Bασιλη Χρόνια Πολλά!! Πολλές Επιτυχίες ευχομαι και μεσα στα επόμενα 5 χρόνια να πάρεις Oscar καλύτερου ηθοποιού και καλύτερης ερμηνείας!!! (νομίζω πρέπει να ειναι δυο διαφορετικά αυτά… :-k )
Και καλυτερου πρωταγωνιστη.
Α, ναι κι αυτό.
Χρονια πολλα και καλα στον υπερμπιλαρο :!:
χρονια πολλα!!!
μιλαμε τα κλιπακια που εχει ανεβασει ο karvou τα εχω λιωσει…
δεν ξερω αν το εχει ηδη ανεβασει, αλλα δες κι αυτο
απλα γαματο
μας βγηκε και ραππερ ο βασιλακης
Χρονια πολλα και καλα και παντα επιτυχιες αν και λιγο καθυστερημενα.:oops:
Νταξει εννοω να πατωσεις σε ολες τις μελλοντικες δουλειες σου βασικα. Οκ τωρα.:-s
Χρόνια πολλά κι από μένα! Και με όσκαρ αλλά και με ντραμιστική αναγνώριση (Portnoy και μπούρδες…πφ…)!
(Σόρι για την καθυστέρηση, είχα ευχηθεί γενικά σε άλλο τόπικ και τώρα το ανακάλυψα… :-s )
¶λλος καθυστερημένος και εγώ…Λοιπόν Χρόνια πολλά!!!
Πως σας φανηκε το χτεσινο επεισοδιο ? Εμενα μαρεσε αρκετα αν και δεν τελειωσε καλα.
Ο Βασιλης τα εσπασε οnce again.Ειπωθηκαν και κανα 2-3 καλες ατακες αλλα δεν τις θυμαμαι
επακριβως.
Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο δημαρχείο, γαμπρός και νύφη λείπουνε, κάναν στασιαρχείο…
RAPISMA BMX
εγώ πάντως βρήκα το ιδανικό ξύπνημα: 2 διπλόπιτα με μπύρα (καλά θειικά σκηνή ΤΕΛΟΣ)
που αν το συνδυάζεις με λυσασμένο σεξ το προηγούμενο βράδυ τα σπάει … (τολκι θέλω τη γνώμη σου αυτό:lol: :lol: :lol: )
κορυφαία ήταν η μπλούζα του Βασίλη, όταν βγήκε με τον καράφλα που είχε ένα βελάκι που έδειχνε τον καράφλα και από πάνω έγραφε “He is gay” :lol: :lol:
άσχετο: Σήμερα πέτυχα Τζένη στο κέντρο της Αθήνας.
Καλή από κοντά?
ντυμένη σαν κρεμύδι ήταν… μόνο φάτσα ξεχώριζε. Ίδια με τη τηλεόραση. Ούτε πιο άσχημη, ούτε πιο όμορφη
πφ μαργαρίτα παρά σιέμπρε
Οταν λες την πετυχες; Στο κεφαλι; Με τι; Την πηρες σπιτι; Τι εκανες;
Την ειδα προψες σε ενα αλλο σηριαλ, παλιοτερο, το ιδιο θεα.
To ειδα μολις,μια χαρα ηταν.
Το τελος ψιλοαναμενομενο,με το που ειδα οτι οδηγουσε ενω της το ελεγε,ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα τρακαρει.
Θελουμε περισσοτερο Τζενη και λιγοτερο γκεημποη.
Μπιλυ θελω την μπλουζα με το βελακι να τη φοραω οταν θα καθομαι διπλα στον ρουντη!!!:roll: :roll:
μα δεν είμαι γκεη:-s