εμ έτσι,αυτά τα τεράστια ρίσκο έχει η ζωή.
Σημερινά…
P.S.1 Ξαναλέω για μπαλίτσα σε περίπτωση που το ξεχάσατε γιατί δεν έχει πει κανείς ότι θα φέρει και εφόσον η Larocca που έχει βαλβίδα να φουσκώσει τη μπαλίτσα μου θα αργήσει, μας βλέπω να παίζουμε με αόρατη μπαλίτσα
τσακίσου έλα και εσύ. Και όχι πολλά πολλά.
Λοιπόν, το θέμα τελείωσε. Στις 3 Αμπελόκηπους για να παίξουμε μπασκετάκι και να περάσουμε καλά. Στη χειρότερη αν δούμε ότι είναι σκατά το γήπεδο παίζουμε 31 ή Black Jack ή πάμε για κόφι.
Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό ώρες ώρες. H2O είναι, όχι οξύ…
Μπάσκετ! Μπάσκετ! Μπάσκετ! Μπάσκετ! Μπάσκετ!
βήχω σαν γκέη ω ρε.
δικαιολογίες…[-X [-X
Εγώ τη τελευταία φορά, έπαιζα ποδόσφαιρο με πυρετό και βροχή! Παραδέξου ότι από τότε που έφυγες από το Φ.Ο.Τ. ξέχασες το άθλημα…
αν έρθω δε θα παίξω.
σκέφτομαι.
χαχαχαχα! ΦΟΤ! αμπαλοοοοοιιιιι!!!
Λοιπον μην ακουω μαλακιες…Basketball is basketball…Ολοι 3 η ωρα Αμπελοκηπους…Και στην τελικη αν ριξει βροχα χωνομαστε σε μια απο τις απειρες καφετεριες της Αλεξανδρας και αραζουμε…Εγω παντως θα ειμαι εκει…Να σας βρω ε…??
όταν εμείς μεγαλουργούσαμε στο ΦΟΤ, εσείς εκεί στα Βριλήσια, δεν είχατε γήπεδο ακόμα. Αλλά έτσι τα έχει η ζωή. Από τότε που έφυγα, παρήκμασε και η αυτοκρατορία του ΦΟΤ
αντε ρε τα λεμε εκει…
φευγω κι εγω…
Οκ κι εγώ θα είμαι εκεί!
Για πείτε γνώμες ρε, να πάρω αμάξι? Θα βρω πάρκινγκ?
μετρό…
Καλά θα πάρω αμάξι! Βαριέμαι τα μετρά!
Δεν παιζω βριλησσια! Σιγα μην παω στα αμπαλια! :lol:
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ παιζω!
Παιδια, μπορω να ερθω κι εγω? Φοβαμαι μονο μη σας παρω τα σοβρακα
Σας έχω όλους
Μην προκαλειςςς…
Σοβαρα τωρα…Ποσοι ειστε? Αν ειστε μονος αριθμος μπορω να ερθω…
Τελικά το άθλημα ξεχνίεται:( Άθλια απόδοση αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή…
Ελπίζω ο heatseeker να ζεί αφού κάποια βάλθηκε να τον σκοτώσει:p
Α και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους:D !!!
E το είπες αργά! 3 η ώρα ήμασταν εκεί. Έπρεπενα έρθεις
Νταξ μωρε, άθλια παίξαμε όλοι αλλά είχε χαβαλέ! 8)
Λεπον, αφου παιξαμε μερικα μονα για να “λυθουν” χερια και ποδια και με την ελευση του θεατρινου δοθηκε μεγαλη μαχη με διπλο ματς. παρα την κουραση και τα φαγια των εορτων οι δυο ομαδες εδωσαν ομορφο θεαμα σε 4 δεκαλεπτα (χωρις ομως να σταματαει ο χρονος)…
Οι συνθεσεις:
manos87
ellanor (αλλαγη ο red pyramid)
heatseeker
thats why
ChrisP
karvou
shadowcaster
Cozy
LaRocca
rasputin
Φυσικα τη νικη πηρε η πρωτη ομαδα με 52-42 μιας και ειχε παρει κεφαλι απο νωρις με 38-20 και παρα τα τριποντα των karvou, rasputin, Cοzy εδειξε χαρακτηρα μεχρι τελους…