Μπασκετοφατσες του rocking

Η Larocca κάρφωσε?:lol:

Ο Κρισπ…σε ομαδα με δατς γουαι…:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: :bow2:

Παιζει καλα ε!

Και το βασικοτερο:

ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ!

Τα ειπε ο απο πανω ολα σχεδον αλλα επειδη παω να κανω μπανιο για να ετοιμαστω για το quiz μετα,θα επανελθω καποια αλλη στιγμη με λεπτομερειες επι της μπασκετικης αυτης συναντησης…

Ωραία ήταν, οι αντοχές μου εξαντλήθηκαν στα πρώτα 10 λεπτά της συνάντησης, αλλά ευτυχώς σιγά σιγά άρχισα να συνηθίζω :stuck_out_tongue:

Το διπλό ήταν όντως το χάιλαιτ της μέρας, με πολύ σασπένς, ιδρώτα, θέαμα και επικές μονομαχίες (τα λέω αυτά για να έχουμε μεγαλύτερη κερκίδα την επόμενη φορά… :wink: )

Τα χέρια και τα πόδια μου πονάνε.

Αποδείκτηκα άμπαλος…σνιφ

δεν πειράζει,απολαύσαμε τη φανέλα σου:wink:

Ρε ντροπη ρε!!!

To μπάσκετ που δεν έπαιξα δεν περιγράφεται :lol:

Αλλά πέρασα τι ωραία! Μου κάνει ο Κρισπ κάποια στιγμή “όλο με το χαμόγελο είσαι” ,ήταν ωραία :D.

O heatseeker ζει… του έκανα μάκια το μάγουλο που έφαγε την κατραπακιά και είναι καλά τώρα :stuck_out_tongue:

Xάρηκα πολύ που σας είδα όλους!

σημείωση: ο μπράδερ μου έσκισε! το σουτάκι του τα σπάει!
είναι ένα bot με απαράμμιλο στυλ παιχνιδιού :stuck_out_tongue:

ωραια ηταν…!! :smiley:

παιξαμε αρκετη ωρα, και ειχα καιρο και να παιξω γι’αυτο μου ηρθε λιγο δυσκολο… :stuck_out_tongue:

highlight ηταν το μεγαλο derby-διπλο που παιχτηκε το οποιο χαρησε πλουσιο θεαμα στους θεατες(ρουντι κλπ)

mvp της ομαδας μου, δεν μιλαω για τους αντιπαλους(τα λεει ολα το σκορ:p 8) ), ο … drum roll…
manos87, ναι μπορει να αδικω τον κρισπ αλλα ο μανος ηταν αυτος που εδειξε χαρακτηρα οταν επρεπε και πηρε την ομαδα στις πλατες του και την οδηγησε στην νικη… :!:

παντα τετοια…

Ποιος μπραδερ?

MVP χαλαρά ο Κρισπ.Σας έχει όλους για πρωινό.
κι ακολουθεί χιτσικερ.

inside joke :roll:
o mvp manos87 :smiley:

τρανη αποδειξη του παρακατω ρητου

tolkki, larocca -> πολεμιοι του heatseeker.-

I work alone…

και όπως είπε ο Πυραμίδας… δυστυχώς για σένα σε συμπαθώ πάρα πολύ…
κάτσε να ξαναπαίξουμε κύριε “φάουλ-φάουλ-φάουλ” :lightsabre:

Χο χο χο ! Ψηλεα τον ηπιες !

οχ δηαλδη με κυνηγανε δυο μαχαιρια απο πισω, οχι μονο ενα…

εμοτικον που κοιταζει δεξια αριστερα και την πλατη του

κι οσο για το “φαουλ-φαουλ”
να βρειτε κανενα αλλον τροπο να με σταματησετε την επομενη και οχι οπως σημερα που χορτασα ξυλο και οχι μονο απο τον κοζυ, που παντως αυτος ξεροντας τι σημαινει φερπλει το παραδεχτηκε στο τελος :respect: :stuck_out_tongue: , αλλα κι απ’ολους που μολις σηκωνομουν να καρφωσω(:stuck_out_tongue: ) μου κατεβαζαν τα χερια :stuck_out_tongue: :lol:

Αφηστε τα μπασκετ και τα γκεηλικια.
Κανονιζουμε ξυλο Χιτσικερ-Λαπροκα; Φερνω μπυρες.

Θελω να δω το Λαροκα να τις τρωει.

σ’αγαπώ:)