μμμμμαλισταα… :thumbup:
mixalis_purple
Banned
[SPOILER]
[/SPOILER]
Χαχ, τι εγινε εδω?? 8O
Και η μαυρη τουλιπα το ιδιο. :-s
Lena_mdm, αν πίνατε bloody mary θελώ να συναντηθούμε με σένα και τη φίλη σου από 2 γενάρη που έρχομαι αθήνα.
Kαι η Silent Winter εφυγε…Πακετο ολοι
επίσης η φωτογραφία με τον γυμνό παπαρδέλα και το κωλαράκι του να τρέχουν σ’ ένα καταπράσινο κάμπο σας χώνει όλους άνετα!
Στο θρεντ που είχε πρωτοανοίξει ο Αλεξ και είχα αναφέρει το όνομα του Παπαρδέλα σκεφτόμουν αυτήν ακριβώς την ΕΠΙΚΗ φωτογραφία 8)
επινα μπλαντι μερι κ αυτη απσεντι με καμμενες ζαχαρες. το σκηνικο, ενα υπογειο μπαρ στην πραγα με ντιτζει με εμφανιση μελους σκορπιον που επαιζε ειτιζ κ μια χορευτρια να χορευει πανω στη μπαρα για δυο τραπεζια που ειμεθα. κουλ σταφφ.
αυτη τη φωτο του παπαρδελα δεν την ξερω. αλλα ακουγεται χιππικη.
ΟοΟ και γαμώ τις καταστάσεις… Μακράν το καλύτερο ποτό (μετά από μπυρα/ουίσκι) το μπλαντι μέρι και οποιός το κράζει είναι πιτσιρικάς.
Ρε σας λέω ο παπαρδέλας είναι νικητής!
:hippy::hippy:
Επείδη δεν υπάρχει πολύς ανταγωνισμός ποστάρω και εγώ:p:p
[SPOILER]Στην ταράτσα του σπιτιού μου με τον κολλητό μου (το πορτοκαλί πραγματάκι που φαίνεται την πισίνα μου είναι πλαστικό παπάκι)[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
αχαχααχα τι μικρο ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ
…Captain Harlock!
:razz::lol2:
με απογοητευσες…σε σενα στηριζομουν.
Σε κερδίζει στο τσακ επειδή πόσταρε πάνω από 1 pics!
Έχεις χρόνο να ποστάρεις κι άλλες
οχι! ΣΥΓΝΩΜΗ! ο διαγωνισμος ειναι για μια και μονο μια…[-X
Τότε ο dmembra πρέπει να διαλέξει ποιά θ’αφήσει!
Οκ…άφησα την καλύτερη8) [SPOILER](την μπονους δεν την έσβησα γιατί είναι εκτός συναγωνισμού επειδη είναι φωτοσοπ) [/SPOILER]
οοοοοχι γιατι αμα ειναι ετσι μπορω να ανεβασω και τετοιες φωτο…
[SPOILER]
[/SPOILER]
Εστώ…ως ένδειξη καλής θέλησης την έσβησα και την μπονους…