Ναι (λογικά μέσα κι ο Έκτορας)
Μέσα.
Μπιστες, με 7 σιγουρους (ή σχεδον) συν τον @Lupin σε ταχεια αναρρωση και προτιμηση απο @ChrisP απο 7 και μετα, προσπερνωντας τα 21.30-23.00 και 22.00-23.30 που μαλλον θα ειναι για τους περισσοτερους πολυ αργα, εχουμε δυο επιλογες (που εχουν και διπλο διαθεσιμο btw, αν γινουμε 10)
Αν μπορειτε βαλτε μια επιλογη ποιο απο τα δυο προτιματε για να το κλεισουμε
- 19.00-20.30
- 20.30-22.00
0 voters
Άμεσα διαθέσιμοι φορουμικοί -20
@Moonchild92
@eviL ΝΑΙ*
@RiderToUtopia ΝΑΙ
@ChrisP NAI, ιδανικά από 7 και μετά
@apostolisza8 ΝΑΙ
@Martian ΝΑΙ
@Lupin ΙΣΩΣ
@Ktn NAI
@Kastroman
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@The_Black_League
@Outshined
@kbil
@morgoth
@potofgold
@MegadethaS
@nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 7
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Hector the Hitman NAI, Pokerface, Yofst, John the rock
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
plex27 samis Giasonas osfp7 QuintomScenario
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον
bostonflesh St_Anger
Έβαλα 7, αλλά και το αργότερο δεν με χαλάει καθόλου.
Μέσα και εγώ. Για τις 7 για να χωνέψουμε και τη βρωμιά μετά που θα φάμε.
Ελάτε και άλλοι για διπλό να παιχτεί σκεπτόμενο μπάσκετ.
Eδώ ήμαστε
Update - shoutout
ΜΠΙΣΤ WARS vol. 58 Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
Άμεσα διαθέσιμοι φορουμικοί -20
@eviL ΝΑΙ
@RiderToUtopia ΝΑΙ
@ChrisP NAI
@apostolisza8 ΝΑΙ
@Martian ΝΑΙ
@Ktn NAI
@Lupin ΙΣΩΣ
@Moonchild92
@Kastroman
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@The_Black_League
@Outshined
@kbil
@morgoth
@potofgold
@MegadethaS
@nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 7
Hector the Hitman NAI
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Hector the Hitman NAI, Pokerface, Yofst, John the rock
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
plex27 samis Giasonas osfp7 QuintomScenario
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον
bostonflesh St_Anger
Πάμε λίγο μπήστες, 7άδα σίγουρη, εγώ στα πιτς με αγώνα δρόμου να την παλέψω, πάμε μερικοί ακόμα μπας και προλάβουμε και το διπλό
Με ύπουλες τακτικές, η νέα τάξη πραγμάτων του project επιστράτευσε τη Μουσάτη Μουχρίτσα/Μπίστικαλ Μπίστ (M&M/aka @ChrisP) ώστε να μου κάνει stalking σήμερα το πρωί (δήθεν τώρα ότι πήγαινε για προμήθειες στην Αγορά/καλά τώρα… σας μάθαμε καλά, κύριοι!), όταν και αμέριμνος βρισκόμουνα στον συρμό του Μετρό, πηγαίνοντας στην υποχρέωσή μου, κι έξαφνα εισήλθε μετά μανίας ο γενειοφόρος Μίσσας, ώστε να με πιάσει εξαπίνης και να ασκήσει πίεση επί της συμμετοχής μου στην αυριανή μάχη.
Ως γνωστόν, κανείς δεν δύναται να πει όχι στον περί ου ο λόγος, επομένως, βάλτε κι ένα ναι και από εμένα για αύριο και πείτε μου αν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν άλλον εξω-φορουμικό για διπλό.
Πάμε για διπλό ρε αν αντέχει και το χέρι του @Lupin, όχι σαν αυτό στο Μπράιτον, αλλά και αυτό καλό είναι.
Για πάμε!
Για δείτε αν βγαίνουν τα κουκιά για 10άδα, να προλάβω να το κλείσω ολόκληρο
New time (20.30), double fun
Ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι ακόμα το σκέφτονται.
Ελάτε από νωρίτερα να τραμπουκίσουμε το μάνατζμεντ του χώρου, γιατί τους χρειάζεται λίγη τρομοκρατία.
Ισχύει και το 19.00 ε, ο Κομισάριος τρελάθηκε
Οι πιο (μ)πιστοί ας έρθουν από 19.00 να τους κάνω ένα μικρό masterclass πριν το ματς των 20.30
Διπλό σεσσιον για σκληρούς μπιστες!
Επειδή τη βλέπω τη μαλακία να γίνεται κι επειδή είναι ολίγον νεφελώδες το τοπίο για αύριο, ξεκαθαρίζεται ότι:
Το επίσημο μπίστηγμα είναι αυτό των 20:30, το διπλάκι, το σένιο.
Το 19:00-20:30 ξέμεινε λόγω τυπολατρείας και γυφτιάς των υπευθύνων του χώρου (να μην τους είχαμε δώσει και μία περιουσία/φανταστείτε πώς θα μας φέρονταν σε διαφορετική περίπτωση), καθότι δεν επέτρεψαν την ακύρωση αυτής της κράτησης, και αφορά σε μισό γήπεδο, όπου ο καθένας μπορεί να έρθει ό,τι ώρα γουστάρει και να κάνει ζέσταμα, σουτάκια ή να αρχίζει να ουρλιάζει “Yippee-Ki-Yay, Motherfucker!”, χτυπώντας βροντερά τα στήθια του, έτσι για να την σπάσει στους μ@λ@κες που τρέχουν τον χώρο. Αν μαζευτούν αρκετοί, παίζει να υπάρξει και κάνα ανεπίσημο μονάκι.
Καλό, βέβαια, θα είναι να εκμεταλλευτούμε την ύπαρξη της κράτησης των 19:00, ώστε να μαζευτούμε λίγο νωρίτερα για ζέσταμα και να ξεκινήσουμε το διπλό ακριβώς στις 20:30.
Αυτά.
Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο κομισάριος. Το ματς είναι στις 20.30, ελάτε λίγο νωρίτερα όμως.
Αν φέρουμε (μπορώ να το αναλάβω αυτό) και το υγρό πυρ για το σβήσιμο μετά, μπορούμε επισημως να μιλάμε για τον πρώτο ( ή τρίτο όπως το πάρει κανείς) μπιστηγμαραθωνιο
Χρωστάμε και μια πρόποση από τα γενέθλια του @lupin ε
Ξαναλέω και εγώ με τη σειρά μου, όποιος μπίστης θέλει 1,5 ώρα σκληρό masterclass σε άμυνα man to man/drive/fade away mid range shot/παίξιμο με πλάτη και κυρίως αδυσώπητα handles σε πολύ περιορισμένους χώρους, ας έρθει από 19.00
Αλλιώς τα λέμε 20.30 που ξεκινά το επίσημο διπλό μπίστες μου -επιβάλλεται βαρβάτο φωτογραφικό υλικό αύριο και όχι μόνο η κλασσική πόζα πριν το ματς (ειδικά αν παίξει υγρό πυρ )
Ποσο φλωροι, δεν διαννοουνται καν να προτεινουν ματσαρα διαρκειας 3 ωρων.
(προσωπικα μετα απο 20 λεπτα μπασκετ θα ημουν ψοφιος πλεον)