Μπασκετοφατσες του rocking

Κρίμα, έλεγα να σου δείρω λίγο το κωλαράκι αυτή τη βδομάδα. Περαστικά σας!

2 Likes

Πω, δεν μπορώ καν να φανταστώ μάχη χωρίς @RiderToUtopia. Βασικά, δεν θα είναι μάχη, αλλά οι “κουμπάρες” :upside_down_face:.

Πέρα από τα παραπάνω, πλήρως κατανοητός ο λόγος και περαστικά.

Ελπίζω με τη σειρά μου ν’ αποφευχθεί η covid ιστοριούλα (η οποία έχει γ@μηθεί έντονα τον τελευταίο καιρό / ναρκοπέδιο πραγματικά).

1 Like

Περαστικά ρε Rider, ελπίζω σε ταχεία ανάρρωση, χωρίς ταλαιπωρίες… την μεθεπόμενη Κυριακή, με το καλό, θα τα ξαναπούμε :love_you_gesture:

2 Likes

Βρήκαμε και το κίνητρό μας οι Κόκκινοι για την Κυριακή. Θα παίξουμε για τον μεγάλο απόντα, τον στυλοβάτη της ρακέτας μας, το θεριό το ανήμερο. Επίσης, αν χάσουμε, θα έχουμε κι έτοιμη τη δικαιολογία…

Σε κάθε περίπτωση, αφιερωμένο στον big guy:

3 Likes

Δυόμιση χρόνια τώρα άκουγα μια στο τόσο (παίζει και μια το τρίμηνο) κάποιον φίλο ή συγγενή να το κολλάει. Τον τελευταίο μήνα το έχω περάσει εγώ, η αδερφή μου και όλη η οικογένεια της, δύο φίλοι από δω πέρα που παίζουμε στην ίδια ομάδα ποδοσφαίρου, και δύο φίλοι στην Ελλάδα. Χαμός γίνεται. Ίσως τώρα καταλάβουν όλοι οι ψεκασμενοι γιατί αναγκάστηκαν όλες οι χώρες να παρουν όλα τα μέτρα που πήραν 2 χρόνια τώρα , μιας και βλέπουμε πόσο διαδίδεται ο ιός τώρα που έχουν χαλαρώσει τα πάντα παγκοσμίως, αλλά η ελπίδα για κάτι τέτοιο είναι μικρή. Πάλι κάτι θα βρουν να πουν…

3 Likes

Fixed.

Σοβαρέψου τώρα που θα πας κουρασμένος να δεις σινεμά και κάτι έγινε :stuck_out_tongue:

Ξεκάθαρες δικαιολογίες, κρίμα…

Περαστικά προφανώς ελπίζω να μην είναι τίποτα

Σίγουρα όχι :upside_down_face:

5 Likes

Δυστυχώς θα απέχω κι εγώ, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Funny you should say that…

Κατ’ αρχάς, μαζί σου για την ανευθυνότητα και τον παραλογισμό ορισμένων (δες και παρακάτω τι έζησα στο μετρό σήμερα / έχω κι άλλες πλείστες όσες εικόνες τις οποίες βαριέμαι και δεν έχει νόημα να μεταφέρω), αλλά προσωπικά βρίζω και το Κράτος (το Ελληνικό, προφανώς, εφόσον εδώ έχω εικόνα), καθώς στα σημεία που είναι υποχρεωτική η μάσκα, επαφίεται στις “καλές προθέσεις” των πολιτών.

Στο μετρό (το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινώς για να πηγαινοέρχομαι στην εργασία μου) έχουν γ@μηθεί τα πάντα, πλέον. Τουρίστας δεν φοράει ούτε ένας, όπως και το 80-90% των κάτω των 18-20. Επίσης, διόλου αμελητέα δεν είναι η ομάδα των μπούφων στην οποία κι αναφέρεσαι κι εξηγούμαι:

Σήμερα το πρωί, πριν τις 07:00, μπήκαν 3 άτομα από τη θύρα του βαγονιού στο οποίο βρισκόμουνα χωρίς μάσκα. Άπαντες μέσης ηλικίας και άνδρες. Ο ένας εξ αυτών κάθισε δίπλα σε μία κυρία στην τετράδα των θέσεων, η οποία άμεσα εξανέστη και σηκώθηκε, ζητώντας του το λόγο για την απουσία της μάσκας. Αυτός άρχισε κάτι παραληρηματικά του τύπου “2,5 χρόνια δεν έχω πάθει κάτι. Σας έχουν κάνει πιόνια” και λοιπές άλλες “ομορφιές”. Για να μην τα πολυλογώ, έγινε ένα μικρό σούσουρο, αφού χώθηκε και άλλη μία κυρία στο πατιρντί, μέχρι όλοι να κατέβουν στη στάση τους. Κατ’ εμέ, αν υπήρχε ένας υπάλληλος/ελεγκτής να κόβει τον κώλο κι ένα ωραίο “ραβασάκι” στα μέρη που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μάσκας σε αυτούς που δεν τηρούν αυτό (και όχι να αφήνεται να μαλώνουν μεταξύ τους οι πολίτες), τότε θα είχε αποφευχθεί σε έναν Α βαθμό όλο το γ@μησι και η ταλαιπωρία που τρώνε και οι άνθρωποι οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα απολύτως. Αλλά στην Ελλάδα, ο “κακός” corona θα έρθει από Σεπτέμβρη προφανώς, με το φευγιό των τουριστών. Τώρα είναι απλά Τρίτη.

