Μπασκετοφατσες του rocking

οριστικά 22.00 εγώ πάντως, δεν νομίζω τελικά ότι βγαίνει το μεσημεριάτικο που τα βάζω τώρα κάτω… θα χάσουμε και τον τελικό του προλυμπιακού γτχμ

αν βγει το μεσημεριανό slot θα δω μπας και γίνει κανένα θαύμα και έρθω και παίξω αλλαγή - γιατί με τη ζέστη που θα έχει στα Πατήσια, θα την χρειαστούμε :stuck_out_tongue:

1 Like

Ειμαστε 6 λοιπον μονο για τις 22.00. Κρωλη (ή οποιος αλλος ψηνεται) μπορεις να το κλεισεις ?

Κριμα για το προολυμπιακο, αλλα the (bist) show must go on :grey_exclamation:

1 Like

Ναι και ήταν χαλια

1 Like

παίδες, σας έχω γαμήσει τώρα το ξέρω και χίλια συγγνώμη - με ενημέρωσε το control να μην κάνω πλάνα για Κυριακή βράδυ, οπότε είμαι στον αέρα/άγνωστο γιατί

Κλείστε όπου και όποτε βολεύει πλειοψηφία μην σπάω μπάλες και θα δω αν προλάβω να έρθω για guest

χαμπλ απόλοτζις και πάλι - δύσκολη μέρα αυτή η Κυριακή από ότι φαίνεται

1 Like

Οποτε και για τις δυο διαθεσιμες ωρες (15.30 και 22.00) ειμαστε 5. @martian , @Ktn , @kbil και ο γραφων και για τις 2, @apostolisza8 μονο 15.30, @The_Black_League μονο 22.00

(και με ερωτηματικο και ο Κρωλης μηπως μπορεσει να ερθει σε καποιο απο τα δυο)

Συμπληρωστε το πολ πιο πανω :stuck_out_tongue:

Θέλετε να δουμε για Σαββατο;

1 Like

Καλη ιδεα. Σαββατο εχει διαθεσιμες σχεδον ολες τις ωρες και στα δυο γηπεδα.

Εγω μπορω ειτε στα μεσημεριανα (15.00 Κηφ. ή 15.30 Πατ.) ειτε το βραδινο 22.00 (Κηφ.)

1 Like

Σάββατο ναι όλη μέρα.

2 Likes

Σάββατο μάλλον είμαι πιο άνετος - για το βραδινό κυρίως, μεσημέρι πάλι το control θα με κόψει
Ζητάω σχετική έγκριση :expressionless: και επιβεβαιώνω μόλις τη λάβω

2 Likes

Απο εγκυρες πηγες ξερουμε πως και ο κομισαριος ειναι μεσα για το 22.00 Σαββατο :sunglasses: @ktn @kbil @martian (και υπολοιπο μπιστες που δεν μπορουσατε Κυριακη αλλα ισως μπορειτε Σαββατο)?

Σάββατο μεγάλο ναι από μεσημεροαπόγευμα (16.00) και μετά.

1 Like

Σάββατο προτιμώ απόγευμα αλλά οκ, ενδεχομένως και για βραδυ

1 Like

Δυσκολο σταυρολεξο το νεο μπιστηγμα. Παμε ενα recap, ελπιζω να εχουμε και αλλες συμμετοχες

Σαββατο 6/7 22.00 Κηφισια Μπιστ Wars vol. 91

@Lupin Ισως
@eviL
@apostolisza8 ΝΑΙ
@RiderToUtopia ΝΑΙ
martian ΝΑΙ
@kbil Ισως
@Ktn
@ChrisP
@The_Black_League ΝΑΙ
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock, Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , plex27 , samis , osfp7 , QuintomScenario, samis

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger

Μήπως (λέω γω τώρα) να δούμε και για Παρασκευή βράδυ;

Παρασκευη ειναι διαθεσιμο μονο το 19.00, αν μαζευομαστε μπορουμε να το δουμε και αυτο. Εγω ειμαι εκτός, θα ειμαι εκτος Αθηνας.

1 Like

Τι θα γίνει, θα παίξουμε :slight_smile: ?

2 Likes

Τελικά;

2 Likes

Βλέπω στο site πως η πιο βραδινή διαθέσιμη ώρα του Σαββάτου έχει αλλάξει σε 21.30-23.00 (ελπίζω να μην κάνει αυτό κάποια διαφορά σε όσους έχουν πει ναι, @The_Black_League ? )

@kbil και @lupin είστε στο “ίσως” ακομα ή έχετε κάνει upgrade στο πιο στιβαρό και νυχτοκρωλικο “ναι”?

Φαγωθήκατε, βάλτε κι εμένα ναι για σάββατο :exclamation:

2 Likes

Ναι και για 21:30 το Σάββατο.

2 Likes