Μεσα και ειμαι με +1 μπιστη (θα μπει κ στο φορουμ συντομα).
Νωριςςςςς
6άδα ήδη, πάμε γερά και οι υπόλοιποι
Εφτά
Μας βλέπω διπλό με αλλαγές.
Googles μπασκετ τι ειναι Αισθανομαι Τυχερος
Ειμαι μεσα για μπιστηγμα το ΣΚ, εγω και τα 7 κιλα που εχω παρει από την τελευταια φορα
(μικρη προτιμηση για Σαββατο)
Update
8άδα κομπλέ, δεδομένο θεωρώ το διπλό AΛΛΑ 19.00 - 20.300 έχει μόνο Κηφισιά - τοποθετηθείτε αν είστε οκ, να το μπουμπουνίσω άμεσα, αλλιώς Πατήσια 18.30 - 20.00 το μόνο διαθέσιμο για νωρίς
Μεσα και για τα δυο. Νομιζω το εχουμε το διπλο ευκολα
Δεδομένου πως ο Παργαλάτσος είχε πει ότι προτιμά νωρίς - και το 19.00 του κάνει, περιμένω καμιά ωρίτσα ακόμα και τον @evil που είχε αναφέρει ότι προτιμά νωρίς, αν είναι οκ με το 19.00 ή θέλει 18.30 πατήσια και μετά το μπουμπουνάω
Πατήσια 6μιση την Κυριακή μέσα εγώ.
Μέσα κ στα δυο - ότι βολευει
Θα προτιμούσα για πολλούς λόγους αν γίνεται, αν είμαι εμπόδιο οκ πάσο θα το δω.
Ωραία, κλείνω Πατήσια για να ήμαστε όλοι happy -και κυρίως, παρόντες
επανέρχομαι σε λίγο με το σχετικό screenshot
Mόνο κασέρι το ταμείο, πάμε λίγο να κλείσουμε 10άδα και μετά να περάσουμε στους extras αν χρειαστεί
επιστροφή.
Εμπιστροφη, μηπως ηθελες να πεις;
ΩΠΑ, γίναμε
Παντελή, για πάρε σειρά σιγά σιγά
Mε πήραν από Eurohoops, Λεόντειος γιοκ λόγβ εκλογών αλλά Κηφισιά free να μας μεταφέρει, 14.30-16.00, 16.000-17.30, 17.30-19.00 και 19.00-20.30, όλα ανοικτά (το μεσημέρι είχαν κλειστές τις ώρες συστημικά)
Οδηγάω να πάω σπίτι, πείτε άμεσα τι ώρα προτιμάμε να τον πάρω να μας το κλείσει γτ περιμένει -εγώ κλάιν μαιν
Όβερ εν άουτ
14.30 - 16.00, μετά τσίπουρα και μεζέδες μέχρι τις 19.00 και μετά βραδινό ματσάκι για σβήσιμο (κυριολεκτικά).
Στα σοβαρά, είμαι μέσα για κάθε ώρα και νωρίς και πιο αργά