Ο καθένας θα ποστάρει μία μόνο φωτογραφία του, την πιο ΚΑΜΜΕΝΗ. Προτιμότερο είναι να μην έχει ξαναποσταριστεί αλλά και αν έχει δεν πειράζει. Και στο τέλος όλοι οι χρήστες θα ψηφίσουμε ποια είναι η πιο καμμένη απ’ όλες και ο νικητής θα πάρει ένα ειδικό βραβείο που δεν το έχει φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Μια ξενάγηση στο εργοστάσιο του γουίλι γουόνκα! (ωωωωωω) Βάλτε τα δυνατά σας λοιπόν!
Αλεξ πρέπει να σου πω με θλίψη μου πως, αν και σε συμπαθώ πάρα πολύ και σου έχω αφιερώσει το θρεντ, προκειμένου να διασωθεί δεν πρόκειται να σου απευθύνω καθόλου το λόγο από εδώ και πέρα, ούτε και πρόκειται να απαντήσω σε καμία ερώτησή σου!
Όλες οι λύσεις και οι απαντήσεις υπάρχουν στο παλιό θεικό θρεντ που αξίζει να διαβάσετε έτσι κι αλλιώς.
Ψάχνω να βρω φωτογραφία μου που είχα ποστάρει και στις φάτσες για να κάνω την αρχή, αν και δεν τα πάω καλά με τις φωτογραφίες και δεν πιάνω αρκετά ψηλά επίπεδα καμενιάς.
Φωτογραφίες λοιπόν, χωρίς πολλά πολλά άκυρα σχόλια γιατί θα τρώτε ρηπόρτ.
Αν και δεν γουστάρω να ποστάρω τη φάτσα μου γενικά, ορίστε 2 φωτογραφίες από ένα πάρτι μασκέ πριν 3-4 χρόνια όταν ήμουν +35 κιλά και με τραγικό μαλλί, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να μεταμφιεστώ Τζόκερ: