Μπασκετοφατσες του rocking

Όχι, απλά θα παίζω περισσότερο στο post :stuck_out_tongue:

1 Like

Στη (συντομη σιγουρα) τελευταια διαδρομη μου προς στο Eurohoops για την τελευταια συμμετοχη μου τον Ιουλιο προετοιμαστηκα για τον αγωνα με (οσο προλαβα απο) αυτο:

Ποιοι Neurosis? :stuck_out_tongue:

3 Likes

Βάσει ιστορικότητας φοβάμαι ότι πάλι θα παίξεις στο Host και θα τραγουδάς So Much (Games) Are Lost.

6 Likes

Πάντως βλέπω πως το μπασκετικό σας στυλ συνάδει με τις μουσικές σας προτιμήσεις, έχει μείνει στο 1999.

Ενω ο Αποστολης ειναι στο 22 (%) :stuck_out_tongue:

1 Like

Απολαμβάνει τη Long Defeat.

1 Like

Θα απαντήσω στη γλώσσα σας, δηλαδή του 1999.

Το ποσοστό ανεβαίνει εντός ρακέτας, κάπως έτσι:

Πείτε και άλλα ντε, τσάμπα είναι :stuck_out_tongue:

2 Likes

Δεν ξερω πως θα “το βρουμε” στο γηπεδο μετα την αποχη, αλλα στο trash talking ειμαστε ετοιμοι ηδη :stuck_out_tongue:

1 Like

Ελπίζω πάντως, και εύχομαι, για να έχουμε και καλό και ανταγωνιστικό ματσάκι, να είστε περισσότερο έτοιμοι να παίξετε από ότι είστε στο “trash talking”.

Υπόσχομαι να πατήσω κάποια στιγμή στα λημέρια σας για μπασκετάκι, αλλά για τον επόμενο μήνα χοντρικά θα δουλεύω, τρώω και κοιμάμαι σχεδόν αποκλειστικά. Όχι για αυτό το ΣΚ, αλλά να με συμπεριλαμβάνεται στις προσκλήσεις και θα φιλοτιμηθώ κάποια στιγμή :stuck_out_tongue:

6 Likes

Θα λεγα σιγα σιγα να κανουμε κρατηση (μισο γηπεδο το βλεπω μεχρι τωρα μιας και ειμαστε 8- και αν γινουμε δεκαδα το κανουμε ολοκληρο), τι λετε?

1 Like

Αρχικά να υπογραμμίσω πως έχετε φτιάξει ωραία φάση, μακάρι να γινόταν κάτι αντίστοιχο και στην τιτανομαχία. Η αλήθεια είναι πως, αν και έχω να παίξω από πριν την πανδημία, υπερψήνομαι για μπασκετάκι. Πάντα ήταν το άθλημα που αγαπούσα, πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, για συγκεκριμένους λόγους δεν έχω συμμετάσχει ακόμα, κυρίως δεν αισθάνομαι απόλυτα άνετα με το κονσεπτ κλειστός χώρος + πάρα πολύ κοντινή επαφή/συγχρωτισμός που απαιτείται, αλλά και δευτερευόντως δεν έχω ούτε κατά διάνοια την αντοχή να βγάλω διπλό που παίζετε. Οπότε κάποια στιγμή το χειμώνα μάλλον θα λυγίσω και θα εμφανιστώ για να σας μάθω μπαλίτσα, αλλά όχι άμεσα. Θενκς πάντως για την πρόσκληση/πρόκληση.

9 Likes

Ok, έλα την Κυριακή.

6 Likes

@kbil Αντικειμενικα καπως:

-Αργοτερα προς το χειμωνα το πιο πιθανο ειναι τα επιδημιολογικα να ειναι χειροτερα απο τωρα. Σεβαστο απολυτα βεβαια ετσι, και εγω γι αυτο αργησα να συμμετεχω σε συναντηση αλλωστε (βεβαια οταν ειπωθηκε η λεξη μπασκετακι κατι ραγισε μεσα μου)

-Επισης αργοτερα μεσα στη χρονια θα ειμαστε λιγο πιο προπονημενοι οσοι συμμετεχουμε συχνα, τωρα θα ειμαστε σχεδον ολοι χρεπια μετα απο διακοπες μπυρες και φαι, το λες και καλο timing θα ελεγα.

Ψυχραιμα το λεω

8 Likes

GeneralTidyBactrian-max-1mb

12 Likes

κοιταω για Νοεμβριο να κατεβω 'γω παιδια, να ψηλωσω λιγο

7 Likes

Εγώ στην πρώτη μάχη θα είμαι εκτός, αλλά από την επόμενη δεν χάνω σουτ!

3 Likes

Sum up, sorry για τα late ή καθόλου responses, ταξιδεύω και έχω διάφορα παράλληλα:

Κυριακή 4/9 στο Eurohoops Dome, λογικά 19.00 με 20.30 για να προλάβει και Παντελής, πρώτο ματς σεζόν:

Άμεσα διαθέσιμοι (Φορουμικοί)-13

The_Black_League OK
RiderToUtopia OK
Lupin OK
ChrisP OK
apostolisza8 OK
martian OK
pantelis79 OK
Ktn OK

@Outshined ANAMOMH
@JoHNNyB (Hardaway) ANAMOMH

MrBeast ΟΧΙ
dude OXI

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί)-2

The X-Factor OXI
The G-Force OXI

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί-5

plex27
samis
eviL
Giasonas
osfp7
QuintomScenario

Τιτανομαχητές φορουμικοί (που μας “οφείλουν” παρουσία και θα έρθουν, πιστεύω, αν τους πρήζουμε κάθε φορά)-3

nnnkkk OXI
kbil ΟΧΙ
St_Anger OXI

8άδα σίγουρη + 2 αναμονές ακόμη

1 Like

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μπορέσω. Θα προσπαθήσω να ενημερώσω όσο πιο άμεσα μπορώ αλλά μην σας δεσμεύσω αν κλείσετε.

4 Likes

Hellooo,αυτην την κυριακούλα είμαι εκτός απο την επόμενη εβδομαδουλα μέσα!

6 Likes