‘‘Τράκαρε’’ χτες ο τετρακέφαλός μου με το γόνατο ενός φίλου σε ένα μπάσιμο -πολύ δυνατό χτύπημα, τράνταξα ολόκληρος-, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει πρηστεί και να έχει γίνει αφύσικα ‘‘σκληρή’’ όλη εκεί η περιοχή. Εννοείται πάγος από χτες κτλ…
Προφανώς λοιπόν τώρα, δεν μπορώ καλά καλά να περπατήσω, είμαι συνέχεια σε μια πολυθρόνα ή ξάπλα, ενώ ψάχνω πατερίτσα τώρα για να πάω σινεμά στις 21.30. Είχα σκοπό να έρθω νωρίτερα, φάση guest-έκπληξη στο ματς, μπάνιο εκεί και κατευθείαν Δαναό, τώρα όμως @@, ήταν που ήταν ο Οκτώβρης κακός μήνας, τώρα νομίζω και επισήμως είμαι off για όσο απέμεινε και τα λέμε πάλι από Νοέμβριο…
Θα κάνω ένα tag όμως πάλι τον φίλο G-Force AKA @Kastroman που χτες ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα + σήμερα θα χάσει το ματς -λόγω βάφτισης τελικά-, να ντραπεί λίγο και να αρχίσει να δηλώνει/βάζει προτεραιότητες από την επόμενη φορά
Ωραία, γιατί έφαγα μια καλή στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού χτες και δεν είμαι για πολλά πάνω-κάτω (δηλαδή είμαι για ακόμα λιγότερα απ’ ό,τι συνήθως), ευτυχώς που θα είμαστε 8 και όχι 10.