Έλιωσα στην προπόνηση το τριήμερο, σε άλλα αθλήματα βέβαια (ισορροπία σε ατάκτως ερριμμένες πέτρες λιμενοβραχίονα με στόχο την προσέγγιση καλού σημείου για spinning/LRF) οπότε αναμένεται να κλάψουνε μανούλες.
Μήπως σιγά-σιγά να μετρηθούμε, να οριστικοποιήσουμε το πότε (και την ώρα) και να κλείσουμε;
Εγώ είμαι μέσα είτε για Σάββατο (18/6), είτε για Κυριακή (19/6), με προτίμηση στην Κυριακή.
Επίσης, το 17:30 με βόλεψε καλά, αλλά και για το 19:00 είμαι ΟΚ (για την Κυριακή λέω, καθώς το Σάββατο οι ώρες είναι ένα μισάωρο αργότερα).
Επόμενος…
και εγώ μέσα, both days
Κυριακή σίγουρα, τα Σάββατα γενικά πάντα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να λείπω και συνήθως το ξέρω αρκετά αργά μέσα στην εβδομάδα.
Προτείνεται Κυριακή, 19/6, στις 17:30. tBL = OK.
Δώστε και οι υπόλοιποι ΟΚ/άκυρο (ή εναλλακτική ώρα), για να δούμε αν κλείνουμε ολόκληρο ή μισό. Εννοείται ότι όποιος δεν αναφέρεται παρακάτω κι ενδιαφέρεται το λέει κι έρχεται.
@Lupin
@ChrisP
@RiderToUtopia
@apostolisza8
@martian
@Outshined
@dude
@Ktn
@pantelis79 (νομίζω πως έχεις πει ότι θα λείπεις, αλλά λέω μήπως άλλαξε κάτι)
@St_Anger
Μέσα κι εγώ!
Από εμένα άκυρο, εφημερεύει η σύζυγος και είμαι πάλι με 2 παιδιά μπειμπισίτινγκ… καλά δεν χάνετε και τίποτα, τις μπάλες θα μάζευα και θα έφερνα πετσέτες και νερά (μέχρι να ξεκινήσω τις προπονήσεις και ξυπνήσει ο παλιός τριποντάκιας μέσα μου!!! )
Α… καλό ε;
Όποτε θέλετε μέσα, προφανώς.
Αρκετά δύσκολη αυτή η βδομάδα, θα δηλώσω προς Πέμπτη-Παρασκευή.
Αν έρθω, προτιμώ Κυριακή.
Ευτυχως, δεν εχει αλλαξει κατι
Το βλέπω το 3on3 να έρχεται, άντε βαριά 4on4.
Αν θέλει κάποιος να “μπουμπουνίσει” την Κυριακή, 19/6, 17:30, ειδάλλως το κλείνω κι εγώ.
Να ρωτήσω κανα φίλο μήπως ψήνεται;
Έρχομαι από μικροτραυματισμό και είμαι λίγο στο όριο, οπότε
Απ οτι δειχνει ειμαστε 6 σιγουροι, 2 με ερωτηματικο.
Ισως μπορουμε να εχουμε καποιον standby μηπως τελικα ειμαστε 7.
Εντωμεταξυ εχω υπεροπλο να κατεβασω αν χρειαστει καποια στιγμη και μπορει. Δεν θελω να σας τρομοκρατησω, αλλα ο αδερφος μου ειναι 8-10 ποντους ψηλοτερος απο εμενα, δυο χρονια νεοτερος, θηριο 110 κιλα και ενεργος μπασκετικα (επαιζε μικρος και εδω και καμια δεκαετια παιζει ανελλιπως σε ερασιτεχνικα πρωταθληματα τυπου μπασκετακι, ζαχαρογιαννης κτλ)
Επομένως ας περιμένουμε τέλος της βδομάδας να δούμε αν μπορούν οι συμφορουμίτες και έπειτα ρωτάμε τριγύρω δικούς μας.
Εσύ θα τον μαρκάρεις, οπότε fine by me
Btw εχω κοσμο standby αν χρειαστεί
Εγώ παίζω και το επαναληπτικό 3on3, χωρίς κανένα θέμα (αν δεν έρθουν άλλοι).
Πάμε όπως λέει ο @martian. Κλείνουμε και βλέπουμε πώς είμαστε Παρασκευή/Σάββατο και πράττουμε αναλόγως.
@RiderToUtopia: Πας καλά, ρε;!;
Μωρε δυσκολο να τον φερω γιατι αν αρχισουμε να φερνουμε υπεροπλα ολοι στο τελος θα τους βλεπουμε να παιζουν
Αλλος ενας λογος να μην τον φερω, ο μπρο δεν σπρωχνεται με τιποτα