Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι ο JtR είναι σίγουρος, 9 σίγουροι λοιπόν, πλειοψηφία ως τώρα διπλό, παίρνω για την αλλαγή
Ποιός θα είναι ο 10ος;
Reveal yourself!
1-0
Υπάρχει ενδιαφέρον, το οποίο εκδηλώθηκε από σπόντα στον JtR.
Το γνωρίζω κι εγώ το παιδί (όχι τόσο καλά, όσο ο JtR). Αν είστε σύμφωνοι, του δίνουμε το ΟΚ, κλείνουμε δεκάδα κι έρχεται με τον JtR (αν ισχύουν όσα μου με μετέφερε ο JtR).
Αν αντέχει στην πίεση του διπλού ο φίλος, ποιός είμαι εγώ να πω τι
Ναι ρε εννοείται να έρθει
Έγινε η αλλαγή
Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας ενημερώνω και από εδώ ότι έγινε αλλαγή στο γήπεδο σας το Σάββατο 6/07 και ώρα 21:30 από μισό γήπεδο σε ολόκληρο. Η διαφορά είναι 30€ και συμφωνήθηκε να πληρωθούν κατά την άφιξή σας στον χώρο μας. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το “παραμενουμε στη διαθεση σας για καθε διευκρινιση” ξεχασανε στο τελος. Δημοσιο ειναι το γηπεδο που θα πατε ρε;
Μου απάντησε ο αδερφός μου (τον είχα ρωτήσει χτες το απόγευμα), μέσα κι αυτός Θα έχει αλλαγή η μια ομάδα
O αδερφός σου, ΑΚΑ εκείνος που σε κάνει να μοιάζεις με μινιατούρα;
Θα σας έλεγα να κανονίσουμε καμιά συνάντηση, αλλά δεν παίζω μπάσκετ (τα κορίτσια μπορούν να πάρουν μέρος;). Ελάτε εδώ που μένω, έχουμε και κλειστό γυμναστήριο δίπλα, φέρτε και τα γυναικόπαιδα (για κερκίδα) και μετά κερνάω άπαντες κοψίδια. Ε?
Α μπα; Αποφάσισες να μαρκάρεις παργαλατσοφαμιλι;
Αρκετά ψηλότερος και βαρύτερος, ναι.
.
Βαρύ Γιουγκοσλαβικο μπασκετικό πενταρι. Σαρανταριζει βέβαια και αυτός οποτε δεν έχει την αθλητικοτητα που είχε κάποτε. Το καλύτερο ματσαπ θα ήταν με το Γιάννο (εγώ έχω παίξει μπασκετικό ξύλο με το μπρο για 3 ζωές )
Δεν καταλάβατε νομίζω → με JtR (μέγεθος και όγκος Λάτσου + πολύ δυνατός μπίστης) και Παργαλάτσο Jr AKA The Soviets are coming, δικαιούμαι την επιθυμία (και την δηλώνω από τώρα ) να παίξω συμπαίκτης με Λάτσο επιτέλους, like the good old days - γιατί πρέπει να έχουμε ξεπεράσει και ίσα με έναν χρόνο από τη τελευταία φορά που συνέβη αυτό
Ωραία θα περάσουμε Σάββατο πάντως, 17.30 Εθνική και φουλ πορωμένοι με Giannis na mageireuei to gyros και ψιλό-ταλαίπωρο Luka Magic + 21.30 μπίστιγμα με όποιον μπαίνει στη ρακέτα και είναι κάτω του 1.85 ή λιγότερο από 85-90 κιλά να κινδυνεύει με αποκεφαλισμό -ή κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη καλύτερη
Προβλέπω @Ktn και @The_Black_League να ρίχνουν άγκυρα στο τρίποντο και να πίνουν το ποτάκι τους ήρεμοι παρακολουθώντας από μακριά και με ασφάλεια το κάτι-σαν-Bolt Thrower-mosh pit που θα συντελεστεί κοντά στην ρακέτα.
Νομίζω δεν έχω γνωρίσει παργαλατσοαδερφό, ακούγεται διασκεδαστική προσθήκη σίγουρα.
Τι λέτε ρε. Ούτε τρίπλα, σποτ σουτιν και τέλος, καλά τα λέει ο @martian
Θα δουμε και Godzilla Vs Kong λάιβ δηλαδή.
Τι λέει;
Ναι γεια σας, δεν ψήνεστε και εσείς και τα +1 σας να φέρετε από μια μαύρη και μια ανοιχτόχρωμη (κατά προτίμηση κόκκινη) μπλουζίτσα σήμερα;