Rocking photo contest 2010

μμμμμαλισταα… :thumbup:

mixalis_purple
Banned

[SPOILER]
[/SPOILER]

Χαχ, τι εγινε εδω?? 8O

Και η μαυρη τουλιπα το ιδιο. :-s

Lena_mdm, αν πίνατε bloody mary θελώ να συναντηθούμε με σένα και τη φίλη σου από 2 γενάρη που έρχομαι αθήνα.

Kαι η Silent Winter εφυγε…Πακετο ολοι :stuck_out_tongue:

επίσης η φωτογραφία με τον γυμνό παπαρδέλα και το κωλαράκι του να τρέχουν σ’ ένα καταπράσινο κάμπο σας χώνει όλους άνετα!

Στο θρεντ που είχε πρωτοανοίξει ο Αλεξ και είχα αναφέρει το όνομα του Παπαρδέλα σκεφτόμουν αυτήν ακριβώς την ΕΠΙΚΗ φωτογραφία 8)

επινα μπλαντι μερι κ αυτη απσεντι με καμμενες ζαχαρες. το σκηνικο, ενα υπογειο μπαρ στην πραγα με ντιτζει με εμφανιση μελους σκορπιον που επαιζε ειτιζ κ μια χορευτρια να χορευει πανω στη μπαρα για δυο τραπεζια που ειμεθα. κουλ σταφφ.

αυτη τη φωτο του παπαρδελα δεν την ξερω. αλλα ακουγεται χιππικη. :confused:

ΟοΟ και γαμώ τις καταστάσεις… Μακράν το καλύτερο ποτό (μετά από μπυρα/ουίσκι) το μπλαντι μέρι και οποιός το κράζει είναι πιτσιρικάς.

Ρε σας λέω ο παπαρδέλας είναι νικητής!

:hippy::hippy:

Επείδη δεν υπάρχει πολύς ανταγωνισμός ποστάρω και εγώ:p:p

[SPOILER]Στην ταράτσα του σπιτιού μου με τον κολλητό μου (το πορτοκαλί πραγματάκι που φαίνεται την πισίνα μου είναι πλαστικό παπάκι)[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

αχαχααχα τι μικρο ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ

…Captain Harlock!

:razz::lol2:

με απογοητευσες…σε σενα στηριζομουν.

Σε κερδίζει στο τσακ επειδή πόσταρε πάνω από 1 pics!
Έχεις χρόνο να ποστάρεις κι άλλες :wink:

οχι! ΣΥΓΝΩΜΗ! ο διαγωνισμος ειναι για μια και μονο μια…[-X

Τότε ο dmembra πρέπει να διαλέξει ποιά θ’αφήσει!

Οκ…άφησα την καλύτερη8) [SPOILER](την μπονους δεν την έσβησα γιατί είναι εκτός συναγωνισμού επειδη είναι φωτοσοπ) [/SPOILER]

οοοοοχι γιατι αμα ειναι ετσι μπορω να ανεβασω και τετοιες φωτο…

[SPOILER]

[/SPOILER]

Εστώ…ως ένδειξη καλής θέλησης την έσβησα και την μπονους…:stuck_out_tongue: