Καθημερινή ανανέωση και πάλι στα νέα του Rocking.gr

Έπειτα από ένα διάστημα κατά το οποίο προσπαθήσαμε να τονώσουμε και τους υπόλοιπους τομείς του site (κριτικές, ανταποκρίσεις, αφιερώματα, άρθρα), εκμεταλλευόμενοι πάντα τη δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης, τα νέα του Rocking.gr επανέρχονται και πάλι σε καθημερινή βάση.

Όλο το rock και metal προσκήνιο και παρασκήνιο, καθημερινά στην κεντρική μας σελίδα.

:slight_smile:

Μπραβο ρε σεις!
Ηταν το μοναδικο σημειο στο οποιο ειχατε μεινει λιγο πισω…Αλλα το καλυψατε κι αυτο!
=D> =D> =D>

είστε το χειρότερο rock site ρε 8)

__Μπράβο ρε Ηλία!! 8)

__Χαίρομαι πολύ που συνεχώς το αγαπημένο μας rocking βελτιώνεται!! Ακόμη, αυτό είναι και μία απόδειξη πως είστε ένα site ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ τη γνώμη των επισκεπτών του.

__Τα polls μίλησαν και το rocking.gr ανταποκρίθηκε. Εύγε! 8)

Δεν είναι μόνο τα νέα που μαθαίνουμε σε καθημερινή βάση, αλλά έχει και πιο συχνά συνεντεύξεις.
Γενικά από τον καινούριο χρόνο έχει ανέβει σε όλους σχεδόν τους τομείς το rocking.gr πράγμα που δεν το περίμενα και μπράβο σε όλα τα παιδιά.

Εχω μια απορια. Αφου η συνεντευξη των Glyder εγινε πριν 35-40 μερες, γιατι ανεβηκε τωρα? :?

Γενικά μιλώντας, δύσκολα κάποια συνέντευξη ανεβαίνει στο πολύ άμεσο διάστημα από τη στιγμή που πραγματοποιείται. Πρώτον χρειάζεται αρκετό χρόνο (σίγουρα περισσότερο απ’ ότι οποιουδήποτε άλλου είδους “μουσικό” κείμενο) και ιδίως όταν υπάρχουν στην ουρά κι άλλες συνεντεύξεις, αυτός παρατείνεται. Επίσης, όλοι δικαιούνται λίγη “μόστρα” στην αρχική σελίδα.

Όντως πάντως άργησε η συγκεκριμένη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ήδη άλλες 2-3 συνεντεύξεις απομαγνητοφωνημένες οι οποίες θα δημοσιευτούν οσονούπω κι άλλες 4-5 προς απομαγνητοφώνηση.

Δεκτές όλες οι παρατηρήσεις.

Απο οτι βλεπω τις τελευταιες μερες, το Rocking.gr βελτιωνεται εκει που πονουσε, αγγιζει την τελειοτητα! Μπραβο!!! =D> =D> =D>

είναι 100% βέβαια αυτό για scorps,έτσι? :lol: :lol: :lol:

Που να δεις και τους Gotthard που θα ανέβουν οσονούπω και έγιναν το Νοέμβριο! Εντάξει, έτσι είναι αυτά. Υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες.

μπραβο σας!

Λόγω και της ημέρας, στις 14 Φεβρουαρίου σημειώθηκαν 25.281 προβολές σελίδων στο Rocking.gr, ενώ τις δύο προηγούμενες μέρες 20-21.000. Είναι επομένως λογική έως ένα σημείο η σχετική “υπερφόρτωση” του server μας, ο οποίος παρ’ όλα αυτά αντέχει και πολλά περισσότερα και είναι έτοιμος για ό,τι ακολουθήσει από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι.

Τα συναυλιακά γεγονότα προβλέπονται άκρως ενδιαφέροντα και αυτό είναι μόνο η αρχή. Ετοιμαζόμαστε, απ’ ότι φαίνεται, για ένα δυνατό καλοκαίρι και τα πρώτα καλά σημάδια έχουν ήδη φτάσει. Για τα υπόλοιπα θα κάνουμε το παν ώστε να γνωστοποιηθούν το γρηγορότερο (όπως και σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις) από τα νέα του Rocking.gr.

Καλή συνέχεια να έχουμε 8).