Εκτός λόγω ταξιδιού για αυτή την Κυριακή (και μάλλον και την επόμενη). Εμπιστρέφω εκτός απροόπτου στο πρώτο Μπιστ Wars του Νοεμβρίου
θελει approval λεει ο Γιαννης το ποστ του (υπηρχε αυτο?) - αλλα ειναι μεσα.
Όλες οι άνωθι ώρες μου κάνουν, μέσα σε όλα!
Στα πρώτα ποστ θέλει approval, μετά σπαμαρεις κατά ριπάς
Mods δικός μας είναι, Μπίστης
άρα 6άδα έχει κλείσει
Να μπουμπουνίσω το 19.00 το απόγευμα, που βολεύει τον @martian ο οποίος θέλει από 19.00 και μετά; Είστε οκ οι λοιποί;
Προσωπικά προτιμώ Πατήσια 18.30 λόγω απόστασης αλλά δεν έχω πρόβλημα και με Κηφισιά
Εγώ εκτός, θα είμαι πτώμα από το Σάββατο
Και για 18.30 είμαι κομπλέ πάντως.
Ωραία, ίσως βολέψει και τους περισσότερους κάτι πιο κεντρικά - να σπάσει λίγο και η μονοτονία. Εκτός βέβαια αν προτιμάει κανείς indeed Κηφισιά λόγω ίσως καλύτερων συνθηκών (παρκέ, μπασκέτες κτλ)
update με συμμετοχές, πείτε και οι υπόλοιποι ποιο γήπεδο και ώρα προτιμάτε + πάμε και οι εναπομείναντες που ψήνουν μπίστηγμα την Κυριακή
(με σταυρωμένα δάχτυλα να μην κάνουμε πιρουέτες αν πάμε πατήσια)
Μόνο κασέρι μπήστες, έκλεισε 19.00 - 20.30 6άδα σίγουρη για Κηφισιά (φοβήθηκα λίγο το γλιστερό παρκέ των Πατησίων κ σκέφτηκα να το κάνω κ πιο εύκολο σε Martian) και θέλουμε min 2 ακόμα για 4ον4 -πριν το πω σε δικούς μου.
Οπότε σπεύσατε οι λοιποί μπήστες κ δηλώστε
Μπιστ wars vol. 61
@Lupin ΝΑΙ
@eviL ΝΑΙ
@Martian ΝΑΙ
@Ktn ΝΑΙ
@RiderToUtopia ΟΧΙ
@ChrisP ΟΧΙ
@apostolisza8 ΟΧΙ
@Kastroman
@MegadethaS
@Moonchild92
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@The_Black_League
@Outshined
@kbil
@morgoth
@potofgold
@nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
Hector the Hitman ΝΑΙ
Γιάννης φίλος Evil ΝΑΙ
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Hector the Hitman, Pokerface, Yofst, John the rock, Μήτσος UK, Omar-is-coming,
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
plex27 samis Giasonas osfp7 QuintomScenario
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον
bostonflesh St_Anger
@Kastroman στο ίσως - με λίγο σπάσιμο @@ων νομίζω θα τον κάνω να πάει και στο ΝΑΙ
Πάμε λίγο και οι υπόλοιποι για γνήσιο 4on4
Είμαι κι εγώ στο ίσως.
Ελα να μαζευτουμε για διπλο - 8 γομαρια σε μονο δε χωραμε (καλα ουτε και στο mini διπλο της Κηφισιας χωραμε τεσπα ).
Δυστυχώς, δεν θα τα καταφέρω τελικά.
Game day μπήστες
@martian
@eviL
@Ktn
Έκτορας
Γιάννης
Lupin
Θέλετε να ρίξω δίχτυα για +2 άτομα κ 4on4 ή πάμε 3οn3 αλανιάρικο; You name it, πείτε μου νωρίς μόνο για να έχω χρόνο να ρωτήσω Μήτσους κ σια
Ρώτα, εγώ πάντα στηρίζω 4vs4
3ον3 μάγκες, δεν τα κατάφερα
Τα λέμε γήπεδο σε 4 ώρες