Xρμφ μέχρι κι εγώ ξεχνάω πόσα δεν ξέρεις. :!:
ΤexasFlood:Θα ανοιξει αλυσιδα emoticons ----> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και παραλληλα θα προσπαθησει να κανει παγκοσμιο ρεκορ σε μηδενικα διπλα στον ασσο ----> +10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000…ν
Tοlkki: χωροφύλακας τoυ forum, με ειδικό καθηκον να τη λέει σε όσους γράφουν greeklish…
Εσυ πρεπει να με αγαπας παρα πολυ!
Φτου ρε , με κατάλαβε… Α, συ είσαι ξύπνιο τελικά.!.!.!
πυραμιδας : μανατζερ και εραστης της κοκοτο
καλη τυχη πλατωνα :lol: :lol:
Karja Kurunen:Καθηγητης Γλωσσολογιας της Κουρουνενικης,της νεας αυτης γλωσσας που εφηυρε.
Angmar: Karjiologos kathos kai apokleistikos antiprosopos stin Ellada ton sexoualikon boithimaton braxma poutra
:lol2: :bounce: :lol3: :razz: :respect:
Kotoko?!?8O Προτιμώ να ήμουνα έτσι για τις Pipettes ή τις Mornign Mususme…
Πιπετες???
:lol:
Στο ίδιο τμήμα υπάρχει μεταπτυχιακό στην ανάγνωση black και death εξώφυλλων …
Γέροντα προσκυνήματα
Επειδή πήρε το μάτι μου και κάτι άλλα ποστ σου :-k :-k :-k περνάς κλιμακτήριο ή μου φαίνεται???
χώσε τίποτε PANTERA να συνέλθεις και τα ξαναλέμε
Gia liges ores akoma pernao klima-psiksio alla ksanapetao sta zesta gia ta kokkalakia mou klimata
Ti kaneis ore gerontisa? Den sinerxomai me tipota, dokimasa ta panta alla itan oraies liges meroules ksenoiasias me to rocking. Back to life…
Eidate re koprites ti oraia plasmata einai oi gynaikes…panta se prosexoun 8)
Bεντερ!!!
Περιζητητος φτασμένος ελληνας πορνοσταρ(απο αυτους που σε κανουν να νιωθεις μειονεκτικα λογω YΠΕΡμεγεθους απαυτου!!)…Εφαμιlλος του Γκουζγκουνη και της Παμελας Αντερσον!!
Με καριερα στην Αμερικη και στη Ζιμπαμπουε!!!
Με απιστευτα ρεκορ μεγεθους διαρκειας και επαναληψης!!!(για περισσοτερες πληροφοριες http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=229366&postcount=20
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=325471&postcount=37 :!: :!: :!:
Bακιλος:Yπάλληλος Υπουργείου Πολιτισμού…
Εγώ θα έλεγα Υπουργός Παιδείας
Εγώ θα έλεγα level 33 half orc με items: cloak of invisibility, ring of deception και aris gate 3 banner
χα. βακιλλος=χορευτης σε saloon τυπου λουκι λουκ. τελος.
O Bακιλλος φοράει ζαρτιέρες? :roll: