Καλά μας ήταν χτες, αφού αρχικά γνωρίσαμε από κοντά επιτέλους και μετά από τόσα χρόνια, τιτάνα @eviL, τρομερό παιδί και μακάρι να τον βλέπουμε και αυτόν πιο συχνά στο μέλλον! Όταν είδα και εγώ την μπλούζα Napalm Death, κώλωσα λιγάκι και αγχώθηκα , τελικά οι εδώ Παγκρατιώτες, έχουν το μπασκετικό DNA στο αίμα τους!
@ChrisP, όπως λέει και ο φίλος G-Force σε παρόμοιες περιπτώσεις, με έκανε ‘‘ώπα’’ στην άμυνα πολλάκις, ενώ επιθετικά σκόραρε με κάθε πιθανό τρόπο, unstopable εντελώς, φρόντισε να κλείσει τη σεζόν with a bang! @apostolisza8 δεν μασάει από φιλικό κλίμα και παρείστικη διάθεση, κλασσικός μλκας @apostolisza8 δηλαδή μέχρι τέλους .Ελπίζω να είναι το πόδι καλά σήμερα και να μην έχει κανένα σοβαρό πρήξιμο/την επόμενη θα κρατάω ψυκτικό, όλο το λέω και πάντα το ξεχνάω…πολύ κρίμα που στην τελευταία φάση, μετά από 2 μήνες και 8 σερί Κυριακές δυνατών ματς, κάποιος την πάτησε έτσι - αν και θέλω να πιστεύω ότι με τον πάγο χτες λίγο το προλάβαμε, εφόσον και το βράδυ σπίτι έβαλε και εκείνος λίγο ακόμα, άντε καμιά βδομαδούλα να τον ταλαιπωρήσει…
Από την άλλη, @The_Black_League ήταν αυτός που είναι πάντα, στην αρχή τα βάζει με τον εαυτό του για 1-2 χαμένα σουτ, ΑΚΑ Βασιλης Καρρας Τα χω με τον εαυτο μου - YouTube, σταδιακά αρχίζει να παίρνει μπρος η μηχανή και σουτ/ασσιστ/αμυνα/you name it, δεν αφήνει τίποτα όρθιο… το καλό με τον @The_Black_League, όπως βέβαια και με τον @RiderToUtopia + @ChrisP , είναι ότι τον/τους έχω μάθει λιγάκι και βρισκόμαστε πλέον αρκετά εύκολα και στρωτά… κρίμα που αρκετά screen που μου ζήτησε (με το αναμενόμενο pivot) + μερικές καλές του ασσιστ, τα πέταξα όλα στα σκουπίδια, καθώς ελαφρώς παρέπαια και δεν μπορούσα πολλές φορές να τελειώσω μια φάση μόνος μου κάτω από το καλάθι, πόσο μάλλον να παίξω κάπως πιο ορθολογικά.
Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο πρώτο ματς, το είχα σίγουρο ότι με τη λήξη θα σήκωνα τον @dude να παίξει στη θέση μου, καθώς ο ώμος πονούσε αρκετά έντονα (αυτές οι βαθιές εκνευριστικές σουβλιές). Στο β΄ ματς σαν να ζεστάθηκε όμως και ήμουν λίγο πιο άνετος να πάρω κανένα rebound ή να δοκιμάσω ευκολότερα σουτ (τούβλα τα περισσότερα, still).
Το βράδυ να πω ότι με πέθανε στον πόνο, όταν γύρισα σπίτι, μετά όμως το μπάνιο, με λίγο πάγο και θερμαντική, σαν να υποχώρησε πριν κοιμηθώ… σήμερα με ενοχλεί αλλά αισθητά λιγότερο, μάλλον θέλει τώρα ξεκούραση 2-3 μέρες (+ πάγο/θερμαντική) ώστε να είναι εντάξει προς τα τέλη βδομάδας…
Τώρα για τον @martian τι να πώ?
αυτό και τίποτε άλλο.-
Καλό καλοκαίρι να έχουμε μάγκες, να γεμίσουμε μπαταρίες και να ξεκουραστούμε, από φθινόπωρο πάλι με το καλό, εφόσον το ψήνουμε και περνάμε καλά, να συνεχίσουμε τις μπασκετοσυναντήσεις μας… περαστικά πάλι σε @apostolisza8 και ταχεία ανάρρωση, χάρηκα που είδα γνωστές φάτσες αυτό το δίμηνο, τις οποίες είχα να δω χρόνια + γνώρισα πολλές αξιόλογες καινούριες και… αυτά πάνω κάτω, ραντεβού όποιος θέλει την ερχόμενη Κυριακή για το θεαματικό (?) κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν, αυτή τη φορά στο πλαστικό χλοοτάπητα με τα εκνευριστικά μαύρα μπιλάκια, με international αέρα !