Ένας rocking θεατρίνος στην TV

:lol: :lol: :lol: και επισης εκει με τα κινητα που κραταγε ο Αντωνης απ το ενα ακουγοταν η Τζενη απ το αλλο ο Βασιλακης… τρελο σκηνικο…:lol:

Και το επομενο θα χει φαση πιστευω…αφου εμεινε σε τρελο σκηνικο με τον Μπουντουρη να λιποθυμα και την Βασω ταραγμενη…:lol: :wink:

Ρε spoiler γαμω.Δεν το χουμε δει ολοι.

Κατεβασε το… ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ:!: :!: :!:

παιδια κι εγω συμφωνω υστερα απο μια κοιλια χτες το επισοδιο τα εσπαγε!!!
ηταν μεγαλη η διαφορα!!

Πάντως θα ήθελα να εστιάσει περισσότερο στον Βασίλη και στο στρατόπεδο παρά στο “ρομάτζο” που το βαριέμαι κομμάτι … :wink:

τρελό γέλιο με το emo χτεσ η πλάκα είναι πως το έβλεπα με τα αδέλφια μου ενώ ο πατέρασ μου κοιμόταν μέσα…

και πάνω που πάει να πει την ατάκα για το εμο τους λέω τώρα θα πεί “emo είσαι ?” αλλά δεν είμασταν προετοιμασμένοι για το επόμενο μ αποτέλεσμα να ξυπνήσει από τα γέλια και να μασ ξεχέσει …:? :?

το θεριό έχει δίκιο για τα σπόιλερζ.
και ο θεατρίνος είναι πολύς για ρομάντζα και τέτοια,το χολιγουντ τον περιμένει:)

καλύτερα βάλτε στον τίτλο ένα: 'spoiler inside" όπως στο topci με τον lost να είμαστε καλυμμένοι …:wink: :wink:

ε,είναι αυτονόητο ότι σε τέτοια θέματα καλό είναι να μπαίνουν spoilers

Το είπα και στον Βασίλη από κοντά, ότι το σίριαλ έχει καταντήσει αηδία, ειδικά τα τελευταία 5 επεισόδια.

Μοναδική όαση αυτός και ο μπλιετ αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε!

Ακριβως αυτο!Στην αρχη το εβλεπα ευχαριστα αλλα τωρα το εχω παρατησει… [-X

Όχι και αηδία ρε παιδιά. Δηλαδή τι να πει η Μαρία η Άσχημη ξερω’γω; :stuck_out_tongue: Έλεος. Κάνω ζάππινγκ καμιά φορά και εδώ και ένα χρόνο λένε τα ίδια όποτε το πετυχαίνω…!
Απλά έπεσε λίγο. Πάντως το τελευταίο ήταν πάρα πολύ καλό και ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι :dance:

Ναι, γενικα κουρασε λιγο η σειρα. Εχω να την δω απο τον Ιανουαριο.

εννοούσα στον τίτλο του θρεντ να βάλουν το “spoiler inside” όπως και στους lost δηλαδή όποιος μπει μέσα να ξέρει τι θα βρει … :wink: :wink: :wink:

ρε μπλιετ, η σειρα τα σπαει, εχει και γαμω τα γελια
@σαντοου καστερ: βασιλακη τα σπας συνεχισε ετσι

Τελειως ομως. Κριμα γιατι τα πρωτα επεισοδια ηταν πολυ καλα.

Η σκηνή με τον Μπουντούρη και τον καθυστερημένο μου θύμισε το ανέκδοτο με το μνούχο. :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

το σημερινό είχε απίστευτες ατάκες. Ο Βασίλης λέει 2-3 εξ αυτών, αλλά τη μεγαλύτερη τη λέει ο Μοζίλας που προσφωνεί τον Τόνι

αδερφή Κοέν :lol: :lol: :lol: :lol:

Είχα πέσει κάτω από τα γέλια και γέλαγα μισή ώρα!!! :bow:

Το καλύτερο εδώ και πολλά επεισόδεια.

Οντως το επεισοδιο ηταν πολυ καλο αν και ηταν λιγο μπαχαλο ολο το
σκηνικο.

Ηταν αψογο ολο το επεισοδιο…με επικεντρο το σκηνικο στον στρατωνα…οταν λειπει ο γατος{Μπουντουρης} χορευουν τα ποντικια…!!!

Επισης πολυ καλη σκηνη στο νοσοκομειο με τον Μπουντουρη να μην μπορει να ορθωσει λεξη…:smiley: