Μπασκετοφατσες του rocking

Παιδιά εσείς που τα ξέρετε πια, κλείστε το γήπεδο και πείτε μου για τιμή. Πρέπει να τα φέρω σε μετρητά;

Επίσης θα χρειαστώ μεταφορικό αλλά ελπίζω να με βολέψει ο συντοπίτης @The_Black_League :stuck_out_tongue:

Τέλος, θα κάνω κι εγώ ένα σελφ τεστ την Κυριακή πρωί. Ελπίζω να τηρείται από όλους αυτό, έχω έρθει για διακοπές και δε θα ήθελα να φαω μέρες σε απομόνωση :smiling_face_with_tear:

1 Like

Done! Το ραντεβού ορίζεται για την Κυριακή, 03/07, στις 17:30, στο Dome (βλ. και παρακάτω).

Όσοι πιστοί, προσέλθετε.

Θα λάβεις μήνυμα για να κανονίσουμε.

@Lupin: Ισχύει ότι τους έχεις εσύ τους άλλους (@apostolisza8 και @Ktn) αυτήν τη φορά ή να τους λάβω εγώ υπ’ όψιν;

Ό,τι βλέπεις πάνω (45€) διά τον αριθμό όσων μαζευτούμε. Αν κάνουμε αναβάθμιση σε διπλό επί τόπου, πάμε στα 75€ διά τον αριθμό των παικτών.

Το ταμείο tBL δέχεται πληρωμές τοις μετρητοίς.

2 Likes

90 λεπτά βλέπω… Άρα να φανταστώ με 3-4 διαλείμματα? Ή αφήνετε κόκαλα στο παρκέ? :sweat_smile:

ΥΓ. Εμένα θα με παίξετε αρχές Αύγουστου? Είμαι αχρηστος.

5 Likes

Ένα maximum. Το πάθος ξεχειλίζει (όπως και η κούραση της επόμενης ημέρας).

Όποιος δηλώνει πρόθεση/ενδιαφέρον έρχεται πάραυτα, χωρίς περαιτέρω screening.

Δεν έχει σημασία.

3 Likes

Κάπως έτσι το περιμέναμε να πάει την πρώτη φορά που παίξαμε διπλο, αλλά τελικά βγήκε κυριλέ με ημίχρονο στη μέση (βέβαια για τους περισσότερους - και εμένα μέσα θεωρώ πως περισσότερο βγήκε λογω καρδιάς/πάθους/ενθουσιασμου πάρα ότι ειμασταν προετοιμασμενοι για κάτι τέτοιο, ακούς @St_Anger :stuck_out_tongue: )

Στα 3-3 και 4-4 κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα ανάμεσα στα μονά.

Την πρώτη φορά που παιξαμε μετά ήμουνα απελπιστικά πιασμένος για 4 μέρες (το πρώτο πρωί για να σηκωθώ από το κρεβάτι έκανα μανούβρες σαν νταλίκα στην Αγίας Άννης), σταδιακά όλο και για λιγότερο όμως. Η φυσική κατάσταση επανέρχεται γρήγορα.

More than welcome! Πάμε σιγά σιγά ο σκληρός πυρήνας του family (M-L) :wink:

3 Likes

Έχω να παίξω μπάσκετ τόσα χρόνια, που δεν θυμάμαι καν σε ποιους τομείς του αθλήματος είμαι καλός :sweat_smile:

Λογικά μιλάμε για 15 χρόνια περίπου.

Αν θυμάμαι καλά την παλεύω γενικά με πάσες και με κίνηση στον χώρο, αλλά το σουτ μου λογικά θα χτίσει νέο γήπεδο, οπότε το καλό είναι ότι αν έρθω όντως μετά δε χρειάζεται να πληρώνετε, θα έχετε δικό σας γήπεδο

4 Likes

Yep, δικοί μου είναι, έχω ξανά αμάξι οπότε μαζεύω εγώ τους του κέντρου

3 Likes

Εγώ τελικά τις γλίτωσα τις οικογενειακές υποχρεώσεις, μια και από χτες είμαι με covid (2η φορά).

Ελπίζω να έχω καθαρίσει μέχρι το μεθεπόμενο ΣΚ.

5 Likes

Μέχρι και τον Κώστα Μίσσα “λύγισε” ο Covid…

Περαστικά, ρε @ChrisP !

Υ.Γ.: Τι περονόσπορος έχει πέσει, ρε;!;

3 Likes

Περαστικά ρε Chrisp, λυγίζουν και οι Δυνατοί τελικά… άντε ανώδυνα ελπίζω και πίσω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις από την επόμενη

2 Likes

@RiderToUtopia είμαι σε ίδια και χειρότερη φόρμα με @QuintomScenario οπότε θα χτίσουμε οικοδομικό τετράγωνο.

@ChrisP περαστικά!

Το 2022 μας πάει γαμιώντας (excuse my fuckin language)… Μετά τα όσα είχαν προηγηθεί νωρίτερα φέτος σε οικογενειακό επίπεδο… από χτες είμαστε εκτάκτως νοσοκομείο (σκωληκοειδεκτομή η σύζυγος), ευτυχώς όλα καλά τελικά.

3 Likes

Παιδιά εσείς που φοβάστε ότι θα χτίσετε νέο γήπεδο, να ξέρετε ότι με εξαίρεση το 1ο ματς που δεν ξερω τι έγινε (μάλλον η μπάλα ήταν), στα υπόλοιπα τρία κυριολεκτικά έχω σπάσει τα καλάθια (με εξαίρεση μερικά έρμπολ) και βλέπετε τι παπάτζες γράφει για μένα ο @The_Black_League :joy:

PS. Ευχαριστώ για τα περαστικά, προς το παρόν τα συμπτώματα είναι ο κλασικός αλλεργικός βήχας που με πιάνει πάντα όταν κολλάω κάτι και μια τζούρα πονόλαιμος.

PS2. @St_Anger περαστικά για τη σύζυγο, αυτό ήταν σίγουρα πιο σοβαρό.

1 Like

Περιγράφει πολύ ποιητικά το 30% ευστοχία που έχουμε και το παρουσιάζει σαν 70%, του το δίνω αυτό!

1 Like

Ρε, εσείς οι από πάνω, γιατί μου γ@μ@τε το επιθετικό marketing, να ‘ουμ’; :face_with_raised_eyebrow:

7 Likes

Παραδεχτείτε ότι στην τελευταία φωτό έχετε βάλει έναν στύλο πίσω από τον Αποστόλη για να τον κρατάει, όπως είχε ανέβει ο Ελ Σιντ στο άλογό του στην τελευταία μάχη.

5 Likes

13 Likes

Μετά πήγε και για τάβλι.

9 Likes

Οριστικά off εγώ. Πιθανότατα μέσα στο Σ/Κ θα βγει αρνητικό (πριν λίγο που έκανα βγήκε πολύ πολύ αχνό), αλλά δεν είμαστε ούτε για ρίσκα ούτε είμαι σε κατάσταση για άθληση. Το επόμενο Σ/Κ θα είμαι διακοπές, από 13 Ιουλίου και μετά θα επιστρέψω δριμύτερος. Καλά να περάσετε παιδιά!

3 Likes

Μέσα Ιουλίου σε περιμένουμε martian, με το ίδιο All-Star Game mentality

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.30-19.00 στο Dome

Ready to Rumble
@Lupin
Διαθέσιμος φίλος Lupin 1 (X Factor), αν χρειαστεί
Διαθέσιμος φίλος Lupin 2, αν χρειαστεί
@Ktn
@apostolisza8
@plex27
@The_Black_League

αναμένουμε official confirm
@dude
@pantelis79
Hardaway

2 Likes

Τι γίνεται ρε, τι ξεκλήρισμα είναι αυτό;

Δηλαδή με @Lupin και @The_Black_League αντιπάλους θα τη βγάλουμε; Να μην ιδρώσουμε καν έτσι;

Περαστικά σε όλους σας όπως και να έχει και ταχεία ανάρρωση και επιστροφή.

4 Likes