότε θα είμαστε 2 άκλικοι.
στο παρτυ θα παιξει μουσικη και ο θοδωρης μηνιατης?επιβαλλεται να παιξει ο θοδωρης!!!:drunk::drunk::drunk::drunk::band:
Αν με θελει ο σαμανουλης θαρθω χιχι <3
ο σαμανούλης δεν είναι πόρτας!
Ειναι κατι περισσοτερο!
Recruiting ground για τις κλικες του φλωρουμ ειναι αυτο, οχι παρτυ :?
Θα σκασω κι εγω. Με κλικα, χωρις κλικα… θα δουμε. Ελπιζω να εχει ωραια μουσικουλα.
Το σκέφτομαι γαμώτο… Αλλά να σκάσω μύτη και άκλικος και νεούδι στο ρόκιν και νιουμπ από ροκ πάρτυζ; [-X :oops:
αν είσαι όμορφος να έρθεις
Κουρασμενος, ψημενος κυριολεκτικα απο τον ηλιο υστερα απο το πρωτο μπανιο σημερα και πρεπει να κανω οικονομια. Have fun tonight οσοι πατε
martian θα πιω μια μπύρα και για σένα (αν θες και παραπάνω no prob, κάτι θα κάνουμε )
:drunk::drunk:
πιες για όλους !!! :roll:
αν κι είμαι φουσκωμένος γιατί έχω φάει kfc σαν να με βάζαν στην ηλεκτρική αύριο,θα κάνω ότι μπορώ. promise :lol:
Αν είναι να είσαι στην κριτική επιτροπή αγορίνα τότε έρχομαι.
[SPOILER]με μαγνητόφωνο :blues:[/SPOILER]
Μπανιο και εφυγα μαναρια! 8)
Καλημέρα σε όλους.
Λόγω σοβαρής βλάβης στα ηλεκτρικά κυκλώματα που οδηγησε σε διακοπη του ρευματος το πάρτι διακόπηκε λίγο μετα τις 2.
Ευχαριστούμε όσους μας τιμησατε και υποσχομαστε οτι θα επανέλθουμε δυναμικά σε επόμενες συναντήσεις.
Όσον αφορά τα δώρα αυτά θα κληρωθουν μέσα στις επόμενες ημέρες και οι νικητές θα ειδοποιηθουν με email για το πως και πότε θα τα παραλάβουν.
ελπιζουμε σε αλλο μαγαζι ομως… γιατι η κατασταση σημερα ηταν τραγικη με τον κλιματισμο… ακαταλληλο για τετοια εποχη το rainbow… [-X
Μια φορα ειχα ψηθει/πει πως θα ερθω και τελικα δεν τα καταφερα. Feel my wrath, bitchez :p:p
Πάντως όλοι οι άκλικοι δώθε πλευρά κλικαριστήκαμε και το πνεύμα του “φόρουμ μήτινγκ” συνεχίστηκε πιστά και αγαπησιάρικα.
Γαμώτο ένα κασσετόφωνο μας έλειπε εκεί έξω από το rainbow. Ωραία θα ήταν…