Μπασκετοφατσες του rocking

αυτό πρέπει να είναι το πιο διαστημικό καλάθι που έχει μπει ποτέ στο Eurohoops - καμπύλη μέχρι το ταβάνι σχεδόν και καλάθι χωρίς να ακουμπήσει η μπάλα ούτε στο 0,00000000000000000000001% της επιφάνειάς της δίχτυ και στεφάνι

7 Likes

Και παργαλατσος να αναφωνεί «το είδαμε να συμβαίνει όντως αυτό τώρα;»

7 Likes

Αμεσως μολις κατεληξε η μπαλα στο καλαθι, ρωτησα αυθορμητα “τωρα αυτο εγινε ή το φανταστηκαμε?” (edit: ωραιος ο @kbil ελπιζω να ειναι καλα το χερι μαν)

Μιλαμε για rocket launch με ακριβεια που θα ζηλευε και η SpaceX. Οταν τον λεμε Human Highlight Film τον @martian δεν εχει βγει τυχαια.

6 Likes

Να κάνουμε ένα mini σχόλιο όμως και για Κομισάριο χτες, που χλάτσωνε ασταμάτητα -τρίποντα, δίποντα, μπασίματα, fade away τυφλά σουτ κτλ- spot on κινήσεις μέσα στη ρακέτα, καλό μοίρασμα μπάλας, άμυνα, χαμός - πρέπει να ήταν μάλλον ο χτεσινός MVP όλων των μονών και των 2 ομάδων

6 Likes

Το ασταμάτητο trash talking και η ασφυκτική άμυνα του @Lupin πυροδότησαν το περίφημο σουτ χθες. Ένιωσα την ανάγκη να βγάλω αντίδραση :stuck_out_tongue:

7 Likes

η αλήθεια είναι πως του @martian του σπάω μπάλες επικίνδυνα όσες φορές έχω κληθεί να τον μαρκάρω - αλλά στα @@ μου λίγο από την άλλη, στα γόνατά μας τον μεγαλώσαμε εδώ μέσα :stuck_out_tongue: - και το συγκεκριμένο σουτ δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή πως θα κατέληγε έτσι, αφού όλη η κινησεολογία φώναζε από χιλιόμετρα “Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ” και προσπάθεια ενστίκτου και όχι λογικής… να λοιπόν που το ένστικτο προσέφερε το highlight του μήνα

Για τέτοιες φάσεις ψήνω καμιά φορά να κλείσουμε ματς με βιντεοσκόπηση :stuck_out_tongue:

6 Likes

Πραγματικά, δεν έχω ξανανιώσει τόση παραίτηση για παιχνίδι και διάθεση να φύγω από το παρκέ όσα χρόνια παίζουμε εδώ μέσα όπως χθες όταν ο άλλος εξαπέλυσε αυτό το ΑΤΙΑ στον αέρα.

Καμία παρεξήγηση ρε, καλά τα λες. Και που ήρθα χθες ζόρι ήταν, σήμερα τα πόδια μου δεν είναι καλά :upside_down_face:

Χαίρομαι που σε ανακούφισα χθες με την αστοχία μου, μην νομίζεις, δεν μου είναι και εύκολο να τρομοκρατώ κάθε φορά :sunglasses:

edit:

Τι έκανε λέει; Ποιοι αλσέστ ρε μλκ μου @Ktn :slight_smile:

6 Likes

Εντάξει, μωρέ, ήταν στιγμή αδυναμίας όταν έγραφα “ευγνωμοσύνη” κ.λπ.

Μία φορά, πάντως, μια αλλοιωσούλα στα ίσα έφυγε χθες από τον γέροντα, αλλά η αλήθεια είναι πως φαινόταν ότι ζοριζόσουνα.

1 Like

Τιμωρείται και η παραμικρή.

Ναι αμέ, στα ίσια και απρόσμενα, χαίρομαι που σου έδωσα ένα highlight καριέρας :stuck_out_tongue:

1 Like

Επειδή το γοργόν και χάριν έχει, να πω πως την επόμενη Κυριακή μπορώ μεν αλλά θα προτιμούσα μέχρι 8 max να έχουμε τελειώσει. Και πάνω σε αυτό, να πω πως Πατήσια έχει φουλ διαθεσιμότητες όλη την μέρα και σε μονά και σε διπλά. Κηφισιά από 19.00 (μόνο μονό) και μετά, το οποίο με ζορίζει λίγο αν το προτιμήσετε αλλά κάπως θα το μοντάρω.

@Lupin
@eviL
@apostolisza8
@RiderToUtopia
martian
@kbil
@Ktn
@ChrisP
@The_Black_League
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock, Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , plex27 , samis , osfp7 , QuintomScenario, samis

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger

1 Like

Δυστυχως λιγες επιλογες για εμενα μεχρι να ξεπεταχτει λιγο ο μπομπιρας, σιγουρα μεσα για 22.00-23.30 Κηφισια, 50-50 για 15.30-17.00 (βλ. μεσημεριανη σιεστα οικογενειας) ή 21.30-23.00 Πατησια, με ερωτηματικο τα υπολοιπα

Κυριακή έχει Earth Crisis, οπότε μέσα μόνο αν είναι νωρίς και βολέψει το πρόγραμμα.

Ενα διπλό μεσημερο-απογευμα στα πατήσια θα μετρούσε πάντως.

μέσα παντού και όποτε

+1

2 Likes

Μεσα

1 Like

Μπιστες, ειμαι μεσα 100% τελικα για Κυριακη 15.30-17.00 Πατησια.

Απ’ οτι βλεπω ειμαστε σιγουρα μια εξαδα για τη συγκεκριμενη ωρα (αφου HHF προτιμαει νωρις και 3Τ μπορει μονο νωρις), τι λετε να το κλειναμε?

έχω (ταν-ταααααν) παιδικό πάρτι το πρωί στις 11.00 αλλά υποθέτω θα προλάβω το 15.30 - προτιμώ όμως μάλλον το 22.00 τώρα που το ξανασκέφτομαι, μην πιέσω καταστάσεις το πρωί/μεσημέρι/όσο αράξουμε τεσπά, γιατί είναι και πολύ κοντινού μου φίλου το event

Λοιπον μπιστες, ενα recap

Ειμαστε 6 ειτε για 15.30 (Πατησια) ειτε 22.00 (Κηφισια), παμε ενα πολ προτιμησης οι 5 που μπορουμε και τις δυο ωρες για να βγει η ωρα που προτιμουν οι περισσοτεροι

• 15.30 Πατήσια
  • 22.00 Κηφισια

0 voters

@Lupin Ισως
@eviL
@apostolisza8 ΝΑΙ για 15.30
@RiderToUtopia ΝΑΙ
martian ΝΑΙ, προτιμηση νωρις
@kbil ΝΑΙ
@Ktn ΝΑΙ
@ChrisP
@The_Black_League ΝΑΙ για 22.00
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock, Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , plex27 , samis , osfp7 , QuintomScenario, samis

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger

Κλιματισμό βάζουν στα πατήσια η θα ψοφήσουμε;

Ειναι λιγο τζογος, αλλες φορες ειναι καλα αλλες ζορικα.

Στα μπιστηγματα του Μαιου, απο τα οποια απουσιαζα, ειχατε παει καθολου Πατησια, για να εχουμε και πιο προσφατη ενημερωση?