Όντως…Κρίμα…
Πού βρέχει?κει που θα πηγαίνατε?
βασικά,τα αγοράκια παίζουν και στη βροχή μπάσκετ8)
Έτσι
Λαρόκκα, κοτώνουμε??
επειδή παίζοντας στη βροχή είχα πάθει 2 φορές διάστρεμμα τελικά κατάλαβα ότι είναι έξυπνο να μην παίζω στη βροχούλα… Πάντως ο αγαπητός συμforumιτης Rudolf (τον οποίο και ψηφίσαμε έναντι του μοχθηρού αντιπάλου του:p ) έχει ένα δίκιο καθώς εκεί μπορεί να μη βρέχει. μήπως να ρωτάγαμε κανέναν γνωστό που μένει εκεί αν βρέχει ή έβρεξε εκεί?
ρε πηγαίντε όλοι και αν βρέχει αποφασίζετε τι θα κάνετε.
Κυψελη (και αρα και Αμπελοκηπους που ειναι διπλα σχεδον) εβρεξε πολυ νωρις και τωρα στεγνωνει. Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τα γηπεδα παντως. Πειτε γρηγορα να ξερουμε…
Συννεφια εχει παντως…
Ότι θέλετε παιδιά:)
εγω λεω να παμε!!!μενω κοντα (σχετικα στους αμπελοκηπους)και εχει σταματησει η βροχη εδω και αρκετη ωρα!!!
ρε παντως εγω ειμαι μεσα…
θα ερθω και οτι γινει…
Ξαναλέω και μη λέτε βλακείες … το γήπεδο στεγνό δεν παίζει να είναι και η βροχή ενδέχεται να συνεχίστει.
επίσης ξαναλέω πως το βρέγμενο γήπεδο είναι επικίνδυνο και το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο να παίζεται με βροχή…
το μπάσκετ σε βρεγμένο γήπεδο ή με βροχή = άτοπο
Εγώ με Κάρβου θα είμαστε πάντως.
Και με χιόνια και με κρύα…Ελαφρά Ταξιαρχία! (ντόινγκ)
Με κανονικές μπάλες,σε βροχές και κρύα.
Έτσι παίζαμε μπάσκετ εμείς8)
Αντέ επειδή είμαστε true metsal να πάμε Πάντως ας φέρει και κανείς φουσκωμένη μπαλίτσα γιατί εγω θα φέρω μια… αλλά αν δεν βρεθεί τρόπος να τη φουσκώσουμε:p
Πηγατε? Ποσο παλιά ειναι τα ποστς?
Δεν προλαβαίνω να είμαι εκεί στις 3:00 το πάμε μια ώρα μετά? το διαγώνισμα ειναι στις 8:00 θα προλάβετε
ΟΚ. Ισχυει λοιπον η συναντηση στο μετρο στις 3. Κι αν τα γηπεδα ειναι ακαταλληλα παμε για καφε η φαϊ…
Βικ γλυκια μου, ελα πιο μετα. Θα σε παιξουμε don’t worry…
Ok, παμέ 3 και βλέπουμε
@ Larocca : μόλις έρθεις θα μπεις στη θέση κάποιο ψοφιμιού:p Δεν νομίζω να αντέξουν όλοι 1 ώρα:p :lol:
Προκαλείτε την τύχη σας… πες μου Κρισπ πως θα σας βρω τωρα
Δεν εχεις το τηλεφωνο καποιου απο μας? Του Πυραμιδα ισως?