Ρε παμε για διπλο βρειτε ατομα.
Ωραία, οπότε είμαστε 5 σίγουροι και @lupin @kbil ίσως (αν μπορείτε γράψτε αν θα έρθετε εφόσον γνωρίζετε για να δούμε πόσους φίλους θα εΜπιστρατεύσουμε), το μπουμπουναω
Ok δεν το χανω
Με μεσιέ @Lupin να είναι standby ανάμεσα σε εξελάκια, είμαστε 6+1. Δεν παίζει να βρουμε τρεις για διπλό;
Αν τους βρούμε το αλλάζω σε διπλο, έχουμε περιθώριο μέχρι σήμερα το βράδυ όμως μπιστες (θεωρητικά μέχρι αύριο 9.30 το πρωί αλλά αυτό προϋποθέτει πως θα σηκώσει κάποιος το τηλ τόσο νωρίς)
Ε πείτε αν είναι να ψαχτουμε. Μπιστες ίσως βρω και γω αλλά όχι λαστ μινιτ
Μάλλον οφφ ο Έκτορας
Και δεν ψαχνεστε όσοι μπορείτε όσο ειναι διαθεσιμο;
Ε να ξέρω, μην ψήνω άτομα και μετά τους ακυρωνω
@kbil ρωτά τους ναι. Είμαστε 6+1, αν βρίσκαμε 3 ακόμα άτομα θα ήταν πολύ safe να κλείσουμε διπλό μέσα στη μέρα (και τα βραδινά δεν είναι και η πρώτη επιλογή των περισσότερων, υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμα μισά διαθέσιμα, οπότε πιστεύω θα το προλάβουμε)
Βρήκα έναν, αναμένω από άλλον εναν
εγώ μάγκες αντιμετωπίζω προβλήματα από το control, όμως όλοι ξέρετε πως θα πρέπει να φάω παντόφλα μεγέθους βροντόσαυρου για να χάσω μπίστηγμα - εικάζω ότι θα τα καταφέρω αλλά δεν θέλω να δεσμευτώ ούτε να σας το χαλάσω last minute
Νομίζω αν βγει 10άδα και έχουμε και μια αλλαγή (εμένα δλδ) θα είμαστε πόπα - όπως και να έχει, νομίζω αύριο βραδάκι θα έχω μια οριστική εικόνα για το αν θα μπιστήξω Σαββατόβραδο (ειδικά τώρα με πρόσχημα το “βρέχει, θα βρέχει και αύριο, θα είναι βρεγμένα τα ανοικτά και δεν θα πάω ούτε Σάββατο απόγευμα ούτε Κυριακή να παίξω έτσι όπως φαίνεται” ίσως πετύχω την πύρρειο νίκη μου)
Ε, το Σάββατο βράδυ είναι σαν να αποζητάς την παντόφλα και δικαιολογημένα μάλιστα.
Ενδεχομένως +1 από εδώ.
Αναμένω, όμως, την οριστική απάντηση.
Έναν έχω οριστικά. Έφαγα άκυρα γενικά.
Μέσα και εγώ, οριστικά
επος.
Καθαρή 8αδα, jtr στο ίσως.
Ρώτησα Πανο, δεν μπορεί, έστειλα και στον Αντρέα. Ας συνεχίσουμε όλοι την αναζήτηση μπιστηδων, ακόμα και παραπάνω από 10 να βγούμε αν σκάσουν παράλληλες επιβεβαιώσεις δεν πειράζει
Edit: εκτός και ο Αντρέας
Fellow bistiz,
Είμαστε 8 σίγουροι+ 1 ίσως. Αν είναι να κάνουμε αλλαγή σε διπλό έχουμε περιθώριο καμιά ώρα ακόμα
Αν κλείσουμε διπλό και μαζευτουμε-> φασαρα
Αν κλείσουμε διπλό και δεν μαζευτούμε και θα κυνηγάμε μπιστες μέχρι τελευταία στιγμή και θα πληρώσουμε λίγο παραπάνω ο καθένας
Αν δεν κάνουμε τίποτα, μένει ως έχει μισό γήπεδο
Ας αποφασίσει η πλειοψηφία, ότι βγει μέχρι τις 22.30
- Το αφήνουμε μονό
- Κάνουμε αλλαγή σε διπλό
0 voters
Σαββατο 6/7 21.30 Κηφισια Μπιστ Wars vol. 91
@Lupin ΝΑΙ
@eviL
@apostolisza8 ΝΑΙ
@RiderToUtopia ΝΑΙ
martian ΝΑΙ
@kbil ΝΑΙ
@Ktn ΝΑΙ
@ChrisP
@The_Black_League ΝΑΙ
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter Φίλος kbil NAI
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , plex27 , samis , osfp7 , QuintomScenario, samis
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger