__
:lol: καλό!
από παράσταση όμως έχεις δικαίωμα να απουσιάζεις μόνο αν προσκομίσεις πιστοποιητικό θανάτου!
:lol: #-o είναι και διπλή σήμερα… κλάφτα! 8)
__θα σας δω στο επόμενο όμως!!
__
:lol: καλό!
από παράσταση όμως έχεις δικαίωμα να απουσιάζεις μόνο αν προσκομίσεις πιστοποιητικό θανάτου!
:lol: #-o είναι και διπλή σήμερα… κλάφτα! 8)
__θα σας δω στο επόμενο όμως!!
Χαχα, οκ, έκλεισε! Την επόμενη θα ΄ναι και Χιτσίκερ και Ρασπούτιν, οπότε θα είμαστε πλήρεις
Σωστό! Να το ανασύρουμε και να κανονίσουμε μπαλίτσα τον άλλο μήνα λοιπόν! 8)
Σαφως και ειμαι μεσα στο επομενο…
Λογικα τωρα θα παιζετε και ελπιζω να μην σας χαλασε τα σχεδια καμια βροχη…
Αν το επομενο κανονιστει Μ.Δευτερα-Μ.Πεμπτη εγω ειμαι μεσα με τα μπουνια…Οποτε γι’αυτες τις μερες count me in…8)
Γω ειχα λαηβ ανταποκριση με το μελος-εκπληχση. Νιωθω δεος.
Να ανεβαζετε πικς με τα ιδρωμενα σας κορμια μετα απο καθε μπαλομυτσιν. Μια πικ πριν παιξετε και μια μετα.
Με την προυποθεση οτι θα ανεβαζετε και σεις δικες σας με σεξυ αμφιεση…
εγώ αν είναι να παίξω όπως και σήμερα καλύτερα να μην έρθω :lol:
Πλάκα κάνεις!Ήσουν θεός!!!:D:D
Εγώ την επόμενη φορά τελικά θα αναλάβω τα νερά…:lol::lol:
Γενικά ήταν γαμάτα!Άντε και την επόμενη φορά!!Καιρό είχα να παίξω μπασκετάκι και ήταν ευκαιρία, αν και μου βγήε η πίστη μέχρι να ανέβω Αγ.Ελευθέριο, αλλά χαλάλι!!Άξιζε και με το παραπάνω!!
Now playing: Anathema - We the gods
via FoxyTunes
εγω παντως ξεσκουριασα, ειχα να παιξω πολυ καιρο. αντε να το ξανακανονισουμε, αλλα βαλτε ολοι κοκκινα… :lol:
O Angel_Death χριζεται ως ο πιο τιμιος και τρου παιχτης,μιας και ηλθε απο του διαολου το κερατο για να παιξει…κατα τα αλλα,ηταν οντως γαματα,γνωρισα και μερικα παιδια ακομα,ολα μια χαρα…μετα το πασχα ρεβανς αν θελουν οι [SIZE=“3”]δις[/SIZE] χαμενοι:lol::lol::p,που,μιας και παιζουμε κατω απο κλιμα ευγενους αμιλλας,δεν τους βαλανε να μας παρουν και μπυρες μετα:lol::p:D…ολα ομορφα,αντε να το ξανακανουμε συντομα!!!
Υ.γ. ο Γρακχος την επομενη φορα να αφησει τα τσιγαρα και το φιλαθλιλικι στις κερκιδες και να κατεβει να παιξει!!!:lol:
Αντε πιο συχνα παιδια, να κινουμαστε λιγο:wink:
οντως χρωστανε μπυρες, αλλα θα εχουμε τη διπλη ρεβανς οποτε ή ρεφαρουν ή τα διπλά!! :lol:
και το σουβλακι στο αριστο ηταν τελειοοοοοοοοοοοοοο
Ναι ρε, ζητάμε εκδίκηση. Ξεκινάμε τακτικά τζόκινγκ από αύριο και θα τρέχουμε σαν τρελοί την επόμενη φορά
Όντως πολύ ωραία σήμερα, ωραίο μπασκετάκι παίχτηκε παρά τα παρατράγουδα στις κερκίδες
Δεν πειράζει ρε ομάδα, θα κάνουμε το 3-2 και θα το πάρουμε εμείς 8)
στο στρατο εχει πολυ τζοκινγκ…
αντε να ξανακονισουμε οποτε θελετε.
και να ξερετε χαρηκα πολυ που γνωρισα οσους ηρθαν χτες.
αντε κανονιστε γρηγορα ρεβανς τωρα μεσ στο πασχα…
ελειψε η γατα (εγω:D) και χορεψε το ποντικι ε Λουπεν???
Τσοντα τα ματσακια,τσοντα…πλακα κανω8),να φτιαξω κλιμα για το επομενο θελω…:D:D:D…αντε αφεντικο,στο επομενο θα ερθεις και συ για ενα Like the old days ντουετο…κανονιστε ματσακι,την δευτερη βδομαδα του πασχα αμα παιζει,παρασκευη εως κυριακη,που θα γυρισω και γω αθηνα νωριτερα, να επαναληφθει ο θριαμβος :lol:…
η επικη ανατροπη του πρωτου ματσακιου πιστευω θα μνημονευεται για χρονια :lol:
Στο επομενο θα προσπαθησω να ειμαι κι εγω μεσα.
Πρεπει να περασατε γαμω.
Hταν τελεια οντως…ελα ρε αρχηγε και συ,να φτιαξουμε την anti-epic(manowar) team εναντια σε καθε τρου μετσαλ ομαδα!!:D:D:P
Νταξει μεσα,αλλα μη το παρατραβας αλλο γιατι θα μας παρουν φαλαγγι.