Τι επαγγελματα θα ταιριαζαν στους χρηστες του rocking.gr?

Οτι γραφει δεν ξεγραφει φιλε Led…

1.Mου είχες τάξει δικό μου ξενοδοχείο! Πως με υποβαθμίζεις έτσι? :stuck_out_tongue: :lol:
2.Θανασάκης είναι μόνο ο Thorgal…Τέλος :lightsabre:.

αχχχαχαχαχχαχ είσαι grand!!!

Αυτο παντως που λετε για μενα δε το καταλαβαινω τοσο. Νταξ, ο Μητσος ακουει συγκεκριμενα πραματα και οσο να ναι εχει ψαξει αρκετα το ειδος. Εγω όμως απλα θεωρω οτι ξερω τα απολυτως απαραιτητα (:? ) δεδομενου των μουσικων μου γουστων.

χμ … σωστος :smiley: . μανο με εμενα δικηγορο την γαμησες . υποθεσεις οπως το διαζυγιο της Βατιδου μπορω να παιρνω??? :-k δεν θελω πληρωμη μονο ενα καλο κρεβατι μετα :smiley: ΝΕΟΣΕΤ αν γηνετε να ειναι

8O 8O 8O 8O
Τελευταιος το μαθαινω?

Μπαν. Θρας. Ξυλο.

[SIZE=“5”]crab ζεις εσυ μας οδηγεις.![/SIZE]

:stuck_out_tongue:

Ακόμα δεν αποφάσισα τι με πείραξε ποιο πολύ … :blow: :blow: :blow: :blow:

ελεοζζζζζ…
πολυ γελιο…:lol:

:!: :!: :!:

Angmar:Rocking Editor.

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Rasputin: Κακός Βεζύρης! Αιώνια προσπαθεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη αλλά δε θα βγει ποτέ πρώτος! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: // Παπαροκάς!

Τη κουνάς την αχλαδιά ω ρε?:lol:

δεν είμαι εγώ

είναι ο MontecHristo

Εγω δεν σε εχω βρισει ποτε τοσο ασχημα. Παταω το θαυμαστικο το λοιπον. Ανακαλεσε:!: :stuck_out_tongue:

Και τις προαλλες προσπαθουσα να σου τηλεφωνησω κι εγω…ρε μπας και φταιι αυτο που την επομενη επαθα προβλημα με την μεση μου και παρετηθηκα απ το τζαμπο??? Φαντασου και να το συκωνες…πω… στην εντατικη με εβλεπα…[-X [-X
Ποιος Μητσοτακης…σου λεει μετα…:!: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ε αφού είμεθα σωματώδεις, πως να το κάνουμε να 'ουμ…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σ’ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!:smiley: