Μπασκετοφατσες του rocking

2 Likes

Τέτοια τσόντα δεν νομίζω ότι την περίμενε κανείς…

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να πάμε οι “αρχαίοι” (@RiderToUtopia, @Lupin, @martian, @apostolisza8 και tBL) του project στην ίδια ομάδα, αφήνοντας τον έτερο “αρχαίο” (@Ktn) μαζί με τον “νεανία” (@kbil) και τους 4 “φιλοξενούμενους” (John the Rock, Jim the Rock, Young Latso και Γιώργο-Φίλο kbil).

Αν και οι ομάδες στήθηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικά (ασχέτως του μικρού πλεονεκτήματος της αλλαγής της εξάδας), κατά την άποψή μου, εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι ούτε οι 19 πόντοι γαλβανιζέ του νυχτοκ(ρ)ώλη (copyright: Lupin) δεν ήταν αρκετοί, καθότι οι αρχαίοι μπουκώσαμε μία διαφορά της τάξης των 30-35+ (έχασα το μέτρημα προς το τέλος), μετρώντας μόνο αυτήν (τη διαφορά) εξ αρχής, και όχι το ακριβές σκορ. Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό.

Και αν και δεν είναι του στυλ μου να αναζητώ δικαιολογίες, θα πω ότι η αμέσως προηγούμενη νύχτα, η οποία βρήκε το πλειοψηφικό μέρος των “αρχαίων” (πλην κάποιων που πρόδωσαν για να κάνουν πιτζάμα πάρτι!!!) να κινείται ύποπτα σε γειτονιές των Αθηνών, μέχρι πρωίας, δεν βοήθησε καθόλου στη φρεσκάδα μας, γεγονός που είχε τον αντίκτυπό του. Τουλάχιστον, φανήκαμε συνεπείς με την performance του ξεφτιλισμού της προηγουμένης, αν και με ελαφρώς αντεστραμμένους ρόλους: και τυπά “παραλία” είχαμε και μάτι που γυάλιζε (αλλά δεν έφτανε).

Για την ιστορία, το ημίχρονο έκλεισε στο +13, υπέρ των τελικών νικητών, οι οποίοι -όπως γίνεται κατανοητό- στο δεύτερο μέρος ασέλγησαν στο περιφερόμενο σαρκίο μας.

Ας δούμε λίγο και τα ατομικά:

Αρχαίοι

RtU: Χωρίς πολλά-πολλά (το παραδέχτηκε και ο ίδιος αργότερα/θα φτάσουμε και στο τι έγινε αργότερα) η χειρότερή του εμφάνιση, όλα τα χρόνια που τρέχει το project. Πιστεύω ότι μετά βίας ήρθε ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι να δω τι ακολούθησε αργότερα (όπου πάλι λιώμα ήταν, αλλά ο μύστης δεν πρόδωσε τη φάση). Η μόνη φάση που θύμησε Λάτσο σε όλο το παιχνίδι (ναι, ήταν μόνο μία), μία εντυπωσιακή τάπα που έριξε σε αντίπαλο. Πολύ δύσκολα θα τον ξαναδούμε έτσι. Κατάκοπος.

Lupin: Κατάκοπος και ταλαίπωρος, επίσης, θυσίασε πάρα πολλά για να μπορέσει να είναι παρών στο εκρηκτικό διήμερο και ήταν από τους λίγους που χθες είχε μία Α έκρηξη. Προσπάθησε, κουβάλησε, σκόραρε, αλλά το κορυφαίο ήταν ότι προσπαθούσε μέχρι το τέλος να εμψυχώσει, γεγονός που φάνταζε εντελώς παράταιρο, βάσει του θιάσου που τον πλαισίωνε. Επίσης, τρομερή συλλογή από πουκάμισα, αν θέλετε να πάθετε overdose του εμπριμέ ή να νιώσετε λίγο Antonio Montana vibes.

