Μπασκετοφατσες του rocking

Γράφουμε το ονοματάκι μας στο τέλος της λίστας που ήδη υπάρχει. So simple.

manos87
φορουμίτης έκπληξη
angel death
lupin
samis
potofgold

Για την μερα συμφωνησαμε τελικα??
Μεγαλη Πεμπτη μεχρι Τριτη του Πάσχα θα ειμαι Κέρκυρα για Πάσχα για αυτο ρωταω.

Εχω να παιξω μπασκετ γυρω στα 10 χρονια κι ουτε θυμαμαι πως πιανουν τη μπαλα αλλα ψηθηκα.

Μια σελίδα πίσω είναι βρε σάμις.

Άντε πείτε κι άλλοι =)

Ωραια,αυριο,εκλεισε,4.30…ελπιζω να ειναι εκει διπλα τα γηπεδακια,μν τα ψαχνουμε τελευταια στιγμη(δν ξερω και την περιοχη)…αντε,μαζευτητε κι αλλοι να παιξουμε διπλο(λεεμεε τωρα:D)…

ένας απ τους σίγουρος να μου ρίξει ένα πιεμ με κουνητό μήπως καταφέρω να πεταχτώ κι εγώ! δύσκολο αλλά ψήνομαι γμτ (αν κ βλέπω την παντόφλα να ρχεται με φόρα προς τα δω :lol:)

Σάββατο δε μπορώ, χαβ φαν με πολλά καλάθια!

Eίναι 5 λεπτα απ’ το σταθμό. Θα σας δείξω αύριο χάρτη αύριο don’t worry είναι πολύ απλό.

Dude έλα ρε dude. Θα δείξει κατανόηση

Ωραιοτατα…παιζει να εχουμε και Γρακχο αυριο,αλλα σε ρολο μπαλομαζωχτρας-cheerleader-reffery,μιας και μενει διπλα και θα σκασει μυτη μαλλον…για χαρτη κτλ,οκ αυριο,απλα αν γινεται,ριξε κανα hint περιπου που ειναι,να το δω πιο αργα σημερα,γτ αυριο θα φυγω απο το σπιτι 11 για comicon και θα ερθω καπακι 4.30…αντε παιχτουρες,μαζευτητε κι αλλοι…(θα κραταω και τοπι δερματινο)…

κατα 99% θα ερθω παιδια.

lupin θα παω και γω comcon αυριο κατα τις 12. ειναι ενας φιλος στους οργανωτες και θα παμε με τα παιδια απο τη δουλεια. λογικα θα παρω ρουχα μαζι μου να ερθω και γω κατευθειαν.

ωραιος,και γω τα ιδια,ρουχα κτλ…αμα κανει και ζεστη,βερμουδα αμεσως…αμα κοψεις εναν ψιλοευσωμο(παχουλο τεσπα:p:p) και ενα ψηλο αδυνατο,με τσαντα πλατης,τιγκα στη χαρα,μιλα ε?:D:D…8)

ok!!! :smiley:

cozy θα ρθεις να βαλουμε κανα 3ποντο ε??

Θα το σκεφτω κι εγω να ερθω αμα προλαβω.Με ψηνει η φαση.:slight_smile:

Me is in too :slight_smile:

το ξεκαθαρίζω απο τώρα πάντως, ο λαός απαιτεί διπλό :stuck_out_tongue:

Μπασκέτες δίπλα σε Μετρό έχει και στους Αμπελόκοιπους πάντως.

btw, δεν έχει τρένο αύριο στο κομμάτι αττική - ιωνία για όσους δεν το γνωρίζουνε…

ωχ…οπότε πρέπει να μπλέξουμε με λεωφορία…σκατά…

Now playing: Opeth - Beneath The Mire
via FoxyTunes

Σαββατο πεφτει; Πω, δυσκολο το κοβω τοτες. Αμα τα καταφερω θα με δειτε (προφανως).

Κάπου το έχασα. Κάντε ένα ρεζουμέ! Σήμερα, τι ώρα και που;

4.30 Σαββατο(σημερα δλδ),Aγιο Ελευθεριο,διπλα στον ηλεκτρικο σε κατι γηπεδακια…Cozy,κανονισε τη πορεια σου!!!

Ok, εκτός απροόπτου θα είμαστε εκεί και λογικά θα φέρω Giannis… και karvou 8)