Μπασκετοφατσες του rocking

Παιδιά μπάλα να φέρουμε(εγώ δεν έχω,οπότε να φέρετε:p), μην παίζουμε με τις πέτρες…:stuck_out_tongue:

Now playing: Opeth - Ghost Of Perdition
via FoxyTunes

#-oΓαμωτο το ειχα ξεχασει.Δε με παιρνει να ερθω,κατι αυτο κατι οτι τελικα δε προλαβαινω.Next time.

κρίμα…

ένας ψηλός λιγότερος! :stuck_out_tongue:

θέλω πολύ να ρθω, θα το παλέψω.[/SPOILER]

ωχ, δηλαδή πόσοι θα είναι πάνω από 1.90???πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ???:?

Now playing: Opeth - Ghost Of Perdition
via FoxyTunes

Λοιπόν: Εγώ και Giannis… θα έρθουμε σίγουρα και θα φέρουμε και μία μπάλα. Φέρτε κι εσείς όμως ε.
4:30 Αγ. Ελευθέριο. Και μετά για Σουβλάκια στο ¶ριστον :vibrate:
Ελπίζω να έρθει και ο κάρβου, τον πήρα τώρα και κοιμόταν :stuck_out_tongue:

manos87
φορουμίτης έκπληξη
angel death
lupin
samis
potofgold
red pyramid
Cozy
Giannis…
dude (?)
karvou (?)

ασθενής βροχόπτωση προβλέπεται το μεσημεροαπογευματάκι στην ευρύτερη περιοχή, κατάρα…

ρε μάνο, που είναι αυτός ο χάρτης? έχει πενήντα σχολεία εκεί γύρω, μην ψάχνω σα μαλάκας :stuck_out_tongue:

Ποτε και που ρε να σας μαθω λιγη μπαλιτσα

1ον Ευχαριστω τον Cozy που με εκανε draft

2ον Διπλο η 3 on 3 ομαδες? Anyway το βρισκουμε εκει

Τολκκι: 4:30 Αγιο Ελευτέριο.

Πάντως αυτό με τη βροχή ίσως αποδειχθεί πρόβλημα. Κι εδώ έχει πολύ συννεφιά. Τι κάνουμε; :-k

To Μ είναι ο ηλεκτρικός. Ακολουθάτε τη διαδρομή με το κόκκινο. Δηλαδή βγαίνετε Πατησίων, στρίβετε δεξιά και μετά αριστερά στην οδό Μητσάκη. Σ’ αυτήν την οδό θα προχωρήσετε λίγο και θα δείτε στο αριστερό σας χέρι τα γηπεδάκια.

Σε περίπτωση που είσαστε χαζούληδες και δεν τα βρείτε, απλά ρωτήστε που είναι η Ιταλική Σχολή και θα σας πούνε.

Επίσης, όλοι όσοι έχετε μπάλα, να τη φέρετε.

Σι για

P.S. Βρίσκεστε στη μεριά προς κηφισιά στο σημείο εκκίνησης.

Το μετεο λέει ότι υπάρχει περίπτωση για ασθενείς βροχές. Ε θα την παλέψουμε πιστεύω.

Συγγνώμη που σπαμάρω, αλλά μήπως υπάρχει αντίστοιχο θρεντ για ποδοσφαιρόφατσες?

Θα ερχόμουν αλλά έχω να παίξω μπάσκετ από τότες που μάζευα τις μπάλες του Φώτση στα τσικό του βάζελου.

μέταλ το μέρος. παραδίπλα βρίσκεται η οδός KAI HANSEN.

Ναι, ενώ εμείς ωσάν επαγγελματίες παίζουμε κάθε μέρα :roll:

Α κάτι ακόμα. Όσοι πάρετε λεωφορείο, σταματάτε στη στάση Σωτηριάδου στην Πατησίων. Τα τρολλευ 11 3 13 14 5 σταματάνε εκεί. Την κάνω προς το παρόν. Τσαο.

παιζουμε επαγγελματικα Nba live της ea sports :lol:

Προφανως και υπαρχει, Μαχη των Τιτανων λεγεται, και ελπιζω να ζωντανεψει καθως επιστρεφω Μαιο μηνα (κατι σαν το Τσαμπιονζ Ληγκ)

__Hahahahahahaha!! :lol: Οντως!! :stuck_out_tongue:

__Ολα τα καλά παιδιά εκεί θα είναι βλέπω!! Ζηλεύω γαμώτω, είναι δίπλα, αλλά στις 6 δουλεύω… Μετά την Κυριακή όμως τελειώνω, οπότε εκτός απροόπτου στο επόμενο είμαι μέσα! 8) :smiley:

Έλα μωρέ, αφού “είσαι άρρωστος και στο κρεβάτι με 40 πυρετό” :roll:
4:30 εκεί. 8)