OxiOlga
February 13, 2008, 4:51pm
Aloe:
Ευτυχώς το σημερινό επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό με πολλές ατάκες και καλές φάσεις, γιατί στα 2-3 προηγούμενα επεισόδια είχε κάνει λίγη κοιλιά η σειρά, μου φαίνεται…
Πολύ γέλιο η “φασολάδα” :lol: , και εκεί που κλαιγόταν ο Αντωνίου, λέω “τελείως emo ε!” και έτσι έγινε χαχαχαχ! :lol: :thumbup:
:lol: :lol: :lol: και επισης εκει με τα κινητα που κραταγε ο Αντωνης απ το ενα ακουγοταν η Τζενη απ το αλλο ο Βασιλακης… τρελο σκηνικο…:lol:
Και το επομενο θα χει φαση πιστευω…αφου εμεινε σε τρελο σκηνικο με τον Μπουντουρη να λιποθυμα και την Βασω ταραγμενη…:lol:
Therion
February 13, 2008, 4:52pm
Ρε spoiler γαμω.Δεν το χουμε δει ολοι.
OxiOlga
February 13, 2008, 6:55pm
Κατεβασε το… ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ:!: :!: :!:
παιδια κι εγω συμφωνω υστερα απο μια κοιλια χτες το επισοδιο τα εσπαγε!!!
ηταν μεγαλη η διαφορα!!
Πάντως θα ήθελα να εστιάσει περισσότερο στον Βασίλη και στο στρατόπεδο παρά στο “ρομάτζο” που το βαριέμαι κομμάτι …
Aloe:
Ευτυχώς το σημερινό επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό με πολλές ατάκες και καλές φάσεις, γιατί στα 2-3 προηγούμενα επεισόδια είχε κάνει λίγη κοιλιά η σειρά, μου φαίνεται…
Πολύ γέλιο η “φασολάδα” :lol: , και εκεί που κλαιγόταν ο Αντωνίου, λέω “τελείως emo ε!” και έτσι έγινε χαχαχαχ! :lol: :thumbup:
τρελό γέλιο με το emo χτεσ η πλάκα είναι πως το έβλεπα με τα αδέλφια μου ενώ ο πατέρασ μου κοιμόταν μέσα…
και πάνω που πάει να πει την ατάκα για το εμο τους λέω τώρα θα πεί “emo είσαι ?” αλλά δεν είμασταν προετοιμασμένοι για το επόμενο μ αποτέλεσμα να ξυπνήσει από τα γέλια και να μασ ξεχέσει …:? :?
rudolf
February 14, 2008, 12:43am
το θεριό έχει δίκιο για τα σπόιλερζ.
και ο θεατρίνος είναι πολύς για ρομάντζα και τέτοια,το χολιγουντ τον περιμένει:)
καλύτερα βάλτε στον τίτλο ένα: 'spoiler inside" όπως στο topci με τον lost να είμαστε καλυμμένοι …
rudolf
February 14, 2008, 1:23pm
ε,είναι αυτονόητο ότι σε τέτοια θέματα καλό είναι να μπαίνουν spoilers
Gigatron
February 18, 2008, 10:53am
Το είπα και στον Βασίλη από κοντά, ότι το σίριαλ έχει καταντήσει αηδία, ειδικά τα τελευταία 5 επεισόδια.
Μοναδική όαση αυτός και ο μπλιετ αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε!
Defix
February 19, 2008, 12:29am
Gigatron:
Το είπα και στον Βασίλη από κοντά, ότι το σίριαλ έχει καταντήσει αηδία, ειδικά τα τελευταία 5 επεισόδια.
Ακριβως αυτο!Στην αρχη το εβλεπα ευχαριστα αλλα τωρα το εχω παρατησει… [-X
Aloe
February 19, 2008, 12:35am
Όχι και αηδία ρε παιδιά. Δηλαδή τι να πει η Μαρία η Άσχημη ξερω’γω; Έλεος. Κάνω ζάππινγκ καμιά φορά και εδώ και ένα χρόνο λένε τα ίδια όποτε το πετυχαίνω…!
Απλά έπεσε λίγο. Πάντως το τελευταίο ήταν πάρα πολύ καλό και ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι :dance:
Ναι, γενικα κουρασε λιγο η σειρα. Εχω να την δω απο τον Ιανουαριο.
ρε μπλιετ, η σειρα τα σπαει, εχει και γαμω τα γελια
@σαντοου καστερ: βασιλακη τα σπας συνεχισε ετσι
Gigatron:
Τελειως ομως. Κριμα γιατι τα πρωτα επεισοδια ηταν πολυ καλα.
Aloe
February 26, 2008, 11:57pm
Η σκηνή με τον Μπουντούρη και τον καθυστερημένο μου θύμισε το ανέκδοτο με το μνούχο. :lol: :lol: :lol:
karvou
February 27, 2008, 12:02am
το σημερινό είχε απίστευτες ατάκες. Ο Βασίλης λέει 2-3 εξ αυτών, αλλά τη μεγαλύτερη τη λέει ο Μοζίλας που προσφωνεί τον Τόνι
αδερφή Κοέν :lol: :lol: :lol: :lol:
Είχα πέσει κάτω από τα γέλια και γέλαγα μισή ώρα!!!
Το καλύτερο εδώ και πολλά επεισόδεια.
Οντως το επεισοδιο ηταν πολυ καλο αν και ηταν λιγο μπαχαλο ολο το
σκηνικο.
OxiOlga
February 27, 2008, 8:10pm
Ηταν αψογο ολο το επεισοδιο…με επικεντρο το σκηνικο στον στρατωνα…οταν λειπει ο γατος{Μπουντουρης} χορευουν τα ποντικια…!!!
Επισης πολυ καλη σκηνη στο νοσοκομειο με τον Μπουντουρη να μην μπορει να ορθωσει λεξη…