Πως μάθατε για το rocking?

Απο καποια αφισα συναυλιας που το rocking ηταν χορηγος επικοινωνιας η κατι τετοιο. Εμπαινα συχνα για νεα και ανακοινωσεις συναυλιων και πιο σπανια για reviews. Στο φορουμ γραφτηκα μετα απο αρκετο καιρο…

Εκανα αναζητηση στο google γιαα να βρω νεα για τους Metallica.Μετα εφαγα κολλημα σαν επισκεπτης του forum για κανα 6μηνο και μετεπειτα τσουρουφλιζομαι σαν μελος…

Το ηξερα 2 χρονια αλλα δν ειχα δει οτι εχει και φορουμ.Μολις το ειδα γραφτηκα κατευθειαν.

Εψαχνα στο google να κατεβασω ενα σπανιο ακυκλοφορητο τραγουδι των ραδιοκεφαλων και μ’εβγαλε εδω. :stuck_out_tongue:

πλακα πλακα και γω απο το google το μαθα…το δορυφορουμ για πολυ καιρο το διαβαζα μονο…και μετα κολλησα…(καλα οχι τοσο οσο αλλοι χμχμχμχμ):stuck_out_tongue:

Όταν απόκτησα inernet και άρχισα να ψάχνω site για να ενημερώνομαι καθημερινά μπήλα google και μου το έβγαλε στην αναζήτηση…:slight_smile:

Ξεθάβω. Πείτε όλοι οι νέοι

Απο τη συνέντευξη με τον Aaron Aedy των Paradise Lost, ψάχνοντας στο google. Έπειτα, πολύ καιρό μετά, το εμπέδωσα απο τη συναυλία Anorimoi - Nanowar, στο Underworld, όπου και είχα πάει.

Έλα ρε, ήσουν ΣΤΗ συναυλία; :stuck_out_tongue:

Κι εγώ από google.

Από τον i-phone το έμαθα το ρόκινγκ και γράφτηκα όταν διάβασα τα live reports και τα Backstage Pass κτλ :slight_smile:

Έψαχνα για κανά ροκ νέο και τυχαία έπεσα σε αυτό.Βασικά σκέφτηκα να ψάξω αν υπήρχε διαδυκτιακή έκδοχή του Rock on,και στην αρχή κοίταζα μόνο τις δισκοκριτικές.Μετά από καιρό απλά μου ήρθε να γραφτώ στο φόρουμ.That’s my story.

Ναι, ήμουν και γω στη θρυλική εκείνη συναυλία :stuck_out_tongue: Καλοί οι Nanowar, αλλά οι Anorimoi ήταν το highlight φυσικά… (θυμάμαι ακόμα εκείνη την παρεξήγηση που ειχε γίνει σε ένα σημείο, με κάποιον απο το κοινό, χαχααα, αυτά είναι)

Απο αναζήτηση για μουσικά σαιτ, περσυ. Παρακολουθούσα και το φορουμ και τη σελίδα και όταν σταματησα να συμμετέχω σε άλλα φορούμ χωθηκα εδώ…

Σου άρεσε ως πρώτη εντύπωση ?

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Ως πρώτη εντύπωση φάνηκε από την αρχή πως χρειαζόσουν λίγη βοήθεια από Άνγκμαρ στις ερωτήσεις σου…[/SIZE][/FONT]Σκάρλετ:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

με τιμας! :stuck_out_tongue:

εγω εμαθα το ροκιν με πολυ απλο τροπο. εγινα συντακτης:lol:

απλα στο αλλο σαιτ που ημουν υπηρχαν λειτουργικα προβληματα και την εκανα. με τα παιδια αποκει εχω ακομα επαφη και καλες σχεσεις μιας και δουλευαμε 4 χρονια μαζι.

στο φορουμ γραφτηκα για τυπικους λογους αρχικα, αλλα μετα απο κανα 10ημερο που διαβαζα απο δω κι απο κει ψιλογουσταρα και εγινα κανονικος γιουζερ. αυτα τα ολιγα.

απο google κι εγω

Απο μια λιστα με τα χειροτερα sites…

Άντε να πω κι εγώ

είμαι οπαδός των φόρουμ απο το 1998 του εξωτερικού στην αρχή και μετά του εσωτερικού

για το rocking έμαθα από μια φίλη που απέκτησα μέσω άλλου φόρουμ εδώ είναι γνωστή ως estrella

μπήκα διάβασα κανά δύωρο βρήκα εξαιρετικές τις δισκοκριτικές και το μπακστέητζ και έκανα αμέσως εγγραφή αρχικώς με όνομα pride and joy αλλά κάτι λαλακία έκανα ως συνήθως :frowning: και δεν άφηνε να μπω και καπάκι κάνω εγγραφή με το τωρινό νίκ

παρατήρηση με το μπήκα ως pride and joy το γατόνι ο Σάκης μου στείλε πμ :stuck_out_tongue:

και ειρήσθω εν παρόδω αν μπορεί κάποιος από τους μοδεράτορες και λοιπά μπατσόνια του εν λόγω φόρουμ ας σβήσει το άλλο νικ δεν είναι σωστό να υπάρχει από την στιγμή που δεν με αντιπροσωπεύει

ναι αλλα μας αυξάνει το πλήθος των χρηστών!!! :stuck_out_tongue: