Τι επαγγελματα θα ταιριαζαν στους χρηστες του rocking.gr?

Τι Half Orc ρε το Γκολουμ να πουμε.

Ο Karvou πάντως στα σίγουρα μπατσόνι…

Mανος87-Ρεπόρτερ του Star στα trendy club της παραλιακής…

Εγω δεν εχω θαψ εε γραψει εδω.

led_zeppelin : Δυσκολο.Ειναι βλαμμενος,φλωρος,μπαουγκ και αχρηστος στο μανατζερ.Αρα αποτυχημενος.Θα αφιερωσει τη ζωη του στο να αποδειξει μαθηματικα οτι οι μοντυ παηθονς ειναι απιστευτα αστειοι.

Hokam : Πιπινοκυνηγος και τραγουδιστης σε all-girl teenage pyjama partys.Θα διαιτητευει και τον μαξιλαροπολεμο.Εναλλακτικα,σχολιαστης ποδοσφαιρου.

Shortsman : Ντραμερ σε μπουζουκια.Οταν το βαρεθει θα ανοιξει παταφλαφλατζιδικο και θα τρωμε ολοι απο κει.

Bacillus : Βλαμμενος.Α,και χορευτρια φλαμενγκο.

Dexter : Επαγγελματιας παντομιματζης και παραλληλα δακτυλογραφος για κειμενα χωρις σαρδαμ.Εναλλακτικα,θα μπορουσε να παιξει σεντερ στον Παοκ,ως αλλαγη στον Κουβελα,με ψευδωνυμο Βλαε Κοοντας.

Scourge of God : Μεταφραστης ονοματων ξενων γκρουπ στα ελληνικα.Η’ βοηθος του λεντ στην προσπαθεια εκπληρωσης του στοχου του.

Ronie : Επαγγελματιας δολοφονος δεκαοχτουρων.

JimmyPage : Καμμενος κιθαριστας που θα αναγνωριστει μετα θανατον.

Bluezlick : Προεδρος του Ν.Χ.Κ και του Ο.Σ.Τ.Γ.Ε.Σ. (Νεοελληνικου Χιππικου Κινηματος και Ολα Σχεδον Τα Γκρουπ Ειναι ΣΚΑΤΑ)

TexasFlood : Επαγγελματιας δολοφονος σκορπιονιστων και μεταλλαδων.

Sofi-k : Φοβαμαι να εκφραστω ελευθερα.

Faceless Rania : Τσοπανης στο νησι.Θα παιζει καβερς απο μπαθορυ στα προβατα για να βοσκησουν.

Tolkki : Γκρουπι και slaveboy της Ταρια.

Rudolf : Δοκιμαστης αλκοολουχων ποτων,αποτυχημενος μοντερεητορ,ελαφακι.

Fenia : Κριτικος σε τσοντες,ιδιοκτητης σεξ σοπ με ειδικοτητα στα στραπον,μαργαριταροποιος.

chrisp : Κομπλεξικος γαυρος.Ο επομενος Παπαδημητριου.

Ζαλιστηκα.Συμπληρωνω μετα.

XAXAXAXAXXAXAXAAXAXAAAXAXA

Θηλυκο ειμαι ρε :expressionless:

A ok τοτε να λεμε ανθρωπα οχι ανθρωπος.

Εισαι αστειος. Γελαω εξω δυνατα.

Και μου αρεσει το επαγγελμα που μου εδωσες. Θα ριχνω και παντερα αμα δεν συνεργαζονται τα προβατα :slight_smile:

χαχαχαχαχαχαχα!τα σπασε!

τσοπανηδες ειναι μονο στα βουνα, οχι στα νησια.

Στα νησιά με βουνά? :-k

ελα ντε…γτ το δικο μου χωριο συνδυαζει βουνο και θαλασσα!!(και εχει και τσοπανηδες!)

καλα τοτε αλλαζει το πραγμα. :stuck_out_tongue:

Συνεχιζω.

Karvou : Φοβαμαι να μιλησω ελευθερα.Θα περιοριστω στο “αιωνια γκρουπι του Ντουσαν και σοβαρος επιστημονας”

Cozy : Θα μπορουσε να ασκησει επαγγελματα εκμεταλλευομενος το φυσικο κοκκινο μαγουλακι του,οπως κλοουν,στριπερ,κοριτσακι που λεει ποιηματα,εγω οταν ζεσταινομαι κτλ.

Manos87 : Περα απο λαπτοπ νεας γενιας,ναυπηγος και μελλοντικος ναυαγος.Θα ναυαγησει απο πλοιο που ο ιδιος εφτιαξε,επειδη οταν το φτιαχνε εβλεπε τον Αρη να παιζει τελικο με βασικους Καραμπελα,Σιστον,Χαβιτο.

Montecristo : Θα γινει επαγγελματιας μοντερεητορ,αλλα σε ολα τα φορουμ θα μενει στο τελος μονος του με καμια 10αρια ανενεργους χρηστες τους οποιους θα γεμισει ποντους και θα μπαναρει,επειδη δεν ειναι ΑΕΚ.Μετα θα αξιοποιησει το ταλεντο του στο φτυαρι και θα γινει νεκροθαφτης.Τελικα θα απελπιστει και θα παρει μετοχες στην ΑΕΚ.Ε,δηλαδη θα φαλιρισει.

Ifrit : Προσωπικη γκρουπι του Maynard.Επαγγελματιας χαχας σε σειρες οπως Φιλαρακια και τετοια.

Ροκινμανστερ
: Επομενος φροντμαν των Cinderella.

Freedomofrock : Συκοφαντης που θα διαδιδει οτι μας κερδισαν στην μπαλα,ενω δεν εγινε ποτε.Πετυχημενος σκουληκοπετρογεωλογος.

Εγω εχω ηδη επαγγελμα. βλακακο. :slight_smile: Το λεει κ το προφιλ μου

χαχαχα.ετοιμασου για χρυσες δουλειες angmar

:lol2: :lol2: :lol2:

Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το “επαγγελματίας παντομιματζής” :-s

Δεν ήμουν απίθανη; :stuck_out_tongue:

Για κανε αλλη μια πως ειναι ο καμικαζι! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:?:

Δε θυμάμαι κάποια ατυχή αναπαράσταση του καμικάζι… Τι να σου πω Ελευθέριον, πάλι ψεύδεσαι!

:slight_smile:

Εμαθα, κυκλοφορει ενα βιδεο που καποιος απιστευτος τυπος αναπαραγει εκεινες τις στιγμες…:roll:
:slight_smile:
Δε θες να μοιραστει παντου, ε? :slight_smile: