Μπασκετοφατσες του rocking

@martian deliver the goods ρε Μπίστη πες και τα δικά σου να δω κάτι

images (33)

1 Like

Έχεις αναφαίρετο δικαίωμα στο κακό γούστο.

Βλέπε παραπανω

2 Likes

Kατανοώ ότι Κυριακή έχει κάποιο live και μερικοί ίσως δεν μπορούν - επίσης μου καλάρεσε το Σάββατο αργά, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση του καλοκαιριού και των 3-4ων ματς που απομένουν για φινάλε σεζόν, γιατί δεν ξυπνάω σκουπίδι την Δευτέρα το πρωί/κατανοώ όμως επίσης και ότι κάποιοι θέλουν να βγουν εκείνη τη μέρα, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ψηφίστε διαθεσιμότητες + μέρα και ώρες που προτιμάτε

Προς το παρόν και Σάββατο και Κυριακή το Eurohoops έχει full διαθεσιμότητες όλες τις ώρες

Μπιστ Wars vol. 92

Lupin ΝΑΙ, προτίμηση Σάββατο αργά, Κυριακή μέσα μάλλον/αναμονή από το control -αλλά σίγουρα όχι πολύ αργά αν τελικά τα καταφέρω
@eviL
@apostolisza8
@RiderToUtopia
@martian martian
@kbil
@Ktn
@ChrisP
@The_Black_League
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter Φίλος kbil NAI

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , plex27 , samis , osfp7 , QuintomScenario, samis

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger

1 Like

Για Σαββατο μεσα ολες τις ωρες, για Κυριακη μεσα για 15.00 ή 15.30 και 21.30 ή 22.00. Προτιμηση Σαββατο κι εγω.

1 Like

Είμαι μέσα για όλα, αν είχα κάποια προτίμηση θα ήταν απογευματάκι αλλά δεν έχω κάτι που να με περιορίζει. Επίσης, αν κάτσει Σάββατο ιδανικά μέχρι τις 9.30-10 θα ήθελα να έχουμε τελειώσει σε περίπτωση που κανονιστεί καμιά έξοδος αργότερα αλλά και εντελώς βράδυ το συζητάω για παιχνίδι.

2 Likes

Σάββατο σίγουρα προτιμότερο την παραπανω βδομάδα, αφού Κυριακή έχει πριστ. Για την τρέχουσα, μέσα και για Σάββατο αλλα όχι ίδια ώρα πάλι αν γίνεται. Αρνητική εντύπωση και ο κλειστός κλιματισμός, αφού προφανώς δεν υπάρχει κόσμος γενικότερα εκείνη την ωρα

1 Like

(Μάλλον) μέσα για 20.00 και 21.30 το Σάββατο σε πρώτη φάση.

2 Likes

Παμε ενα recap ως τωρα

Μπιστ Wars vol. 92 Σάββατο 13/7

@Lupin ΝΑΙ, προτιμηση αργα
@eviL
@apostolisza8
RiderToUtopia ΝΑΙ, ολες τις ωρες
@martian ΝΑΙ, προτιμηση οχι αργα
@kbil ΝΑΙ, προτιμηση οχι αργα
@Ktn
@ChrisP ΝΑΙ για 20.00 και 21.30
@The_Black_League Πιθανως ΝΑΙ για 21.30
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter Φίλος kbil NAI

1 Like

Νομίζω το 20.00 βολεύει overall, μιας και θα μας αφήσει μετά αρκετό χρόνο για σουβλάκια και μπύρες -μετά τις 12 αν φάω, προσωπικά ίσως και να πεθάνω- + πήραμε τις ευλογίες Κομισάριου που είναι πολύ οριακός γενικότερα ούτως ή άλλως →

Μπουμπουνίστηκε

image

Κρατάω μια μικρή πισινή για εμένα και το after, καθώς διέκρινα μια ένταση στο control room για Σαββατόβραδο με μπίστιγμα και καπάκια σουβλάκια και ίσως χρειαστεί να φύγω κατευθείαν (αλλά θα το δουλέψω όλη την εβδομάδα και θα δούμε - αυτός είμαι, οκ)

Μπιστ Wars vol. 92 Σάββατο 13/7 20.00 Κηφισιά

7άδα έτοιμη, αναμένουμε και άλλους - πάμε λίγο :bangbang:

Lupin ΝΑΙ
ChrisP ΝΑΙ
RiderToUtopia ΝΑΙ
martian ΝΑΙ
kbil ΝΑΙ
apostolisza8 NAI
Ktn ΝΑΙ

@The_Black_League Πιθανως ΝΑΙ για 21.30

@eviL
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
@nnnkkk

2 Likes

Τυχαίο ταγκ @plex27

2 Likes

Μέσα και εγώ.

Έψηνα διπλό πάλι να ξεπλυθεί η ντροπή, όπως επίσης και λίγο τραμπούκισμα για να ανοίξει κλιματισμός (δεν μου θέλατε Πατήσια :stuck_out_tongue: )

2 Likes

image

3 Likes

Αν και οι πιθανότητες είναι ότι αυτό το Σάββατο -δυστυχώς- δεν θα είμαι στην παρέα σας, θα πάρω θέση στην -ορθή- αναφορά περί ντροπής του φίλτατου @apostolisza8 και θα πω ότι αυτή θα πρέπει -αργά ή γρήγορα- να αντιμετωπιστεί με ρεβάνς των ίδιων ομάδων.

Πιστεύω ότι το χάος του περασμένου Σαββάτου ήταν ξεκάθαρα συγχρονισμός όλων των πλανητών υπέρ των αντιπάλων (οι οποίοι δεν λέω ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν, αλλά αυτή η διαφορά δεν ανταποκρίνεται στις δυναμικές των δύο ομάδων).

Anyway, έδωσα ιδιωτικώς τας ευλογίας μου για το ερχόμενο Σάββατο, ας τις δώσω και δημοσίως:

1 Like

Βλέπω πως δεν είμαι ακόμα στα ΝΑΙ, μερικοί ακόμα πετάνε χαρταετό από το Σάββατο, αλλά να σας πω καμάρια μου, δεν μιλάτε και οι υπόλοιποι, plus δεν βάζετε άκρες όσοι έχετε, πάλι να βρεθεί κόσμος να παίξουμε κανά διπλό;

2 Likes

Ε κλασσικά, ας ρίξει σήμα ο παργαλατσος να ψάξουμε για εξωσχολικους

1 Like

@kbil ρωτά τους δικούς σου και ανάλογα πόσοι μπορούν βλέπουμε αν θα πάμε για διπλό ή θα παραμείνουμε στο μονό

Νωρίς το θυμήθηκα, αλλά μέσα κι εγώ

4 Likes

SUPER, ένας ακόμα για 8άδα, δύο για διπλό αν θέλετε - υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα γήπεδα

Για παμε για διπλο λιγο γρηγορα.

edit: Ακόμα;

1 Like

Άκυρο από παντού. Δεν έχω έξτρα παικτη