Μπασκετοφατσες του rocking

ναι ρε, επρεπε να κανονισει για ειναι φρεσκος την κυριακη. χαχαχαχα!

Περαστικά ρε αίλουρε Rasputin…δύσκολο το headbanging με δισκοπάθεια η αλήθεια. Άντε με το καλό και σύντομα το καμ-μπακ

Ευχαριστω my fellow teammates…:stuck_out_tongue:

Την Πεμπτη μου εκλεισε ραντεβου, δεν ειχε πιο νωρις…Φοβαμαι φυσιοθεραπειες (που μαλλον σιγουρα θα μου ζητησει να κανω)…Το θεμα ειναι αν προλαβαινω να τις κανω πριν φυγω απο Ελλαδα…Θα δειξει…

Θα μεταφερω στο γιατρο τις παροτρυνσεις σας για να ξαναπαιξω, αλλα ενα να εχετε σιγουρο…Πριν φυγω ενα καλο μπασκετακι θα παιχτει…Ακομα και να ειμαι με πατεριτσες…Αυτο ειναι δεσμευση…

Ο Ρασπουτιν δεν πεθαινει…Οχι ευκολα τουλαχιστον…Το εχει γραψει η ιστορια:
[U]http://en.wikipedia.org/wiki/Grigori_Rasputin[/U] (κεφαλαιο: Murder) :D:D

καλα παραμυθια ειναι!!!
βλεπει οτι τωρα θα ερθουμε ολοι και κανει τον αρρωστο :lol:

(rasputin πλακα κανω)

εγώ δηλώνω από τώρα μέσα για κυριακή…και να ξέρετε ότι είμαι σε εξαιρετική κατάσταση!!! κι έχω πάρει και ψυχολογικό μπουστ επειδή κανόνισα να πάω να δω manowar στο μιλάνο το καλοκαίρι:!: τρέμετε!!!

Η παροιμιωδης ευστοχια του απο πανω warrior στην χτεσινη open air προπονηση, στα σουτ απο μεση και μακρινη αποσταση, με εξεπληξε θετικα…

Ειδες τι σου κανει η τετραδα με τα γουνινα σωβρακα…?? :p:p

θα τους πω να ακυρωσουν την συναυλια
για να σου χαλασω την ψυχολογια μεχρι την Κυριακη. :lol:
μετα το ματς που θα σε τσακισουμε θα σου πω την αληθεια.:smiley:

δεν βλεπω κινηση :sleep:
θα μαζευτουμε η οχι?

έχει το ντέρμπυ αυριο οπότε δε το κόβω!

Βρεχει του πουστη ρε, που να παιξουμε!

να το τολμησουμε για αυτην την Κυριακη?
και σημερα βρεχει.
Ποτε θα σταματησει αυτο? :x

Την Τριτη τελειωνω με τις φυσιοθεραπειες που μου συνεστησε ο γιατρος…Σημερα που πηγα, τον ρωτησα αν απο την Κυριακη (δηλ. 5 μερες μετα το τελειωμα των θεραπειων) μπορω να παιξω μπασκετακι παρειστικα, οχι επαγγελματικα…

Η απαντηση ηρθε μετα απο μορφασμο αμφιβολιας: ‘‘Μπορεις, αλλα χαλαρα και δεν θελω αποτομες κινησεις γιατι θα μου ξαναρθεις απο την αρχη’’…

Με λιγα λογια ισως ερθω την αλλη Κυριακη ή Σαββατο αν κανονιστει, αλλα θα πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικος, οποτε θα με βαλετε σε ομαδα με τον conductor για να του δινω μπαλα και να τα κανει ολα αυτος…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παντως εχω δεσμευτει…Ενα καλο γερο μπασκετακι θα παιχτει πριν φυγω…

conductor is out of country for 2-3 weeks!!!

εγώ είμαι μέσα για κυριακή (μια περίπτωση να είμαι εκτός αθήνας υπάρχει αλλα δε το κόβω).
ουπς, τι το είπα ο μλκς…τώρα δε θα ρθει κανείς #-o

αρα ειμαστε

machine head
rasputin
elric83 (?)

machine head
rasputin
elric83

lets say κυριακή στις 3?? άμα υπάρχει θέμα ώρας το συζητάμε!

καλυτερα νωρις για να εχει λιγο ηλιο
και τελευταια αρχιζει να βρεχει τις Κυριακες μετα τις 4.
Να προλαβουμε να παιξουμε και λιγο.

Αντε οι γνωστοι και καινουργιοι ελατε!!! :thumbup:

Λαθος…Ο rasputin ειναι για την αλλη Κυριακη μεσα…:stuck_out_tongue:

Τωρα και μεχρι την Τριτη θα παιζει μπασκετ με τους γιατρους…:stuck_out_tongue: (Αμπαλοι ειναι…)

Δεεεν λεμε για το αλλο Σ/Κ να μπορει και ο Ρασπουτιν και να μην γραφω και εγω την Δευτερα?