Μπασκετοφατσες του rocking

ΔΕΝ θα ακυρωθει!! :stuck_out_tongue:

ετσι μπραβο, αντε τα λεμε εκει αν ειναι στις 4.

Παίδες έκατσε έκτακτη υποχρέωση. Το καλό είναι ότι θα 'μαι εκεί τριγύρω στην περιοχή αλλά υπάρχει πιθανότητα να αργήσω και μάλιστα αρκετά =/

Ενηγουέη, όταν ξεμπερδέψω θα πάρω τηλ ρασπουτιν να δω αν μαζευτήκατε τελικά και να 'ρθω. Σόρρυζ.

Αρχισαμε…Τσακισ και ελα γρηγορα…Τωρα περιμενουμε και για σιγουρα conductor & machine head…

οι αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε ότι ο machine head δε θα έρθει[-X

Μην μου κανεις τετοια…Μιλησατε στο τηλ και στο ειπε…??

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1302225&postcount=1993

Δε θέλω κακοήθειες…έχω υποσχεθεί ράπισμα στους αντι-μπρίτνεϋ κάλτιστς και θα το κάνω…

/me takes out his lightsaber

Λοιπον ξεκιναω σιγα σιγα…Σε καμια ωρα+ θα ειμαι στα γηπεδα…Κανονιστε να παιξουμε σημερα…Ο καιρος ειναι ιδανικος (ως τωρα)…Εστω και οι 4 μας και βρισκουμε και 1-2 αλλους εκει για να συμπληρωσουμε 6αδα…

See you in the court bitchezz…

Edit: Μπαλα καποιος…

λυπαμαι παιδια
αλλα πρεπει στις 6 να ειμαι στην αλλη ακρη της Αθηνας.
Και για λιγο να ερχομουν παλι δεν θα προλαβαινα

ας ακυρωσω κι εγω μια φορα :tomato:

Μας έφαγε η λογοκρισία…βρέχει γμτ…άκυρον.

θελω να δω ποτε θα καταφερουμε να ξαναπαιξουμε μετα απο 2 μηνες

dude χτες το βραδυ μολις τον ρωτησα αν θα ερθει

“θα βρεξει στις 3 το μεσηεμερι ακι δεν θα παιξετε…”

τα σχολια δικα σας…:lol:

Μολις γυρισα…Τελικα περα απο κατι ψιχαλες δεν εριξε κατι παραπανω…Μετα ανοιξε ο καιρος…

Ημασταν μονο εγω με τον Elric83 και ριξαμε κανα σουτακι μην παει τσαμπα η αποσταση (60χλμ. πηγαινε-ελα ηταν αυτα)…Κακως δεν ηρθατε…Ειχαμε και ομαδα που ηθελε να παιξουμε 4on4 και σας περιμενε…

Αντε βαλτε τωρα τα CD Britney Spears στο φουλ…:stuck_out_tongue:

Αφου ειπα ρε καμμενοι οτι ‘‘ξεκιναω’’…Πειτε οτι ακυρωθηκε μην κατεβαινω τσαμπα…Αλλα φαινεται ηρθατε, ειδατε την κορυφαια κατασταση στην οποια βρισκομασταν κατα τη διαρκεια της προθερμανσης και κοτεψατε…Τσ τσ τσ…:p:p

εγώ πάντως το είπα στον ρασπούτιν, άμα είναι να έρχομαι και να μην έρχεται κανείς επειδή φοβάστε να παίξετε με έναν true heavy metal warrior να μην ξανάρθω! :stuck_out_tongue:

οχι ρε παιδες μαλακια εγινε. δεν ειχανε επιβεβαιαωσει ολοι. εγω ημουν ηδη κεντρο για κατι ασχημο που εγινε και θα ερχομοθνα αν ηταν, αλλα ο καιρος τα παιξε και με πηρε τηλ ο conductor για ακυρο. τεσπα μακαρι να παιξουμε συντομα, ανυπομονω να κοντραρω το κορμι μου με τον true απο πανω…!!!8)

Ρε παιδια, σας ειπα, μην ντρεπεστε, εχετε την αδεια μου! Λογικα να ψαχνετε σουτερ, αλλα οκ, συμβαινουν αυτα :stuck_out_tongue:

Το αλλο Π/Σ/Κ δηλωνω απο τωρα και ΣΙΓΟΥΡΑ. Ακουω.

μιλαει ο true που ειχε να φανει απο το φθινοπωρο :lol:
ποτε δεν ειχα ακυρωσει και δεν θα ξανακυρωσω
μεσα κι εγω την Κυριακη

10 ατομα σιγουρα θελω και να παιξουμε και σε ολο το γηπεδο
καθε φορα που το λεω κανετε τις παπιες!
δεν αντεχει κανενας? [-X

Καλα μην περιμενετε και πολλα πολλα…Οπως ελεγα και στον Ελρικ χτες απεκτησα μια ωραιοτατη δισκοπαθεια στη μεση και δεν ημουν ιδιαιτερα ευελικτος…Θα ηθελα πολυ να ερθω την Κυριακη, αλλα αυτο θα εξαρτηθει απο την επισκεψη μου στον γιατρο την Πεμπτη…

Οποτε ως τοτε, Ρασπουτιν με ερωτηματικο…:frowning:

περαστικα ρε συ

περαστικα
την Πεμπτη?πιο νωρις δεν υπηρχε γιατρος να σε δει?