Μπασκετοφατσες του rocking

Βαλτε το Λαροκα να παιξει να φυγετε ολοι με σπαζμενα χεριοποδοπλευρα. Σας εχει ε.

¶μα κάνουμε διαγωνισμό τριπόντων μπορώ να έχω τη σωστή μπάλα…?

Χμμμ… νομίζω θα σε έχω και με την αντρική…μέσα! Στα δέκα?

@sofi-k: γιατί με δίνεις έτσι στεγνά…? προσπαθώ να τους πείσω πως δεν ξέρω να παίζω για να με αφήσουν να παίξω…:frowning:

Και παδιά βλακείες λέει το σόφι… θα σας προσέχω! Βάλτε heatseeker να με μαρκάρει!

Παλιά (πολύυυ παλιά) έπαιζα τακτικά μπάσκετ. Τώρα παίζω μια φορά τον χρόνο και αν! Η αντοχή μου για το σπορ φτάνει τη μισή ώρα το πολύ!! Αλλά έστω για τόσο λίγο (άντε, λίγο παραπάνω) ψήνομαι να έρθω.

Πέμπτη είπαμε ε? Βάλτε και μένα μέσα, με ένα ερωτηματικό όμως. :wink:

Δεν πειραζει. Απλα θα μου δινεις την μπαλα…

Και με μπαλακι του πινγκ πονγκ αμα σε βολευει…

Μεσα κι εσυ… :slight_smile:

ChrisP
massey87
karvou
Cozy
heatseeker
freedom
red pyramid
ks9
ellanor

Ο καθένας που δε θυμάται που είναι το κοτσάνι είναι μέσα στο έτσι… και εγώ ακόμη ζητάω να παίξω? :? #-o

Διακρίνω μια σεξιστική συμπεριφορά…?

Καλα παιξε…

δεν μαρκαρω κοπελες.- :!:

Καλα, ουτε εγω εννοειται. Εκτος αν μου αρεσουν…

Τότε πέφτει αυτό που λέμε “σκληρό μαρκάρισμα”

βλεπω τους κατεχεις τους ορους… :stuck_out_tongue:

1. Πάντα 8)

Θα σου ρίξω μια τάπα εσένα :roll:

αναλογα θα δουμε ποσο δινει το στοιχημα δικια σου ταπα σε μενα, και αν ειναι το στηνουμε… 8)

Eγώ θέλω να δω μάχη κόζυ χητσήκερ

πως θα γινει αυτο?

αφου τον κοζη θα τον παρω στην ομαδα μου… 8)

μην γελιεστε απο το υψος,
εχουν περασει ανεπιστρεπτι τα χρονια της μπασκετικης μου καριερας,

η φυσικη κατασταση ανυπαρκτη, η δυναμη εχει χαθει, ενω τα παρα πολλα παραπανισια κιλα δυσχαιρενουν το εργο… :frowning:

ασε που εχω να πιασω μπαλα και κατι μηνες…#-o

Ποιο ύψος ρε, μας δουλεύεις? Εσύ έχεις όγκο :? Αμα πέσεις πάνω μου ξαπλωτό θα με πάνε:-s

και τα δικά μου το ίδιο, η φυσική κατάσταση ανύπαρκτη…,το ύψος επίσης αναζητείται ,δύναμη δεν είχα ποτέ για να την αναπολώ ενώ η ελλείψη παραπανίσιων κιλών δυσχαιραίνει το έργο αφού άμα με φυσήξει κανείς ψηλός τότε θα με ψάχνετε στην άλλη μπασκέτα:p Αλλά δεν πειράζει:p βασίζομαι στο οτί ο freedom θα είναι πιο άσχετος από εμένα…οπότε θα βρίζετε αυτόν:p

Πωπω, πάλι μόνοι τους ο Κρισπ και ο Κάρβου θα παίζουν

εε, υπαρχει και ο massey87…!!! :!: :!:

p.s. δηλαδη εκλεισε οκ την πεμπτη στους αμπελοκηπους?

Ok, αρκεί να βρούμε μπασκέτες, μην πάμε τζάμπα ε

Θα παω Τεταρτη απογευμα να κλεισω 2…