Εγώ ποτέ δεν είχα μπασκετοπαπούτσια, πάντα χύμα στο κύμα. Ούτως ή άλλως πάντα έπαιζα με φίλους, ποτέ σοβαρά.
Είτε ανοιχτό είτε κλειστό δεν με νοιάζει (σε κλειστό δεν έχω παίξει ποτέ!), Παρασκευή 27/5 ακούγεται τέλειο για το δικό μου πρόγραμμα. Παώ παντού επίσης, no prob και σε αυτό.
Να πω πως δεν θυμάμαι πολλές φορές τέτοια συμμετοχή και όρεξη για φορουμικό μπασκετάκι, αν μαζευόμασταν 8 συνήθως κάναμε πάρτυ
και 28-29/5 μπορώ επίσης -προφανώς-, από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site, είδα ότι έχει ώρες για το μισό γήπεδο πχ Σάββατο 28 του μήνα, από τις 16.30 και μετά μέχρι τις 00.00…
ίσως @The_Black_League να το δούμε καλύτερα για Σάββατο 28 ή Κυριακή 29, να μπορούμε όλοι γιατί όντως ίσως η Παρασκευή να είναι περιοριστική για αρκετούς…
(επίσης έχω κάτι γενέθλια 28 του μήνα που κάνω κρα για να μην πάω, ενώ το όλο story ‘‘ρε αγάπη μου, αν δεν πάω όμως να παίξω με τα παιδιά, δεν θα βρουν αντικαταστάτη και τους χαλάω όλο το παιχνίδι’’ περνάει αβέρτα στο Lupin-έικο )
Γενικά είμαι παιδί του κέντρου εγώ οπότε θα προτιμούσα, αν πάμε όντως σε κλειστό (ό,τι θέλετε, ας ξαναδούμε και διχτάκι που δεν είναι από σίδερο ) προς hood Πατησίων και Λεόντειο, αλλά μικρό το κακό αν σας βολεύει την πλειοψηφία αλλού είμαι ευέλικτος.
Από παπούτσια κομπλέ εγώ ό,τι επιλεγεί, ενώ ΣΚ 28-29/5 μου φαντάζει ιδανικό, δεν βλέπω και κάποιο λάιβ που να με καίει.
Όπως το βλέπω πάμε για Σάββατο, 28/5 είτε 16:30-18:00, είτε 18:00-19:30 (είναι διαθέσιμες οι ώρες ακόμα). Έτσι, γυρνάμε άνετα για τελικό ChL και γ@μιόμαστε στη σαπίλα χωρίς καμία ενοχή. Βολεύουμε και Lupin, ώστε να αποφύγει τα γενέθλια.
Ειδάλλως για Κυριακή, 29/5, απογευματινή (16:30 ή 18:00 ή 19:30).
Για Eurohoops μιλάω και μισό γήπεδο. Σαν να βλέπω μία εξάδα ψιλοσίγουρη (tBL, Lupin, martian, apostolis, RtU και Παντελή). Αν προκύψουν κι άλλοι, καλοδεχούμενοι.
Αν είμαστε ΟΚ και καταλήξουμε, θεωρώ ότι αύριο (μεθαύριο βαριά) θα πρέπει να το κλείσουμε.