Όταν χλατσώθηκε το τριποντάκι και πήγα στη γραμμή για τη βολή, δεν ήρθες δίπλα μου κι έκανες κάτι θεατρικά για το πώς παίρνω την μπάλα, ανέκφραστος κι εκτελώ, με σκοπό, βέβαια, α) να με αποσυντονίσεις, και β) να ξαναθυμηθείς τις παιδικές σου παραστάσεις και να μεταφερθείς νοερά σ’ εκείνα τα χρόνια;
Να το διευκρινίσω λοιπόν και εδώ:
Λίγο πριν ο Κομισάριος κάνει κάτι-σαν-step-aside και παστελώσει ένα δύσκολο τρίποντο + φάουλ, παρατήρησα πως αρχικά έψαξε τη πάσα. Κανένας δεν είχε καλή θέση για πάσα, οπότε τον είδα ανεπαίσθητα να ψιθυρίζει κάτι γαλλικά μόνος του -τύπου “γρρρμπφτοκερατόμουτμστγκρρρρρρρ”- και να ρίχνει ένα τρελό σουτ-γκολ-φάουλ.
Οπότε μετά στη βολή, απλά επισήμανα την παρατήρησή μου -λάθος μου προφανώς, μιας και ήταν τελικά “καύσιμο” στην Κομισάρια καλαθομηχανή
Να σημειωθει πως η βολη χαθηκε, αλλα πηραμε το ριμπαουντ και σκοραραμε παραυτα, παιρνοντας ενα 5ποντο που ηταν καθοριστικο στη Γεροhoops ανατροπη μας.
Δυνατο I’M BACK μπιστιζ απο τον κομισαριο χτες, ζεστη που οριακα την παλευες, γλιστραγαμε ολοι σαν χελια σαν τον Κωνσταντινου που τον κυνηγαγε η Φρυνη στο γνωστο αριστουργημα, αν και τελικα μονο εναν κυνηγαγε, που περασε στην αντεπιθεση το χελι και χαρισε ατακες που θα μεινουν, σαν να ηθελε να αναπληρωσει καποιο απο τον χαμενο χρονο, το χελι.
Αν και τις θεωρώ εντελώς τραβηγμένες τις προτεινόμενες ώρες, δεδομένων των συνθηκών που θα επικρατήσουν, κατανοώ τις υποχρεώσεις της πλειοψηφίας και δηλώνω ότι μάλλον δεν θα “κρεμάσω” την παρέα, είτε μιλάμε για Σάββατο, είτε για Κυριακή.
Είμαστε 8 για Σάββατο μεσημέρι και 8 και για Κυριακή μεσημέρι. @apostolisza8 μήπως μπορείς και Σάββατο - @MegadethaS μήπως μπορείς και Κυριακή - για να είμαστε 9 ?