Γενικά, η φάση είναι να είμαστε καλά, να μη χάνεται το μπασκετάκι!

8 Likes

Αποσύνθεση Κόκκινων… :cry:

Edit: Αφιερωμένο στον μεγάλο απόντα #2, τον Κώστα Μίσσα (aka @ChrisP) της καρδιάς μας:

4 Likes

Next time παίδες, δεν πειράζει, το θέμα είναι να το κρατάμε αληθινό (yo) και να μην το παρατάμε και σταδιακά το χάσουμε, τώρα που το πήραμε ζεστά και μαζευόμαστε κάθε βδομάδα…

Θα γίνει ένα πολύ ωραίο mix ομάδων την Κυριακή πιστεύω και θα βγει ένα δυνατό ματσάκι, όπως και να έχει

έχω πάντα standby και τον 2ο φίλο Lupin (γνωστό σε Mr Beast και Hardaway επίσης) να συνδράμει, αν τυχόν δεν μας βγει το διπλό (ΔΕΝ είναι σαν τον X Factor :stuck_out_tongue: , για να μην αγχωθεί κανείς :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

1 Like

Ερωτηματικό, αλλά μάλλον ναι. Υποθέτω/ελπίζω μέχρι Παρασκευή να έχω βγει αρνητικός.

4 Likes

Το Σκ 16-17/7 είμαι διαθέσιμος κατά πάσα πιθανότητα.
10/7 πρωί θα είμαστε Αθήνα, αλλά δεν ξέρω σε τι φάση θα είμαι από τζετ λαγκ

5 Likes

Εγώ δυστυχώς αυτό το Σαββατοκύριακο δεν μπορώ γιατί θα λείπω από την Αθήνα. Ο Hardaway μου είπε ότι δεν μπορεί ακόμα να μου πει με σιγουριά, οπότε είτε θα ενημερώσω όταν μου πει, είτε θα του θέσω τελεσίγραφο αν πλησιάζουμε και δούμε ότι χρειαστεί.

Edit: Το ότι έκανα reply σε Lupin quotαροντας μόνο Ktn είναι ό,τι κοντινότερο θα δείτε σε no look στο ροκιν

4 Likes

next time Πέρι, δεν πειράζει :love_you_gesture:

Λοιπόν σουμάρω πάλι μια, για ΚΥΡΙΑΚΗ 17.30-19.00 πιθανή ώρα στο Dome

Ready to Rumble
@Lupin
Διαθέσιμος φίλος Lupin 1 (X Factor), αν χρειαστεί
Διαθέσιμος φίλος Lupin 2, αν χρειαστεί
@Ktn
@apostolisza8
@plex27
@The_Black_League

αναμένουμε
@dude
@martian
@Outshined
@pantelis79
Hardaway

βγαίνει διπλό στην καλύτερη, 4οn4 στη χειρότερη (μάλλον, 7 ήμαστε αν υπολογίσω και τους 2 δικούς μου, όλο και ένας υποθέτω θα βρεθεί)

πάμε και οι υπόλοιποι, όταν είστε έτοιμοι, να το κλείσουμε

3 Likes

bump πάλι, take into consideration αν θέλετε να κλείσουμε και λίγο νωρίτερα τη Κυριακή, πχ το 16.00-17.30

1 Like

Εμένα δε με βολεύει νωρίς παιδιά. Μπορώ να ξεπεράσω τη φοβία του covid, αλλά το16:00 φοβάμαι πως δεν μπορώ :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εγώ είμαι ακόμα στο πρώτο άλμπουμ των Disturbed, οπότε εκτός!

4 Likes

Νo worries, το ‘‘πέταξα’’ σαν ιδέα, 17.30-19.00 πάμε κανονικά αν είναι

Βγάζω εκτός και Outshined (next time ελπίζω) και έχουμε

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.30-19.00 πιθανή ώρα στο Dome

Ready to Rumble
@Lupin
Διαθέσιμος φίλος Lupin 1 (X Factor), αν χρειαστεί
Διαθέσιμος φίλος Lupin 2, αν χρειαστεί
@Ktn
@apostolisza8
@plex27
@The_Black_League

αναμένουμε official confirm
@dude
@martian
@pantelis79
Hardaway

Προτείνω αύριο να κλείσουμε το μισό, για Κυριακή στις 17:30, και βλέπουμε τα πώς και τα ποιοι τελευταία στιγμή (αν και πιστεύω ότι δεν θα βγει διπλό με την καμία) .

Επίσης, εγώ τουλάχιστον μάγκες, θα χτυπήσω κι ένα τεστ Κυριακή πρωί, καθώς γίνεται πραγματικά της κακομοίρας από κρούσματα. Σαν να αποφεύγουμε λακκούβες στους δρόμους της Αθήνας είναι η κατάσταση.

2 Likes

Ναι, ένα γήπεδο να κλείσουμε κ αν χρειαστεί διπλό, επί τόπου το κανονίζουμε…

Κλείνω και εγώ, απλά αύριο κάποια στιγμή γτ είμαι Release τώρα

Τώρα για test, εγώ βαράω ούτως ή άλλως Σάββατα ή Κυριακές πρωί, πριν τα ματσάκια μας, όλο αυτό το διάστημα, οπότε no need to worry

3 Likes