Martian: Προς το τέλος του παιχνιδιού έπαθε ΤΑΖ-mania, έπαιρνε μπάλες κι εκτελούσε για την πάρτη του, χωρίς, όμως, αυτό να κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά σ’ ένα ματς που είχε κριθεί από ώρα πριν. Μας έλειψε μία δυναμική του εμφάνιση και στην άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο, όπου αν είχαμε διατηρηθεί κάπως κοντά, η ψυχολογία δεν είχε καταρρακωθεί σε τέτοιο βαθμό που να το παρατήσουμε τελείως. Βέβαια, δεν αγνοώ το γεγονός ότι ρέφαρε στο σουαρέ που ακολούθησε του παιχνιδιού, όπου ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση της κρεατοφαγίας/μπυροποσίας, όπως και στα χρέη DJ. Του αφιερώνω το παρακάτω, που θυμήθηκα σήμερα ότι μας το έβαζε η Αγγλικού του σχολείου μας:

Αποστόλης: Στις γνωστές του πτήσεις, αλλά χθες δεν έφτανε αυτό. Προσπάθησε, είχε ιδέες για το πώς να προσεγγίζουμε το παιχνίδι, αλλά η φάση μας ήταν ξεκάθαρα “το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής”. Έκανε και κάποια ωραία 3Τ ξεσπάσματα μετά το παιχνίδι στον αγαπημένο του Λάτσο (καθότι σε αντιπάλους δεν τον/μας έπαιρνε χθες, ούτε γι’ αστείο), για να αποσυμπιεστεί λίγο η φάση, καθότι μάς έπεσε βαριά (η ήττα). Προς το τέλος, έπαθε κι έναν παροξυσμό σκοραρίσματος, μειώνοντας κάπως τη διαφορά, ωστόσο, οι άλλοι απάντησαν για πλάκα και η χαοτική διαφορά επανήλθε. Anyway, μαζί με Lupin, μάς κράτησαν σε (ένα Α) αξιοπρεπές επίπεδο σε στιγμές.

Αρχαίος, Νέος και Φιλοξενούμενοι

John the Rock: Πριν το παιχνίδι έλεγε κάτι αρλούμπες ότι η φυσική του κατάσταση είναι άθλια, ότι έχει να παίξει μήνες, ότι είχε πιεί μπύρες από το μεσημέρι κ.λπ. Βλακείες. Εξαιρετική εμφάνιση. Μας έσταξε στο ριμπάουντ (κυρίως στο επιθετικό), πήρε αμέτρητα φάουλ, έφθειρε τους ψηλούς μας (καλά, αυτό δεν το λες και άθλο χθες) και γενικά πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση. Επίσης, πολύ trash talking από το πουθενά, αλλά, τον κατανοώ σ’ έναν βαθμό, γιατί του έχω ρίξει μπούκωμα που έχει χορτάσει τόσα χρόνια, επομένως, τον άφησα να κάνει το κομμάτι της ζωής του χθες.

Jim the Rock: Νομίζω ότι έμεινε περισσότερο από κάθε άλλον στον πάγκο χθες και αναμφίβολα δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που συνηθίζει, για όσο ήταν στο παρκέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι υστέρησε, αφού και σκόραρε και αμυνάρες έπαιξε και (κυρίως) μοίρασε πολύ ωραία το παιχνίδι. Νομίζω ότι θα ταίριαζε πολύ σε ματσάρισμα με τον Αποστόλη ετούτος. Πολύ καλή εμφάνιση, εν γένει, (ιδιαίτερα προς το τέλος), εφάμιλλη των στάνταρ που έπιασε η ομάδα του.

Young ( Gun) Latsos: Φανταστείτε την εικόνα: Σκάει μία φωτοτυπία του Λάτσου, με την ίδια φωνή, τις ίδιες ατάκες και ρίχνει ένα κεφάλι στον μεγαλύτερο αδερφό, όπως και σε όγκο. Εντάξει, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε: Ο τύπος δεν αντιμετωπιζόταν χθες, αν και προσωπικά θα ήθελα να δω τον big brother στα καλά του, στο ματσάρισμά τους. Πάντως, ήταν ο μόνος που υπήρχε από την οικογένεια χθες, ενώ έκανε και λίγο trash-talking στον bb μετά τον αγώνα, ότι είναι η νέμεσή του κ.λπ. Πληροφορίες ότι ο RtU παθαίνει blackout όταν αντιμετωπίζει το αδέρφι του, ελέγχονται για την ανακρίβειά τους. Φοβερή μορφή, πάντως, και χιούμορ/ατακάρα σε επίπεδο της πρώτης κόπιας.

kbil: Φοβερός αμυντικά (δεν ξέρω, ειλικρινά, πόσα deflection και κλεψίματα μέτρησε), γρήγορος και παρών σε όλες τις φάσεις, πήρε τις προσπάθειές του επιθετικά και μας έκανε τεράστια ζημιά και στο ριμπάουντ (κυρίως στο επιθετικό και αυτός). Ακούραστος, βρέθηκε ταχύτατα, αρκετές φορές, πρώτος στον αιφνιδιασμό, τελειώνοντας με εύκολο lay-up τη φάση. Δεν φοβήθηκε τη μάχη των θηρίων (εκεί εμπίπτει κι αυτός, άλλωστε) στο ζωγραφιστό, μπουκάροντας ατελείωτα και παίρνοντας αρκετά φάουλ στην προσπάθειά του. Πολύ καλός.

Φίλος kbil-Γιώργος: Άψογος παίκτης, όπως ακριβώς τον θυμόμουνα. Πλαστικός, τρεχαντήρι, άρτιος οργανωτής, βλέπει παντού, διαβάζει το παιχνίδι, κινείται ουσιαστικά στον χώρο κι έχει πληθώρα εκτελεστικών κινήσεων (φοβερές οι διεισδύσεις του, όπως και το jump-shoot του από μέση απόσταση). Πολύ καλός αμυντικός επίσης. Γενικά, κάνει τη διαφορά σε όποια ομάδα βρίσκεται.

Ktn: Φονέας γιγάντων χθες. Έμεινε στη γραμμή του τριπόντου και πήρε το όπλο του κάποια στιγμή, εκτελώντας (και πάλι) από το σπίτι του, με χέρι κολλημένο στο πρόσωπο. Κλασσικά, έτρεχε όλη την ώρα, μοίραζε παιχνίδι κι έπαιξε και πολύ δυναμική άμυνα, γεγονός που εκμηδένισε το (όποιο) πλεονέκτημα ενδεχομένως έχω απέναντί του, από άποψη ύψους και όγκου/δύναμης. Επίσης, φύσει λογικός άνθρωπος ήταν ο μόνος ίσως που διατήρησε τα προσχήματα μετά τη λήξη του ματς (κατά τη διάρκεια του σουαρέ), μη ενδίδοντας στις υπερβολές και cancel απόψεις, οι οποίες άρχισαν να έχουν την τιμητική του από κάποια στιγμή και μετά.

Μετά το παιχνίδι, λοιπόν, αράξαμε κάποιοι εκτός του Dome, μένοντας μέσα σε λίγη ώρα η εξής τετράδα αποκλειστικά: martian, ktn, εγώ και RtU. Προσοχή:o RtU ήταν σε φάση “Μάγκες, δεν θα κάτσω πολύ. Δεν θέλω μπυρίτσα” κ.ά., καθιστάμενος πλήρως… φερέγγυος στον λόγο του, καθότι αποχώρησε έσχατος με τους υπολοίπους, ενώ ξεφτίλισε και τα μπυρόνια, σε σημείο που να πάθουμε στέρηση κάποια στιγμή που τα DJ-ιλίκια είχαν ανάψει. Εξαιρετικά τα σουβλάκια που κατέφθασαν στον χώρο για τη τριάδα (Ktn, martian, tBL), όπως και τα συμπαρομαρτούντα αυτών, άψογη η θερμοκρασία στα μπυρόνια, το κέφι δεν άργησε να έρθει, οι μουσικές επιλογές ήταν πολύ καλές, αλλά ο (main) DJ παρότι εκτελούσε τις παραγγελιές, δεν ενέδωσε σε ό,τι δεν ήταν της αρεσκείας του, μέσα σ’ ένα χρονικό διάστημα που έγινε της πουτάνας από overstatements και cancel απόψεις (όσοι τις εκστόμισαν, τους (προ)καλώ να τις επαναλάβουν δημοσίως), έτσι ακριβώς όπως πρέπει, δηλαδή, σε μία μπυρομάζωξη μεταλλάδων. Τολμώ να πω ότι ίσως να ήταν και από τις ωραιότερες post-game φάσεις η χθεσινή, ενώ αδυνατώ να σκεφτώ τι θα είχε γίνει αν δεν είχαν αποχωρήσει νωρίς κι έτερες ύποπτες φιγούρες. Πολύ όμορφο διωράκι. Λίγο ακόμη και θα βάζαμε τις πιτζάμες μας για ύπνο έξω από την είσοδο του χώρου.

Και στα επόμενα!

12 Likes

Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά, όντως η κούραση από τα ξεφτιλίκια δεν βοήθησε αλλά γέλασα πολύ κ ευχαριστήθηκα ατακάρες + ωραίες φάσεις κ από τις δύο ομάδες ανά διαστήματα

Με ξεκούραστους παίκτες πάντως (και ο kbil ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος) και σοβαρή διάθεση για μπάσκετ και όχι καλαμπούρι, νομίζω το ματς θα ήταν σχετικά ισοδύναμο

Επίσης, όταν τρώω αλλά και ρίχνω καλό ξύλο it’s a win όπως κ να έχει

5 Likes

tuZe9fH

Μερικά από τα λουτρά αλήθειας που σας χάρισα γενναιόδωρα μετά από ένα μπιστηγμα στο οποίο μετά βίας κατέβαινα το γήπεδο περπατώντας:

• Το blackwater park είναι ίσως ο καλύτερος δίσκος που έχει γραφτεί ποτέ
  • Όσο και αν λατρεύω helloween, δεν έχουν δίσκο σαν το imaginations from the other side. Επίσης keeper 2> keeper 1
  • Slipknot> Disturbed με τόσο μεγάλη διαφορά σαν αυτή που χάσαμε χτες
  • Το killing machine είναι εύκολα ο χειρότερος δίσκος της περιόδου sad wings-defenders, εξαιρώντας το PoE φυσικά. Έχει και μεγάλες κορυφές, αλλά τι evening star και take on the world και rock forever, αυτά οι priest εκείνης της εποχής τα γράφανε στην τουαλέτα
  • Στη φινλανδική κόντρα, οι Amorphis είναι 2 επίπεδα πάνω από τους sentenced.

Αυτά θυμάμαι

5 Likes

Το να μην θέλω να χαλάσω ένα όμορφο βράδυ με κάτι ανέκδοτα τύπου Haunted ή In Flames, μόνο θετικό το θεωρώ για το κέφι μας :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Εδιτ: Λάτσε άντε κοιμήσου λίγο ακόμα να συνέλθεις. Βλέπω ακόμα έχεις παρενέργειες από την αδερφική φάπα χθες το βράδυ.

3 Likes

@martian deliver the goods ρε Μπίστη πες και τα δικά σου να δω κάτι

images (33)

1 Like

Έχεις αναφαίρετο δικαίωμα στο κακό γούστο.

Βλέπε παραπανω

2 Likes

Kατανοώ ότι Κυριακή έχει κάποιο live και μερικοί ίσως δεν μπορούν - επίσης μου καλάρεσε το Σάββατο αργά, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση του καλοκαιριού και των 3-4ων ματς που απομένουν για φινάλε σεζόν, γιατί δεν ξυπνάω σκουπίδι την Δευτέρα το πρωί/κατανοώ όμως επίσης και ότι κάποιοι θέλουν να βγουν εκείνη τη μέρα, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ψηφίστε διαθεσιμότητες + μέρα και ώρες που προτιμάτε

Προς το παρόν και Σάββατο και Κυριακή το Eurohoops έχει full διαθεσιμότητες όλες τις ώρες

Μπιστ Wars vol. 92

Lupin ΝΑΙ, προτίμηση Σάββατο αργά, Κυριακή μέσα μάλλον/αναμονή από το control -αλλά σίγουρα όχι πολύ αργά αν τελικά τα καταφέρω
@eviL
@apostolisza8
@RiderToUtopia
@martian martian
@kbil
@Ktn
@ChrisP
@The_Black_League
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter Φίλος kbil NAI

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , plex27 , samis , osfp7 , QuintomScenario, samis

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger

1 Like

Για Σαββατο μεσα ολες τις ωρες, για Κυριακη μεσα για 15.00 ή 15.30 και 21.30 ή 22.00. Προτιμηση Σαββατο κι εγω.

1 Like

Είμαι μέσα για όλα, αν είχα κάποια προτίμηση θα ήταν απογευματάκι αλλά δεν έχω κάτι που να με περιορίζει. Επίσης, αν κάτσει Σάββατο ιδανικά μέχρι τις 9.30-10 θα ήθελα να έχουμε τελειώσει σε περίπτωση που κανονιστεί καμιά έξοδος αργότερα αλλά και εντελώς βράδυ το συζητάω για παιχνίδι.

2 Likes

Σάββατο σίγουρα προτιμότερο την παραπανω βδομάδα, αφού Κυριακή έχει πριστ. Για την τρέχουσα, μέσα και για Σάββατο αλλα όχι ίδια ώρα πάλι αν γίνεται. Αρνητική εντύπωση και ο κλειστός κλιματισμός, αφού προφανώς δεν υπάρχει κόσμος γενικότερα εκείνη την ωρα

1 Like

(Μάλλον) μέσα για 20.00 και 21.30 το Σάββατο σε πρώτη φάση.

2 Likes

Παμε ενα recap ως τωρα

Μπιστ Wars vol. 92 Σάββατο 13/7

@Lupin ΝΑΙ, προτιμηση αργα
@eviL
@apostolisza8
RiderToUtopia ΝΑΙ, ολες τις ωρες
@martian ΝΑΙ, προτιμηση οχι αργα
@kbil ΝΑΙ, προτιμηση οχι αργα
@Ktn
@ChrisP ΝΑΙ για 20.00 και 21.30
@The_Black_League Πιθανως ΝΑΙ για 21.30
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter Φίλος kbil NAI

1 Like

Νομίζω το 20.00 βολεύει overall, μιας και θα μας αφήσει μετά αρκετό χρόνο για σουβλάκια και μπύρες -μετά τις 12 αν φάω, προσωπικά ίσως και να πεθάνω- + πήραμε τις ευλογίες Κομισάριου που είναι πολύ οριακός γενικότερα ούτως ή άλλως →

Μπουμπουνίστηκε

image

Κρατάω μια μικρή πισινή για εμένα και το after, καθώς διέκρινα μια ένταση στο control room για Σαββατόβραδο με μπίστιγμα και καπάκια σουβλάκια και ίσως χρειαστεί να φύγω κατευθείαν (αλλά θα το δουλέψω όλη την εβδομάδα και θα δούμε - αυτός είμαι, οκ)

Μπιστ Wars vol. 92 Σάββατο 13/7 20.00 Κηφισιά

7άδα έτοιμη, αναμένουμε και άλλους - πάμε λίγο :bangbang:

Lupin ΝΑΙ
ChrisP ΝΑΙ
RiderToUtopia ΝΑΙ
martian ΝΑΙ
kbil ΝΑΙ
apostolisza8 NAI
Ktn ΝΑΙ

@The_Black_League Πιθανως ΝΑΙ για 21.30

@eviL
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

2 Likes

Τυχαίο ταγκ @plex27

2 Likes

Μέσα και εγώ.

Έψηνα διπλό πάλι να ξεπλυθεί η ντροπή, όπως επίσης και λίγο τραμπούκισμα για να ανοίξει κλιματισμός (δεν μου θέλατε Πατήσια :stuck_out_tongue: )

2 Likes

image

3 Likes

Αν και οι πιθανότητες είναι ότι αυτό το Σάββατο -δυστυχώς- δεν θα είμαι στην παρέα σας, θα πάρω θέση στην -ορθή- αναφορά περί ντροπής του φίλτατου @apostolisza8 και θα πω ότι αυτή θα πρέπει -αργά ή γρήγορα- να αντιμετωπιστεί με ρεβάνς των ίδιων ομάδων.

Πιστεύω ότι το χάος του περασμένου Σαββάτου ήταν ξεκάθαρα συγχρονισμός όλων των πλανητών υπέρ των αντιπάλων (οι οποίοι δεν λέω ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν, αλλά αυτή η διαφορά δεν ανταποκρίνεται στις δυναμικές των δύο ομάδων).

Anyway, έδωσα ιδιωτικώς τας ευλογίας μου για το ερχόμενο Σάββατο, ας τις δώσω και δημοσίως:

1 Like

Βλέπω πως δεν είμαι ακόμα στα ΝΑΙ, μερικοί ακόμα πετάνε χαρταετό από το Σάββατο, αλλά να σας πω καμάρια μου, δεν μιλάτε και οι υπόλοιποι, plus δεν βάζετε άκρες όσοι έχετε, πάλι να βρεθεί κόσμος να παίξουμε κανά διπλό;

2 Likes

Ε κλασσικά, ας ρίξει σήμα ο παργαλατσος να ψάξουμε για εξωσχολικους

1 Like