βασικα το τροκαντερο ειναι παλαιο φαληρο…
αλλα εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αρκει να εχει συγκοινωνια(μετρο, ηλεκτρικο κτλ.) κοντα οπου παμε…
βασικα το τροκαντερο ειναι παλαιο φαληρο…
αλλα εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αρκει να εχει συγκοινωνια(μετρο, ηλεκτρικο κτλ.) κοντα οπου παμε…
Τέσπα ούτε εγώ. Όπου θέλετε. Αρκεί να έχει έυκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο, πάρκινγκ κτλ
εεε, παιδιά Παλαιο Φάληρο είναι λίγο στου διάολου τη μάνα για εμάς των Β.Π. μη φάμε 3 ώρες στο πήγαινε-έλα για 1,5 ώρα μπάσκετ… Λυπηθείτε μας ε?
+1
Και Άλιμο έχει κάτι γηπεδάκια#-o
Δίκιο έχεις Κάρβου :oops:
Τόλκι τράβα χτενίσου…
Προτεινω Αμπελοκηπους. Ειτε στα γηπεδα διπλα στη σταση του Μετρο, ειτε σε αυτα πισω απο τη Λεωφορο…
ChrisP
massey87
karvou
Cozy
heatseeker
freedomofrock
red pyramid
Ειμαστε 7. Θελουμε αλλον εναν για να κανουμε δυο 4αδες η αλλους δυο για να κανουμε τρεις 3αδες. Αντε ψηθειτε…
Δε μου πέφτει λόγος αλλά νομίζω πως η πρόταση του Κρισπ τα σπάει! Βολεύουν οι Αμπελόκηποι όλο τον κόσμο! Κοντά στο μετρό και στο μετρό πάνε όλα…λεωφορεία,τρένο,τραμ!
Φυσικα και τα σπαει η προταση του Κρισπ…
έδιτ: Δεν έχω προπόνηση… παίζω?
μπάλα έχει κανείς?
Eχω πάααρα πολύ καιρο να παίξω μπάσκετ και όποτε το έχω προσπαθήσει τον τελευταίο καιρό…δε μου βγήκε…άλλα άμα δεν βρείτε άλλο παίκτη και ένας παραπάνω άχρηστος σας χρειάζεται προσφέρομαι:p (με την προυπόθεση ότι θα γίνει η Αμπελόκηπους που βολεύουν είτε κατά ΒΠ μερία που επίσης βολεύει). Οπότε δείτε πόσοι θα είναι και άμα λείπει παίκτης προσφέρομαι:p
Πείτε ευγενικά όχι ώστε να μη σας χαλάσω το παιχνίδι:p
Οχι, εσυ ειπες θα κρατας στατιστικα…
Και βεβαια…
Επειδή δεν τη χρησιμοποιώ είναι αγορίστικη(!) έχει ξεφουσκώσει λιγάκι… αλλά έχω και βαλβίδα, την πας να τη φουσκώσεις?
@Κρισπ: Θα παίξω αλλαγή στον Κάρβου! Κάρβου?? :roll:
Οχι, θα κρατας στατιστικα. Αλλαγες δεν υπαρχουν…
Πωπω μπασκετακι…Μεσα με τα μπουνια…Ακουω μερα,ωρα και μερος…Αλλα πειτε σιγουρα γιατι θα λειπω εκτος Αθηνων και επειδη μαλλον δεν θα ξαναμπω μεχρι να επιστρεψω να ξερω σιγουρα ωστε να ερθω απο Λουτσα οπου θα ειμαι…I’m waiting…
Λεμε για Πεμπτη απογευμα…
Μέσα κι εγώ!Να παίξουμε και να μαγέψουμε με τις προσπάθειες μας το κοινό(?),όποιο και αν είναι αυτό!:lol:
Έλα Κρισπ… μην ανησυχείς δε θα είναι αδικία άμα παίξω…! δε με βολεύει και πολύ η 7μισάρα η μπάλα…
Καλα θα κανουμε ενα διαγωνισμο 3ποντων. Αμα με κερδισεις, θα παιξεις…
Να προειδοποιήσω οτι στο μπάσκετ είμαι άσχετος 8)